Heel mooi en super kwaliteit

Ik bestel al een tijdje mijn beddengoed en gastendoekjes enz. Bij Walra, ik ben erg tevreden over de mooie kwaliteit en hoe mooi het overal in huis staat. Op het bed in de badkamer heel erg mooi.

Snelle levering, prima kwaliteit.

Leuke en mooie designs dekbedovertrekken. Goede aanbiedingen.Probleemloze levering en betaling. Tevreden dus.

Helemaal prima

Snelle levering, prachtig dekbedovertrek. Goede kwaliteit.

Geweldig, trots op Walra

Altijd goed, super. Bezorging goed en snel, ook belangrijk. Zo doorgaan

Kwaliteit op alle gebieden

Prima kwaliteit waarvan ik al jaren overtuigd ben. Helaas bij de laatste bestelling 1 handdoekje niet volgens kwaliteit. Heel snel en vriendelijk op gereageerd door klantenservice. Nog echt persoonlijk. En prima oplossing voorgesteld. Naar volle tevredenheid snel en zeer professioneel afgehandeld.

Altijd goed en perfecte kwaliteit.

Super !! Ik ben een liefhebber

Heerlijk om onder te slapen

Prachtige kwaliteit, heerlijk om onder te slapen!

Prima beddengoed snelle levering

Prima beddengoed snelle levering

Kwaliteit!

Mooie producten, goede kwaliteit!

In woord heel goed

Bedrijf dat afspraken nakomt of

Mooi overtrek, snel geleverd

Fijn bedrijf, servicegericht

Uitwasbaar dekbed en travel molton en onderlaken voor Frans bed besteld. Bevalt prima!

Zeer mooie handdoeken en washandjes van uitstekende kwaliteit! Prachtige afwerking en de kleur online is perfect, net zo mooi als in het echt. Trots op mijn aankoop, zal mijn collectie zeker verder aanvullen met Walra.

Geweldig product

Snel en kwaliteit

Snelle levering en precies wat ik had verwacht. Blij met mijn aankoop

Goede ervaring snelle levering Goede kwaliteit product

Vlotte levering

Ik vind het fijn om bij Walra te bestellen . A vlotte levering B Het is een goede kwaliteit.

Mooie handdoeken

Kwaliteit top Mooie kleuren Goede prijs

Prima! In één woord geweldig

Dit is mij n 2e bestelling dekbedovertrekken. Top kwaliteit en lekker ruim, geen geworstel om het dekbedmooi in de hoes te krijgen.

Laken besteld, goede kwaliteit en snelle levering

Laken besteld van goede kwaliteit. Snel geleverd in keurige verpakking. Aanrader!

Goede en snelle levering

Snel geleverd en goed verpakt

Geweldige producten

Ik koop graag bij Walra, textiel is goed , mooi en prachtig afgewerkt . Jammer dat de topperhoeslakens alleen in het wit zijn . Mochten deze hoeslakens nog in een kleurtje verkrijgbaar zijn dan krijgt Walra van mij de volle 5 sterren

heel goed!

Mooie lakens, goede kwaliteit!

Goede kwaliteit!!!

Ik ben erg tevreden over de dikte van de stof van de molton. Ook de extra ruime hoeken en elastiek. Top. Raad het nu anderen ook aan.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven