Pluspunten

De levering was binnen 2dagen. De kwaliteit is super kan niet beter. Een mooi bruin label! Je doet lang met de handdoeken en washanden! Een mooie stevige stof

Pluspunten

snelle levering, goed product, van oudsher bekend om kwaliteit

Pluspunten

Mooi product ziet er goed uit en gaan met de mode mee

Mooi product ziet er goed uit en gaan met de mode mee

Pluspunten

Showergel besteld, kwam met een kapotte dop aan. Tevens zit de drukknop los

Pluspunten

Het was prima verzorgt

Pluspunten

Wij hebben hier een dekbed en dekbedovertrekken gekocht en wij zijn heel erg tevreden! Hele goede kwaliteit en het ziet er ook nog eens prachtig uit.

Ga vooral zo door!

Pluspunten

Prachtige collectie, snelle levering, keurig verpakt, ik ben er héél blij mee !

zo doorgaan,

Pluspunten

Snelle levering en mooi ingepakte producten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering,goeie kwaliteit. Handdoek hebben handige ophang lus

Pluspunten

Duidelijke site Goed product Zeer tevreden

Product verzenden in een kleinere doos, is beter voor het milieu en dat kon gemakkelijk.

Pluspunten

Snelle levering, echter dhl is NIET aan de deur geweest. Kregen wel een mail dat hij wel aan de deur was geweest. Op de genoemde uren wel thuis geweest om het pakket te ontvangen. Geen briefje in de brievenbus gehad. Konden het pakket volgende dag afhalen bij verzamelpunt. Dat klopt dus niet.

Pluspunten

snelle levering!

Pluspunten

zo'n goeie kwaliteit vind je nergens anders. Ik heb nog beddengoed en handdoeken in gebruik die ik 40 jaar geleden besteld heb. Toen kwam er nog een consulente aan huis en bij haar (het was altijd een vrouwelijke consulente) zocht je alles uit en bestelde je je uitzet. Elke maand werd er een pakket bezorgd en je wist van tevoren niet wat er die maand weer geleverd zou worden. Zat er soms iets bij waar je achteraf toch spijt van had, geen probleem. Kon gewoon teruggeven worden aan de consulente en netjes verrekend. Those were the days ☺

carry on!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte levering, waarbij ik keurig op de hoogte werd gehouden van de orderstatus. En ik ben telefonisch keurig te woord gestaan.

Helaas is de kwaliteit van Walra bedtextiel niet meer wat ik ervan verwachtte. Dunne stofkwaliteit en in mijn geval kapot in de verpakking. De kwaliteit van vroeger, toen je nog voor Walra kon sparen, is niet meer. Tenzij je de duurdere produkten uit de Originals lijn kiest.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Veel keuze. Katoen van dekbed was erg gekreukeld.

Pluspunten

Snel, mooie producten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ik gebruik de Walra-producten al meer dan 50 jaar. Mooi, duurzaam en vertrouwd. Destijds kwam er nog een dame bij mij thuis ter advies.Dat is voorbij, maar de kwaliteit en zorg is gebleven

Duurzaamheid is ook een verpakking gebruiken die past en niet zoals de laatste keer een doos waar het product wel 3x in kan

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie

Pluspunten

Duidelijke webpagina, snelle service en goede kwaliteit

Kan niets bedenken

Parklaan 81