Walra altijd goede aankoop

Enige kleine minpunt was dat er deze keer vele losse draadjes aan de badlakens zaten. Maar verder heel content

Goede website, duidelijk Snelle afwikkeling en correct

Ik had ‘s avonds laat pas besteld, maar werd de volgende dag al bezorgd. Heerlijk zachte handdoeken.

Mooi, stevig , mooi design

Ik vind het mooie dekbed overtrekken, mooie frisse designs

Mooie producten

Snelle levering Mooie afwerking Goede kwaliteit

Walra heeft top kwaliteit

Handdoeken, badhanddoeken, washandjes, theedoeken en dekbedovertrekken besteld. Beste kwaliteit die ik heb gehad.

Keurig geregeld bij retour

Helaas bleek het bestelde dekbed niet de goede keuze voor mij, maar de retour was snel geregeld met duidelijke communicatie van Walra.

Super dekbed

Voor het eerst gekocht en zeer tevreden Snelle levering en top verpakt

Netjes geleverd nadat eerste keer niets ontvangen heb

Telefonisch bereikbaar en geholpen

Mooie spullen en een fantastische service

Vooraf via whatsapp gevraagd wat het beste beddengoed zou zijn, heel goed en prettig beantwoord. Complimenten daarvoor! Daarna direct de bestelling gedaan.

Had betere kwaliteit verwacht.

Neemt zelfs na 3 keer wassen niet goed genoeg vocht op

Heerlijk zacht !!!

Goede kwaliteit en katoen satijn heerlijk om in te slapen!!!

Super kwaliteit

Ik gebruik al minstens 30 jaar Walra. Handdoeken, beddengoed. Het is duurzaam.

Super mooie kwaliteit!

Nu al verschillende textiel soorten en bedden goed besteld, Echt tevreden ook omtrend het bestellen en ontvangen Dus een tevreden klant!

Super snel, mooie producten

Via internet besteld, twee dagen later in huis, mooie en kwaliteit van de molton

Bij mijn ouders hadden we al van Walra beddengoed. Ik heb vele andere merken geprobeerd maar ik wil alleen nog maar beddengoed van Walra. Het is een hele fijne stof van goede kwaliteit. Ligt heerlijk wij slapen er heel goed onder.

Snelle levering, mooie kwaliteit dekbedovertrekken!!! En leuke prijs in de sale!

Perfect!

Makkelijke website, mooie aanbiedingen én snelle verzending. Daarnaast een uitstekende kwaliteit zoals ik gewend ben van Walra.

Prima kwaliteit

Netjes verpakt, snelle levering en prima jealiteit

Goeie service en mooi dekbedovertrek. Mijn bestelling was niet geleverd omdat huisnummer er niet op stond maar via een nalevering twee dagen later wel gekregen

Snel en goed geleverd

Zoals je mag verwachten, makkelijk uitzoeken, simpel bestellen en snel geleverd. Kwaliteit zonder meer goed

Fijne handdoeken voor een mooie prijs

Via de AH spaaractie de badhanddoeken in vier kleuren bij elkaar gespaard. Nu aangevuld met kleine handdoeken voor toilet en wastafel. Goede kwaliteit voor mooie prijs. Blijven ook goed na wassen en drogen.

Tevreden

Makkelijke site, snelle levering. Ben zeer tevreden

Service en communicatie perfect e afhandeling door de service afdeling.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven