Correct article en on time

Artikel zoals beschreven en op korte tijd geleverd. Alsook goed verpakt.

Goed en snel geleverd.

Kwaliteit producten en service

Producten van goede kwaliteit verzending en service ook heel tevreden over.

perfect materiaal en perfecte levering

perfect materiaal en perfecte levering

goede ervaring

eenvoudige aankoopprocedure en snelle service!

Goede firma

Prima geregeld

Goede producten en snelle levering

Waar DHL behoorlijk te wensen overliet heeft de service van ledhandel24 het netjes en snel opgelost. Zeker een aanrader

Snelle levering, goede producten

Eerste keer dat ik iets besteld heb. In mijn geval achterlichten voor een aanhanger. Snel geleverd, goed verpakt en het blijken mooie lichten te zijn.

Prijs /kwaliteit correct!

Voor een geld mooie en verzorgde producten. Heel tevreden mee en werken volledig zoals beschreven in documentatie.

Goede service! Tevreden met het gekochte artikel.

goede service

goede spullen en bij problemen wordt het goed opgelost super

Goede prijs snel geleverd.

Klouk

Goede service, goede kwaliteit

Service rapide, produit convenant à mes besoins.

J'ai vu vos produits sur internet, j'ai commandé ce qu'il me fallait et je l'ai reçu rapidement bien emballé. Mon client est content.

In een woord : Perfect

Netjes en op zijn ontvangen. Product was zoals omschreven.

Interessante Ontdekking

Als DIY-er zoek je kwalitatieve en betaalbare oplossingen. ik heb mijn volledige verlichting van mijn nieuwe aanhanger vernieuwd met producten van LED-handel.

Zoals de website het beschrijft, zo gebeurt het ook

Zeker een aanrader voor iedereen

Zeker een aanrader voor iedereen gewoon weg top je kan je ogen niet geloven hoe klaar deze lichten zijn ik zou zeker niet meer twijfelen en proficiat aan het team voor de snelle levering

makkelijk vlot

vlotte en een goede afhandeling

Leuke eerste ervaring, ga nog eens op zoek naar artikelen die interessant kunnen zijn voor ons aanbod.

Netjes afgehandeld

Correct en nette prijs voor t product , aangekregen zoals op de foto’s en beschrijving vermeld

Spijtig

Er zijn onderdelen geleverd die stuk zijn (gedeeltelijk werken)

Voorlopig nog onvoldoende

Nadat de eerste zending nog steeds ergens onderweg is (dankzij DHL), keurig een herlevering vanuit ledhandel24 gekregen. Deze kwamen wel keurig op tijd binnen. En superblij met de lampen (rode en blauwe flitsers) , hele goede kwaliteit en wat een lichtopbrengst Zonder meer een aanrader. Ik heb ze gemonteerd op een GMC Yukon XL. Nu hopen dat de zwevende bestelling ook nog binnenkomt, ik weet er al een prima plek voor.

Goede service!

Veenweg 23 A

9561 TL Ter apel

Over Ledhandel24.nl

Ledhandel24.nl is een webshop met jarenlange ervaring op het gebied van Led werklampen en algemene ledverlichting. Met continue kwaliteitsbewaking, hoogwaardige toeleveranciers en een professioneel team met veel ervaring levert Ledhandel24.nl de beste led werkverlichting aan bedrijven en particulieren in heel Nederland. Speerpunten voor het bedrijf zijn de hoge kwaliteit van de materialen, scherpe maar vooral eerlijke prijzen en een hoge service graad. De producten die Ledhandel24.nl levert zijn van hoge kwaliteit en geproduceerd volgens zeer hoge standaarden.