Deels teleurstellend

Het (Nu nog ongebruikte) hoeslaken zal wel oké zijn, maar de molton slopen vond ik tegen vallen. Véél groter dan 60 x 70 (dat zit niet netjes onder het gewone sloop) en bovendien nog schuin geknipt ook.

Fijne en mooie producten.

Fijne en mooie producten.

Heel mooi en een fijne kwaliteit

Nooit problemen gehad met levering, zeer correct. Zeer goed prijs/kwaliteit verhouding. Mijn dochters zijn ondertussen ook fan

Overtreft mijn verwachtingen

Super blij met mijn bestelling snel geleverd en van zeer goede kwaliteit

Heel erg tevreden.

Wat een goede handdoeken zijn het van Walra, lekker zacht, absorberen goed en een van een goede kwaliteit.

PRIMA

Zoals altijd door de jaren heen dat ik artikelen bij Walra koop is de ervaring en het product PRIMA! Deze keer was het een cadeautje voor mijn dochter die er reuze blij mee is. Glossy Grapevine Zand past prachtig in haar keuken en doet zijn werk zoals je het verwacht. Ik beveel het iedereen aan te shoppen bij Walra, je wordt er blij van!!

Prima spullen en snelle levering

Walra is mijn winkel!

Duidelijk bestel overzicht, korte lijntjes snelle service ! Meerdere orders in verleden zonder enige moeite en vertraging geleverd! Topkwaliteit

Aanrader

Mooie producten, snelle levering, goede prijs-kwaliteitsverhouding

mooie producten en kwaliteit ruime keuze in kleur.

website is overzichtelijk en duidelijk mooie producten goede kwaliteit en ruime keuze. Goede service

Mooie kwaliteit handdoeken

Op tijd geleverd, kleur zoals op plaatje. Mooie kwaliteit

Bekend

Mijn zussen hadden dit merk al in hun uitzet

Goede kwaliteit materiaal

Snelheid, kwaliteit, klantvriendelijkheid

Blij met de kwaliteit van de producten, Altijd snel geleverd en goed geholpen als ik vragen heb.

Gewoon super goed

Snelle levering. Prima kwaliteit ik ben 41 jaar getrouwd en begonnen met alles van walra. Ik heb er nog handdoeken van.

Geweldig mooi en goed

Ik gebruik al 12.5 jaar de walra dekbedden voor onze B&B. Kwalitatief erg goed en fijn. Slaapt goed en de designs zijn prachtig. Kortom ik ben zeer te spreken op Walra.

Kwaliteit

Fijne kwaliteit/prijs dekbedovertrekken de service goed. Dus wij zijn tevreden klanten.

Zeer betrouwbare webwinkel en geweldige kwaliteit.

Bestellingen worden erg snel geleverd. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Kwaliteit van de producten is geweldig.

Uiterst teleurstellend, zonde van de centen.

Bij vertrouwd adres voor de 1e keer splitmoltons besteld 160×200 van wege nieuw aangeschaft bed. Na 1e keer wassen, volgens wasvoorschrift, vooraf aan gebruik zoveel gekrompen dat de molton(s) met geen mogelijkheid meer om de topmatras past. Helaas nog maar goed voor 1 ding: de vuilnisbak... Absoluut niet de Walra kwaliteit die wij kennen van ander huishoudtextiel.

Zoals verwacht.

Makkelijk bestellen, vlotte verzending. Het kussen slaapt heerlijk nadat ik er wat vulling heb uitgehaald. De piramidevorm is heel prettig.

Mooi dekbedovertrek!

Voldoet helemaal aan mijn verwachting. Mooi katoenen dekbedovertrek.

Netjes en snel geleverd

Kwaliteit

Snel ontvangen. Zeer mooie kwaliteit. Badmat blijft goed liggen

Prima kwaliteit en pasvorm

Levering op tijd. Duidelijke website. Kwaliteit goed.

Uitstekende kwaliteit en service

Hoge kwaliteit van de producten, duidelijke site, makkelijk bestellen en vlotte levering. Keurig.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven