mooi vlotte bestelling

niks mis mee

Dikke prima

Goede producten en snelle levering.

top en correct

bestelling was de dag erop er al. Past perfect en ongekend licht.

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs

De crawer werklampen die ik had besteld waren zeer snel geleverd . Prima lampen met zeer goede licht opbrengst , lampen storen niet de radio ontvangst .

Goede prijs kwaliteit verhouding

Word gauw geleverd en er is een hoop te koop. Vooral het plug en play is ideaal.

Reparatie laadklep

Goed service, vakmanschap

snelle service

Snelle service en goede te verwachten kwaliteit

Snelle levering van prima product

Snelle levering van prima product

Degelijk

Hoop dat deze set langer meegaat dan de vorige.

Niet goed

Ik hep 2 ledverlichting strippen bij Julie besteld 1 doet iets ander doet to taal niks wat kan ik hier mee

Goed product

perfect

super snellen.. ook aflevering.

Correct product

- duidelijke website - correcte producten - correcte prijsstelling - snelle en correcte levering

Lichten besteld en mijn aanhanger is weer als nieuw!

top artikelen

ik ben zeer tevreden van de kwaliteit van de lampen

Goede service na verkeerde bestelling

Netjes opgelost

verzorgd materiaal

Ondanks dat het budget lampen zijn ziet het er robuust uit en compleet.

Hele fijnen lampen voor de truck twee hoog vier laag, zo heb ik perfecte verlichting

Dure lampen

Paar jaar geleden volledig dezelfde in China besteld aan 12€ voor 2 lampen. Misleidende voorstelling op website, dacht dat het 2 lampen waren.

Top sait en producten!

Wordt zeer goed geholpen ook dienst na verkoop En snelle levering Grts Bij Nico

Snelle klantenrespons, supersnelle levering!

Om 15 uur besteld en betaald en de volgende morgen om 11 uur reeds geleverd! Snelle service!

Prima lampen snelle bezorging

Uitstekend ^

Goeie lampen kwa prijs en technisch zowel de werklampen al de led tl lampen en super snel geleverd

Alles naar wens verlopen.

Veenweg 23 A

9561 TL Ter apel

Over Ledhandel24.nl

Ledhandel24.nl is een webshop met jarenlange ervaring op het gebied van Led werklampen en algemene ledverlichting. Met continue kwaliteitsbewaking, hoogwaardige toeleveranciers en een professioneel team met veel ervaring levert Ledhandel24.nl de beste led werkverlichting aan bedrijven en particulieren in heel Nederland. Speerpunten voor het bedrijf zijn de hoge kwaliteit van de materialen, scherpe maar vooral eerlijke prijzen en een hoge service graad. De producten die Ledhandel24.nl levert zijn van hoge kwaliteit en geproduceerd volgens zeer hoge standaarden.