Mooie en goede kwaliteit

Goede , stevige en mooie kwaliteit topper- hoeslakens net als de kussen-moltons. Zeer snel bezorgd en makkelijk om te bestellen. Had zelf een verkeerde maat besteld ,deze geretourneerd en een nieuwe bestelling gedaan. Alles zeer snel bezorgd en afgehandeld.

Snelle bezorging, maar bezorger had haast

Snelle bezorging. Maar de bezorger had blijkbaar geen tijd om aan te bellen. Het pakketje snel onder de carport voor de auto neer gelegd en snel weer weg gereden. We waren gewoon thuis . We zagen hem komen en gaan .

De kwaliteit straalt er vanaf!

De kleur is chique, het materiaal is chique, de band aan de rand is chique. Zelfs het merkje is mooi! Ik was Walra een beetje vergeten (sorry!) maar ben blij dat ik jullie heb teruggevonden!

Super kwaliteit. Hele fijne dikke badcape voor de kids en snel geleverd!

Uitstekend !!!

Fijne linnen en handdoeken ..

super service, super kwaliteit, doen!

Pakketten worden volgende dag geleverd. Handdoeken top kwaliteit: kleurvast na wassen en juiste afmetingen, zoals geadverteerd. Ook een lus om eventueel op een haak te hangen. Zou Walra aanraden voor kwaliteit en waarde voor je geld.

Hoeslaken is veel te smal

Hoeslaken besteld voor toppermatras 140 x 200 cm en 6 cm dik.Volgens de beschrijving zou dit laken geschikt zijn voor matrassen tot een hoogte van 10 cm,. Helaas is dit laken veel te smal waardoor het niet over het matras heengaat. Ik had het al gewassen (op 40 graden)voordat ik het op het matras legde, anders had ik het teruggestuurd. Verdwijnt nu naar de textielcontainer.

Lang getwijfeld of ik een dekbed zou bestellen. Het toch gedaan en zeker geen spijt. We gebruiken het in de camper.

Fijne kwaliteit en snelle levering

Ik heb 3 traveldekbedden besteld voor onze caravan. Hele fijne kwaliteit, prettig materiaala Vooral de optionele instopstrook vind ik een fantastische toevoeging.

Mooie en fijne kwaliteit. Een aanrader!!

Goede communicatie

Na klacht te hebben aangekaart, goed geholpen en opgelost naar tevredenheid.

Positief

De verzending liet op zich wachten, werd opgelost na een mailtje. Prima service!

Heel fijn , snelle levering en netjes verstuurd. Gr. Annet Hopman, Ottersum.

Walra is geweldig goed.

Ik ken Walra al meer 35 jaar. Al die jaren met veel plezier Walra beddengoed en handdoeken gebruikt en gebruik het nog. Deze keer hoezen voor mijn Queensbed van de camper besteld. Ze passen als gegoten. Na 30 jaar gebruiken we het zomer/winter dekbed nog steeds. De kleuren van de dekbedovertrekken zijn nog als nieuw. Walra: echt waar voor je geld!!

Erg fijn dekbedovertrek

Mooi dekbedovertrek Voor eerst bij walra besteld, zeker niet de laatste! Fijn stofje Mooie print (komt echt overeen met site)

Altijd kwaliteit, snel geleverd. Echt prima geregeld bij Walra!

Wat ik ook koop bij Walra, dekbedhoezen of handdoeken, het blijft mooi en de kwaliteit is prima! Snelle levering!

Goede kwaliteit

Mijn rouw kocht der uitzet 53 jaar geleden ook al van wala. Nu nog steeds.a

Zeer goede kwaliteit.

In 1 zin,TOP !!,,,

Keurige service zeer vriendelijke medewerker!

super pasvorm

Ik heb een hoeslaken gekocht voor in de caravan frans model en deze past perfect. de eerste aankoop was op de caravanbeurs en bestel ze nu via jullie site.

heel goed verzorgd

was heel goed verzorgd en de afhandeling ook

Mooie molton en snel geleverd. Fijn dat de molton ook echt katoen is .

aan te bevelen

Snelle levering en goede kwaliteit

Vlotte vlugge levering. Goede kwaliteit van hoeslakens.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven