De stof voelt zacht aan op de huid en heeft een luxe uitstraling!

Een aanrader als je op zoek bent naar stijl en comfort in je slaapkamer!

Snelle levering ! En fijn materiaal

Niet alleen reviewen is snel en gemakkelijk, ook bestellen!

En de levering ging prima, ook snel en keurig verpakt.

Goede kwaliteit

Hoeslaken krimpen niet en blijven mooi En snelle levering

Prima ervaring!

Mijn ervaring met Walra is prima Mijn vraag over de handdoeken werd snel door de klantenservice beantwoord De handdoeken zijn mooi van kleur en een goede kwaliteit!

Altijd fijne producten! Daarbij een vlotte levering.

Dik tevreden. Betrouwbaar en fijne producten in dit geval handdoeken en washandjes.

helemaal blij

De kwaliteit is prima en precies wat ik zocht, de verzending is snel en goed gegaan. Kortom, ik ben weer helemaal blij met wat Walra levert.

Super mooie en kwalitatieve spullen

Ik had wat keuken/ thee/ handdoekjes besteld allemaal super mooi maar helaas toch net allemaal een andere taupe/ naturel/ zand/ beige kleur. Dat is de enige tip, de leuke keuken-ruffle-doeken graag bijpassende theedoeken en kleine/ gasten handdoekjes! De kwaliteit is het geld echt waard!

Gewoon kwaliteit

Het zijn fijne dekbedovertrekken Heerlijk.

Heerlijk zacht deze Paisley dekbedovertrek

Heerlijk zacht deze Paisley dekbedovertrek, en bovendien tegen een zeer acceptabele prijs. Aan 2 zijden te gebruiken, dus steeds een andere uitstraling : effen of met motief. Wij slapen er heerlijk onder.

Heel tevreden

Hartelijk bedankt voor u mail

Goede kwaliteit en service met een leuke uitstraling

Heb een ontzettend leuk dekbedhoes gekocht die snel en goed geleverd werd.

Prachtige kwaliteit en design

Snelle correcte levering van prachtig beddengoed!

De kwaliteit van de producten zijn prima en ook de bezorging laat niets te wensen over.

Uitstekende service

We kregen dezelfde avond een mail dat onze bestelling snel zou worden geleverd. DHL maakte hier een rommeltje van. De besteller wist te melden dat hij ons niet thuis had getroffen. Dat klopt, want we zagen hem zonder te stoppen voorbij rijden…. Uiteindelijk heeft de Walra klantenservice e.e.a. goed geregeld. Dekbed: prachtig Service Walra : prima Bezorging DHL: onvoldoende

Kwaliteit en snelheid

Uitstekend geregeld

Geweldige handdoeken

Makkelijk te bestellen en snel in huis. Eerst een keer wassen en daarna zijn het heerlijke handdoeken. Ook mooie kleuren. Wel zou het beter zijn als die van gerecycled katoen goedkoper zouden zijn dan nieuw, dan kiezen veel meer mensen die.

Zeer tevreden!

Mijn hoeslakens besteld en optijd ontvangen. Topperhoeslaken zit perfect. Heel blij mee!

Goed product en snel geleverd

Goed product en snel geleverd

De service is een 10 waard!!

Ik had een hamamdoek ontvangen waar een weeffoutje in zat. Ik werd ontzettend vriendelijk te woord gestaan en de volgende dag werd er een nieuwe doek geleverd! TOP service!!! Nogmaals bedankt!!! Daarbij zijn het hele mooie hamamdoeken! Zeer mooie kwaliteit! Blij mee!!!

Alles helemaal naar wens

Makkelijk gevonden op de website. En precies zoals verwacht. Dus wederom weer helemaal tevreden

Goede kwaliteit en prijs

Zeer tevreden !

Mooi product ben er super blij mee zeker een aanrader!

Prima kwaliteit

Mooie kwaliteit, snel geleverd

Ik hou van Walra

Mooi setje voor in de keuken. Blij mee

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven