Snelle goede service

Goede prijskwaliteit verhouding, snelle bezorging. Gemakkelijke website.

Zeer tevreden goed product

Snelle levering produkt gemakkelijk te installeren aleen kaabel van bediening mag wat langer zijn verder werkt hij perfect

Goede afhandeling

Snel en goed

Voldoet helemaal mijn verwachting.

Vlotte levering en het product ziet er goed uit

Het product was goed in gepakt en de lampen branden goed ik ben er blij mee

Geweldig!

Makkelijk te plaatsen zeer veel licht intensiteit! Zeker geen miskoop geweest!

Soms korting, soms niet

Ben zeer tevreden

Geen klachten

Mooie prijs top kwaliteit snelle service

Goede kwaliteit led verlichting

Als je besteld heb je het binnen 2 dagen binnen goed verpakt. En je word op de hoogte gehouden wanneer het bezorgd word

Gewoon zoals het hoort , goed snel en netjes

Goed verpakt en snel geleverd! Product bevalt ook prima!

Gewoon goed

Niks op aan te merken.

Mooie zwaailampen maar kwaliteit is slecht

Ik heb 2 setjes led zwaailampen van jullie maar bij het plaatsen en aandraaien op de voet brak bij alle bij de bevestiging af.

Goed geregeld

Alles volgens afspraak

geven goed advies.

Mooi spul

Mooie lampen voor op de 956 en diepladers

Mooi product snel geleverd

Lampen gemonteerd zien er degelijk uit en geven een mooi beeld

zeer keurige levering en snel degelijke spullen

net bedrijf keurig geleverd nette spullen werkt bijna helemaal top heb echter een lamp die blijft flikkeren die wil niet mooi branden

Goed verpakt nog niet genoteerd

Al vaker achterlichten besteld en tot nu toe tevreden

nette en correcte webwinkel

goede lampen en goed omschreven artikelen. voldeed aan mijn verwachtingen.

Lees mijn verhaal op KiKa extreme.

https://www.kikaextreme.nl/erik-kool-maastricht-2022 Graag een bijdrage in de strijd tegen kinderkanker

Veenweg 23 A

9561 TL Ter apel

Over Ledhandel24.nl

Ledhandel24.nl is een webshop met jarenlange ervaring op het gebied van Led werklampen en algemene ledverlichting. Met continue kwaliteitsbewaking, hoogwaardige toeleveranciers en een professioneel team met veel ervaring levert Ledhandel24.nl de beste led werkverlichting aan bedrijven en particulieren in heel Nederland. Speerpunten voor het bedrijf zijn de hoge kwaliteit van de materialen, scherpe maar vooral eerlijke prijzen en een hoge service graad. De producten die Ledhandel24.nl levert zijn van hoge kwaliteit en geproduceerd volgens zeer hoge standaarden.