Goede levering en top spul

Goed materiaal

Goede prijs kwaliteit

Snelle levering van de bestelde producten

Afgelopen week een lamp besteld hij is makkelijk te instaleren en werkt goed

Mooi product, goede prijs, correcte service!

Mooie lampen voor weinig geld!

Snelle service en zeer goede prijs kwaliteit verhouding

De levering werd snel bezorgd. Zeer helder licht zeker een aanrader

Snelle en correcte levering

Levering is vlot verlopen, product werkt goed

Snelle en correcte levering

Producten zijn snel en correct geleverd. Producten voldoen aan de verwachting!

Goed ensn

πŸ‘

Zeer snelle levering. toppie!

Zeer snelle levering van het bestelde artikel, de volgende dag al binnen!

Prima spul en snelle levering

Prima lampen , goed licht. 1 flits licht defect geraakt binnen een dag een nieuwe geleverd topπŸ‘πŸ»

niet het produkt ontvangen wat wij besteld hadden lamp met minder lumen

DE led lampen zouden 4560 lumen zijn maar bij aankomst 3860 lumen na reclamatie werdt ons meedegedeeld we laten ze nu zelf maken en zijn net zo sterk maar de site is nog niet aangepast je mag ze terug sturen mooieservice maar dan heb je geen lampen meer . dus maar gehouden en genoegen genomen met minder lumen. Volgende keer bij andere leverancier bestellen.

Supper lamp

De levering was zeer snel aleen de doos was beschadigd maar dat kan ook gebeurd zijn bij het distributie centrum

1 lamp staat al op de 5r nu de ander nog aansluiten πŸ˜‰

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede producten

Goede producten alleen jammer van levering via DHL. Die heeft na een week na allerlei smoezen zoals niet thuis of gesloten wegens vakantie het pakket terug gestuurd naar Ledhandel24. DPD heeft het uiteindelijk bezorgd.

Duidelijke site en snelle levering

Tijdens de kerst een pakket met werklampen besteld voor onze trekker, en zelfs tijdens de feestdagen nog een snelle bezorging.

Goed en snel

Mooi product en een goede prijs

Kwaliteit aan goeie prijs

Vlotte bestelling en levering

Gewoon een pakket LED lichten besteld voor een John deere landbouwtrekker. Vlotte verwerking en afhandeling. Goede produkten, Mooi verpakt.

Correct, kwaliteit

Eerder ook al eens besteld, goede kwaliteit voor de prijs. Snelle levering. Telefonisch contact prettig en correct, direct contact, geen centrales oid. Ook contact via mail snel en correct, raad dit adres iedereen aan als je LED verlichting wilt kopen.

vlotte levering en mooie spullen

Ik ontving de levering ondanks de feestdagen lekker snel en het ziet er prima uit.

goede lampen en veel licht

heb een oude boederij en heb 2 led lampen van 200 watt opgehangen werkt super de rest ga ik ook bij hun bestellen

Snelle levering, scherpe prijzen

Snelle levering, scherpe prijzen, goede producten

Super!!

Snelle levering!

Veenweg 23 A

9561 TL Ter apel

Over Ledhandel24.nl

Ledhandel24.nl is een webshop met jarenlange ervaring op het gebied van Led werklampen en algemene ledverlichting. Met continue kwaliteitsbewaking, hoogwaardige toeleveranciers en een professioneel team met veel ervaring levert Ledhandel24.nl de beste led werkverlichting aan bedrijven en particulieren in heel Nederland. Speerpunten voor het bedrijf zijn de hoge kwaliteit van de materialen, scherpe maar vooral eerlijke prijzen en een hoge service graad. De producten die Ledhandel24.nl levert zijn van hoge kwaliteit en geproduceerd volgens zeer hoge standaarden.