Snelle en correcte levering

mooi spul en niet te duur!

Prima webwinkel

Goed assortiment en geleverd zoals beloofd

Compliment

Lamp besteld maar de werkte niet op wisselspanning terug gestuurd en geld is terug gestort De zaklamp die cadeau is gedaan mocht ik zelfs houden compliment

Prima shop

Kennis gecombineerd met een goede klantenservice en een snelle en correcte afhandeling en een goed product

ruim assortiment, snelle levering

goed produkt =goede service

Wij bestellen met regelmaat led lampen bij Ledhandel 24. De lampen zijn erg goed voor op onze vrachtwagens en trailers. Als er wat met een lamp is, even bellen en het probleem wordt opgelost. Goed bedrijf met een erg goede service en erg klantvriendelijk. Eigenlijk bestellen wij nergens anders meer, tenzij het product echt niet kunnen leveren.

Goed materiaal en snel geleverd

Goed materiaal, veilig verpakt, snel geleverd

Een super snelle levering en goede service!

Hele snelle levering. Gister besteld vandaag in huis. Goede lampen voor in onze karren.

Fijne informatie. Goed product.

Vriendelijke mensen.

Betrouwbare webshop

Ledlampen besteld en een paar dagen later netjes geleverd. Ik had er besteld voor op mijn case 1056. Deze passen er mooi op. Met zoveel licht kunnen we er weer tegenaan in de lente!!

Prima spullen voor een eerlijke prijs

Ledlampen voor in de koplampen van één van onze trekkers is prima passend en wordt ook van goede informatie voorzien. Ook hebben we een buitenlanp gekocht in led en die is ook van prima kwaliteit.

Snelle service en mooie producten voor een nette prijs!

Snelle service en mooie producten voor een nette prijs!

Snel geleverd en goed materiaal!

uitstekend prijs kwaliteit

alle producten zien er professioneel uit

Goede service en goed materiaal

Goede service en goed materiaal met duidelijke uitleg

Zeer ruime keuze aan artikelen, correcte levertermijn. Top webshop

Uitstekende service

Snelle verzending netjes ingepakt ik ga hier uiteraard meer bestellen

Snelle levering, netjes verpakt.

Netjes op tijd geleverd

2mooie flitslampen netjes op tijd hier. De gratis zaklamp is iets minder van kwaliteit batterijen vallen er nogal snel uit

Mooie degelijke LED-lamp, werkt maar voor ca. 25%

Deze LED-lamp is geschikt voor 10V-30V. Heb hem aangesloten op een accu van 12V 2Ah en geeft maar weinig licht

Uitstekend !!

Duidelijke website en zeer snelle levering

Gewoon goed

Netjes binnen afgesproken tijd geleverd. Prima producten een aanrader!

Super en volgende keer weer

Kwaliteit

Goeie led lichten

Goede kwaliteit en snelle levering

Veenweg 23 A

9561 TL Ter apel

Over Ledhandel24.nl

Ledhandel24.nl is een webshop met jarenlange ervaring op het gebied van Led werklampen en algemene ledverlichting. Met continue kwaliteitsbewaking, hoogwaardige toeleveranciers en een professioneel team met veel ervaring levert Ledhandel24.nl de beste led werkverlichting aan bedrijven en particulieren in heel Nederland. Speerpunten voor het bedrijf zijn de hoge kwaliteit van de materialen, scherpe maar vooral eerlijke prijzen en een hoge service graad. De producten die Ledhandel24.nl levert zijn van hoge kwaliteit en geproduceerd volgens zeer hoge standaarden.