snel en goed

Een snelle en correcte afwikkeling binnen twee dagen de bestelde spullen binnen

Slecht

Nooit geleverd

Alles prima voor elkaar

Duidelijke website, nette prijs, keurige levering

Degelijke materiaal

Geen flut materiaal maar Degelijke lampen.

Via Facebook gevonden

Op tijd en goede kwaliteit

Is zeer goed. Goede service en prijs kwaliteit verhouding erg goed.

Goede service!

Bestelling bevatte een beschadigde unit. Na een mailtje gestuurd te hebben werd me onmiddellijk een nieuwe verstuurd.

Ik heb de gloeilampen vervangen door deze led lampen Wat me wel opviel was dat deze lampen lager schijnen dan de originele gloeilamp

Punctuele en zorgzame afhandeling van het te bestellen product.

Aangezien het glas van mijn caravan-achterlicht door een camper aan gruzelementen was gereden, zocht ik een glas met dezelfde afmeting. Omdat de caravan al24 jaar oud was, waren deze achterlichten niet meer in de handel. Ledhandel24 had zo'n glas, maar wel met ledlampjes. Het glas zat echter vast aan het ledlampgedeelte. Na een belletje met een meedenkende medewerker heb ik het ledlampgedeelte eraf gezaagd mbv een ijzerzaag. Zo hield ik een mooi rond stuk glas met de juiste diameter van 14cm over, wat ik weer over de bestaande lampjes op de caravan heb bevestigd mbv 2 schroeven door de al aanwezige openingen voor de schroeven. Met hartelijke dank.

Correcte service

Prijs/kwaliteit ok

Ik was heel erg tevreden

Uitstekende service en na service

Al paar keer bestelling geplaatst en altyd zeer snelle en correcte opvolging !

Prima geholpen met antwoorden op mijn vragen

Prima geholpen

Veel licht, Snel geleverd, goede prijs,

Snelle levering. Materiaal was goed. Mooi licht.

Goede kwaliteit, snelle service

snelle levering en scherpe prijs

top

Prima webshop

Besteld, netjes bezorgd. Met zorg ingepakt. Voldoet aan verwachtingen

Goed product, snel geleverd

Lampen passen goed en geven geweldig licht, netjes en snel bezorgd dus dik tevreden.

geweldige service mooie producten

al diverse malen besteld bij dit bedrijf zeer tevreden over de producten maar ook zeker voor de service

Snel geregeld

Snel geregeld, maar helaas passen de LED werklampen niet op de origenele steunen aan de cabinestijl. Daar zou eigenlijk wat kant en klaar maatwerk voor te bestellen moeten wezen, zeker omdat die 50 watters nogal wat wegen. Verder hopen we ze zsm te monteren om te kijken hoeveel licht ze geven.

Alles goed verlopen en snel

Zeer goed en verzending vlot thuis

na lang zoeken de juiste partner gevonden

ik ben in 2017 99% op LED verlichting overgeschakeld (thuis) en wilde voor mijn nieuwe (zelfbouw) aanhanger hetzelfde. Ik heb hier de juiste producten aan een zeer aantrekkelijke prijs gevonden. Een fout in de verzending werd onmiddellijk rechtgezet.

Goed product

Sta er echt van te kijken hoeveel ligt de lamp geeft

Top service en snel

Veenweg 23 A

9561 TL Ter apel

Over Ledhandel24.nl

Ledhandel24.nl is een webshop met jarenlange ervaring op het gebied van Led werklampen en algemene ledverlichting. Met continue kwaliteitsbewaking, hoogwaardige toeleveranciers en een professioneel team met veel ervaring levert Ledhandel24.nl de beste led werkverlichting aan bedrijven en particulieren in heel Nederland. Speerpunten voor het bedrijf zijn de hoge kwaliteit van de materialen, scherpe maar vooral eerlijke prijzen en een hoge service graad. De producten die Ledhandel24.nl levert zijn van hoge kwaliteit en geproduceerd volgens zeer hoge standaarden.