snelle en vlotte levering

ok

super

super obsluga

• Poleciłbyś nas? Tak

Netjes verpakt en volgens afspraak geleverd.

Het wordt al gauw normaal dat alles gladjes verloopt, maar dat is het niet! Top geregeld allemaal..

Goede service en snelle levering

Aantal led lampen besteld na telefonisch advies. Heb goed en deskundig advies gekregen en vervolgens zijn de lampen snel geleverd.

Goede en snelle service

Get staat goed beschreven op de site en snelle service

Correct

Duidelijke website, snelle levering!

Goed.

Product is van goede kwalitijd , snelle levering .

alles vlot

Top Service

Mooie producten voor een mooie prijs.

Zeer snel en goede service

Goede producten, snelle bezorging

Correcte levering, aanbod voldoende voor wat ik zoek. Kwaliteitslamp voor een concurrerende prijs.

Altijd snel en betrouwbaar

Wij bestellen vaak bij Ledhandel24, producten zijn uitstekend, en meest prettige is de snelle en ongecompliceerde levering ZONDER extra verzendkosten, dus een echte aanrader.

Keurige levering en heel correct!

Twee hamburger led achterlichten voor op de aanhanger besteld. Conform geleverd en netjes verpakt ! Kan niets anders zeggen dan chapeau, kunnen velen nog iets van leren! Nathalie

Prima en snel geleverd

Gewoon goed,zoals je mag verwachten.

Super fijne ledlampjes.

Klantvriendelijkheid top!

Ik had 2 zes pins connectors gekocht. Deze werden dezelfde dag nog verzonden. Helaas kwamen we erachter dat 1 verpakking 2 kleine onderdelen miste. Meteen een mail gestuurd en praktisch meteen een antwoordmail dat ze het zouden toesturen. Ik verwachtte een enveloppe met de 2 onderdeeltjes, maar kreeg een doosje met een hele nieuwe connector! Chapeau voor de klantvriendelijkheid! Vele andere bedrijven zouden Led24 als voorbeeld moeten nemen!

alles geleverd naar wens

mooie ledverlichting,alles werkt perfect.

relatief snelle levering, met goede informatie

goede informatie tijdens behandeling in proces. Goed verpakt voor transport. niet te veel aan . accuraat en snel.

excellent rapport qualité/prix

feux de qualité avec des prix compétitifs, une livraison rapide

Goede kwaliteit producten en snelle levering

Goede kwaliteit producten en snelle levering

Goedekwaliteit

Gevonden via Google en alles is gewoo. Zoals omschreven lampen doen het goed

TOP

Alles naar wens verlopen,binnen een dag geleverd.

Veenweg 23 A

9561 TL Ter apel

info@ledhandel24.nl

Over Ledhandel24.nl

Ledhandel24.nl is een webshop met jarenlange ervaring op het gebied van Led werklampen en algemene ledverlichting. Met continue kwaliteitsbewaking, hoogwaardige toeleveranciers en een professioneel team met veel ervaring levert Ledhandel24.nl de beste led werkverlichting aan bedrijven en particulieren in heel Nederland. Speerpunten voor het bedrijf zijn de hoge kwaliteit van de materialen, scherpe maar vooral eerlijke prijzen en een hoge service graad. De producten die Ledhandel24.nl levert zijn van hoge kwaliteit en geproduceerd volgens zeer hoge standaarden.