Vlotte levering en goede hulp

Goede hulp bij verzending, top product.

is goed

is goed met een goed product

alles snel en eenvoudig te plaatsen

Ik had een aansluitkabel voor een ledbar besteld. Alles was snel geleverd en het was heel gemakkelijk te monteren. een aanrader voor meerdere toepassingen en niet duur.

De ledbar 72 Watt cree is een mooie compacte lichtbalk die subtiel weg te werken valt in de grill van je auto. De lichtopbrengst is echt goed! Wij zijn zeer tevreden.

Goede overzichtelijke site, ik heb werklampen voor de john deere besteld en zeer snel geleverd. Goeie kwaliteit lampen en makelijk te monteren

LED achteruitrijlichten besteld

Snelle levering niettegenstaande de feestdagen, zeer degelijke kwaliteit van het gekochte product en makkelijke montage. Super tevreden en warm aanbevolen.

kleinere koplampen en knipperlichten besteld voor onze Volvo C303

Goeie service

Snelle levering. Onderdeel na zenden was ook geen probleem. Goeie prijs. Tot nu toe blije klant

Geweldige lampen en goede kwaliteit

Top kwaliteit lampen voor een goede prijs. Goede online hulp en service

Altijd correcte leveringen

Verlichting die aan alle verwachtingen voldoet

Fantastisch helderheid

De leds geven veel licht zijn robuust gebouwd perfect voor grond en landbouw voertuigen

Super snelle levering, jammer alleen dat ze met DHL versturen. DHL heeft helaas 90% onbekwame chauffeurs die het product of niet op gepland tijdstip afleveren, of gewoon bij een buur bedrijf, steeds weer een verrassing, track volgen en wachten tot er afgeleverd staat, dan maar bij de buren op bezoek gaan om te zien waar de verrassing ligt.

Goed en snel geleverd

Het zit er heel goed uit

Snel geleverd correct

Prima materiaal, snel geleverd

Prima materiaal, snel geleverd ondanks de feestdagen

Goede kwaliteit makkelijk monteerbaar

Goede kwaliteit

Ok

Dankzij Ledhandel24 werk ik s nachts veel plezieriger!

Wat krijg je toch ontzettend veel en mooi licht van de leds. Mijn John deere is gepimpt. Geluukig is alles goed ontstoord.

goed spul voor weinig geld

goede verlichting voor weinig geld voor deze prijs is de kwaliteit perfect

gewoon perfect

super lampies

Snelle levering. Netjes en goed verpakt!

mooie producten voor een mooie prijs

mooie producten en ook makkelijk aan sluiten

Prima ervaring

Handige website, snelle levering, degelijke kwaliteit voor een scherpe prijs. Ik kom zeker terug!

Mooie producten en snelle leverinh

Ik had zwaailampjes besteld. De product omschrijving mag van mij wat gespecificeerdr Verdel was de bestelling snel geleverd en netjes verpakt

Snelle levering van mooi product

Overzichtelijke website, snelle levering en netjes verpakt.

Veenweg 23 A

9561 TL Ter apel

Over Ledhandel24.nl

Ledhandel24.nl is een webshop met jarenlange ervaring op het gebied van Led werklampen en algemene ledverlichting. Met continue kwaliteitsbewaking, hoogwaardige toeleveranciers en een professioneel team met veel ervaring levert Ledhandel24.nl de beste led werkverlichting aan bedrijven en particulieren in heel Nederland. Speerpunten voor het bedrijf zijn de hoge kwaliteit van de materialen, scherpe maar vooral eerlijke prijzen en een hoge service graad. De producten die Ledhandel24.nl levert zijn van hoge kwaliteit en geproduceerd volgens zeer hoge standaarden.