Zeer vlotte behandeling en levering Produkt zoals op de foto

Krekwakwou

Wat ik verwachtte ook geleverd gekregen. En dat tegen schappelijke prijs

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit sneller levering keurig verpakt wij hebben walra al 53 jaar in gebruik en dat bevalt prima.

Perfecte kwaliteit en snelle levering

Gemakkelijke site om een bestelling te plaatsen. Snelle levering.

Snelle levering, je krijgt wat je ziet

De afbeeldingen op website geven een goed beeld van wat je koopt. En snel geleverd.

50 jaar geleden spaarde ik mijn linnen uitzet bij elkaar. Nu na al die tijd is het nog altijd geweldig. Genieten van de kwaliteit.

Snel geleverd et uitstekende kwaliteit

Mooie handdoeken

Erg tevreden over de kwaliteit van mijn beddengoed!

Nier voor herhaling vatbaar

2 moltons besteld 180 x 200 deze werden snel geleverd, verpakking en product gaven de juiste afmetingen aan. Pasten helaas niet, bleek 160 x 200 te zijn. Snel opgelost door klantenservice en 2 nieuwe toegestuurd, hiervan is er 1 perfect, de andere is ook aan de kleine kant. Helaas dus niet de kwaliteit die ik van Walra had verwacht.

Probleem uitstekend opgelost

Er was een productiefout in het dekbedovertrek set, dit is prima opgelost en de volgende dag al had ik een nieuw set ontvangen.

Perfecte service en van een bijzondere kwaliteit

Zeer goede ervaring zowel de kwaliteit als de service

Bestellen en ontvangen zonder ptoblemen

Geweldig hoeslaken. Blijft als nieuw aanvoelen

Netjes en snel retour beleid

Helaas was het bestelde artikel niet passend

Fijne levering en prima kwaliteit!

Heerlijke materialen

Heerlijke materialen en leuke acties

Uitstekend!

Ben heel blij met mijn nieuwe bed overtrek. Heel chic en minimalistisch.

Mooie kwaliteit voor een leuke prijs.

Dekbedovertrek gezien op Instagram, een gezellige roze met bloemetjes. Lekker materiaal om onder te liggen, voelt fijn aan en is niet warm. Ik ben er erg blij mee.

Subliem

Snelle en correcte behandeling. Duidelijke communicatie. Kwaliteit is geweldig

Ideaal voortreffelijke en snel

Super snel en hoge kwaliteit

Kwaliteit

Perfect geleverd en verpakt.mooie kwaliteit zoals gewend van Walra.

Fijne badjas voor sauna

Maat, prijs, kwaliteit prima. Kleur vond ik minder, was eerder beige dan taupe. Textielverf bood uitkomst. Ik draag deze badjas met plezier bij saunabezoeken. Zit lekker en neemt vocht op.

Mooi overtrek

Mooie kwaliteit tegen een goede prijs. Levering door DHL duurde 3 dagen terwijl de website belooft de volgende dag bezorgd.

Wat een fantastische service

Ik belde de klantenservice omdat ik problemen had met mijn nieuw gekochte molton. Op verzoek stuurde ik een foto van het probleem en twee dagen later had ik nieuw binnen. Ik werd zeer vriendelijk behandeld en er werd goed geluisterd naar mijn klacht. Inmiddels is mijn bed met de nieuwe split topper molton opgemaakt en ik ben zeer tevreden.

Heerlijk en mooi beddengoed

Parklaan 81