Topkwaliteit en als altijd snel in huis

Kwaliteit van Walra is gewoon goed. Koop enkel hier nog handdoeken.

Super zacht

Walra is een heel oud merk, gaat je leven lang mee! Ik ben er heel content mee, stevig en toch zacht. Geef mij maar walra, nog meer en beter kwaliteit bestaat er niet!

Fantastisch dekbedovertrek

Dekbed overtrek besteld, werd snel geleverd. De kleur is erg mooi en de stof vintage cotten is echt héél fijn. Voelt heel zacht aan. Ben er blij mee.

Makkelijke website

Molton onderhoes besteld, snel en goed geleverd.

Kwaliteit, snel geleverd

Ik ben al 45 jaar bekend met Walra. Kreeg mijn eerste Walra uitzet van mijn moeder . Walra staat voor kwaliteit. Nog steeds. Koop je Walra, weet je zeker dat je goed zit!

Kwaliteit voor jaren

Snelle en zorgvuldige levering conform afspraak

Snelle levering en een heel fijn product

Dekbed werd de dag erna bezorgd en is erg fijn voor ons om te gebruiken in de caravan.

Mooie kwaliteit kussenslopen

Fijne handdoeken

goede ervaring

Snelle en goede levering

We hebben de bestelling erg snel en compleet ontvangen. Het bestelproces verliep erg eenvoudig en zijn erg blij met de fijne kwaliteit handdoeken!

Super service

Mijn hoeslaken arriveerde met een vlekje en gaatje. Na melding hiervan supersnel reactie met verontschuldigen en dat er een nieuwe opgestuurd werd. Een dag later had ik deze in huis. Perfect!

Vlotte en correcte levering

Mega blij met mijn nieuwe aankoop!

Optijd geleverd, top materiaal!

Ik ben tevreden met de artikelen

Ik ben tevreden met de artikelen

Prima kwaliteit

Goede kwaliteit

Snelle levering en zeer goede kwaliteit

Alles snel en netjes geleverd, zeer goede producten, goede prijs kwaliteit verhouding.

Handdoek neemt goed vocht op

Mooie kwaliteit

Super fijne dekbedovertrek. Mooie kwaliteit

Prima kwaliteit en snel geleverd

Goede kwaliteit handdoeken. Lekker dik en mooi van kleur

Snel geleverd en mooie kwaliteit

Wij vinden het laken voor de splittopper echt heerlijk zacht en past goed. Dit keer ook beddengoed besteld: top! Goede kwaliteit

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven