Niet zeveren maar leveren!!

Eenvoudige duidelijke website waar je snel vindt wat je zoekt, Nog handiger even een accountje aanmaken, inloggen. Zoeken vinden afrekenen en weer door met je werk! En snel geleverd! Misschien niet gelijk de volgende dag. Maar dat hoeft ook niet. Van dat gedram moeten we vanaf en elkaar als mensen behandelen. Ook de bezorgdiensten

prima, snelle levering

goede omschrijving producten. Snelle geleverd

Niets van te zeggen. Zeer correcte levering materiaal en verpakking.

Zeer goed.

Goed, maar slecht beeld keuring

Hey, de lamp is geweldig qua verlichting en dat de verkeersborden+ wegmarkeringen goed zichtbaar zijn maar enkel dat deze geen goed beeld geven bij mijn koplamp. Ik ben aan het overwegen om deze terug sturen en van een andere merk te kopen die wel een perfect lichtbeeld geven. Prijsverschil van ledhandel en andere merk is 68 € duurder maar dan kan deze er inblijven inplaats van elk jaar de lampen even om te wisselen, voor de rest top lampen

Mooie degelijke kwaliteit.

Goede materialen voor een mooie prijs. Er was een lampje defect geleverd wat kan gebeuren natuurlijk. Even een mailtje met een foto naar ze toegestuurd en er werd mij direct een nieuwe gratis toegezonden. Service is perfect.

Goede nette snelle levering

Goede nette snelle levering

Makkelijk er in te zette en goed licht

goede service

Ik vind het niet prettig dat reeds voor de vervaldatum van de factuur per mail een herinnering wordt gestuurd. Assortiment en leverantie is uitstekend.

Goed bedrijf

Goed en snel geleverd

Beschrijving en artikel klopt

De led-lampen met driver zijn geweldig heb helder licht en heel goed zicht

Geweldige snelle levering. Mooi product en alles keurig zoals afgesproken.

Goeie prijs kwaliteit

Vlotte levering Zeer goede kwaliteit

Keurige website en keurig snelle levering

snel geleverd en een keurig overzichtelijke website

Had twee led lampen besteld 1 kapot Geen gezeur stuur gewoon TWEE nieuwe op TOP service

ledhandel top... maaar

de levering via DHL was problematisch. ondanks mijn melding dat er houten hok aan achterdeur staat niet geleverd. En dan zelfs de moeite niet om te leveren in leveringspunt in mijn dorp, gewoon terug naar het depot in Wevelgem!! dat is bijna zover dat ik er naar Nederland kon om komen.

snellen en goede levering

snel en conform bestelling

Niks mis mee.

.Goede en snelle levering.

Duidelijke site.

Waardeloos

Mijn laatste aankoop van 4 ledlampen met 5800 luumen is echt een miskoop lichtopbrengst is echt een tegenvaller absoluut niet tevreden prijs kwaliteit verhouding super slecht vr gr jan

Prima geleverd. Snel en correct. Bljj mee.

zoals afgesproken perfect

zoals afgesproken perfect

snelle / corecte levering

zoals altijd levering ,snel en corect. handig indien je iets snel nodig hebt..

goed snelle levering

makkelijke montage snelle levering

Degelijk matria en snel geleverd

Goede duidelijke website en mooie actie pakketten groot assortiment. Wort goed bezig handeld snelle levering

Veenweg 23 A

9561 TL Ter apel

Over Ledhandel24.nl

Ledhandel24.nl is een webshop met jarenlange ervaring op het gebied van Led werklampen en algemene ledverlichting. Met continue kwaliteitsbewaking, hoogwaardige toeleveranciers en een professioneel team met veel ervaring levert Ledhandel24.nl de beste led werkverlichting aan bedrijven en particulieren in heel Nederland. Speerpunten voor het bedrijf zijn de hoge kwaliteit van de materialen, scherpe maar vooral eerlijke prijzen en een hoge service graad. De producten die Ledhandel24.nl levert zijn van hoge kwaliteit en geproduceerd volgens zeer hoge standaarden.