Vandaag besteld, s'anderdaags thuis.

Super store

Super snelle service, en uitstekende communicatie wbt berichtgeving per mail.

top

goede spullen

Goed product, Veel licht en degelijke bouw. snel geleverd.

bestellingen electrische lampen- in Belgie geleverd

gemakkelijke bestelling,snelle levering en alles was ok.

mooie producten snelle levering

supersnel en correct.

supersnel en correct

Perfecte service

Bestelling steeds op tijd en zonder stukken

Fantastische service, super!

Erg klantvriendelijk ingesteld, denken met je mee. Helpen je met een uitdaging/probleem. Snelle levering, goed verpakt. Ledhandel24.nl is eenTop bedijf!

Nette snelle afhandeling.

Snel geleverd, goed verpakt. Mooie prijzen. Goede kwaliteit!

Top produkten en snelle levering

prima led lampjes en snelle levering goede aansluitschema

Snel, goede prijs/kwaliteit

Snelle levering en het product voldoet ruimschoots aan de verwachting !

Duidelijke website en een snelle levering tegen een goede prijs kwaliteit verhouding

De geleverde producten voldoen volledig aan ,mijn verwachtingen.

Prima service !

De gebroken lens van mijn led lamp werd zonder problemen vervangen

Kwaliteit & Service

Beste, Ledhandel staat voor kwaliteit en service, ik heb der nog maar 2 bestellingen geplaatst waarvoor ik eerst wat bijkomende technische uitleg vroeg. Steeds een vriendelijk en correct antwoord gekregen. Ik kan jullie deze enkel en alleen maar aanbevelen! Mvg

helemaal prima

was de volgende dag geleverd, zoals beloofd. Gewoon helemaal prima, ook een eerdere bestelling was al prima.

Passé goed

Juiste lampen en juiste maat Snel antwoord op mail

Zeer snelle reacties en zeer goede service

Ik had per ongeluk de verkeerde lamp besteld. Klanten service was goed en snel bereikbaar en oplossing ook ! Top service en goede kwaliteiten lamp !

zeer positief en zeker aan te bevelen

snelle en vlotte afhandeling en levering, klantvriendelijk wordt hoog in het vaandel gedragen, ben zeer tevreden over de hele afhandeling en ga heel zeker hier nog bestellen.

Duidelijke uitleg, goed bereikbaar en snelle levering

meerdere keren besteld bij dit bedrijf. Website geeft duidelijke uitleg en bij specifieke vragen word je ook goed en persoonlijk geholpen. Snelle en goede levering.

uitstekend

De goederen zijn vlot geleverd en voldoen aan mijn verwachtingen.

Levering was snel en goed.

Led TL armaturen besteld verpakking was goed, niets beschadigd, armaturen bevestigd en geven super licht!

Verzorgt , goed materiaal en vlot geleverd.

Vlot geleverd en goed materiaal.

Zeer snelle levering

Veenweg 23 A

9561 TL Ter apel

Over Ledhandel24.nl

Ledhandel24.nl is een webshop met jarenlange ervaring op het gebied van Led werklampen en algemene ledverlichting. Met continue kwaliteitsbewaking, hoogwaardige toeleveranciers en een professioneel team met veel ervaring levert Ledhandel24.nl de beste led werkverlichting aan bedrijven en particulieren in heel Nederland. Speerpunten voor het bedrijf zijn de hoge kwaliteit van de materialen, scherpe maar vooral eerlijke prijzen en een hoge service graad. De producten die Ledhandel24.nl levert zijn van hoge kwaliteit en geproduceerd volgens zeer hoge standaarden.