Degelijk product, super snel verstuurd!

Degelijk product, super snel verstuurd! Zoals je misschien mag verwachten maar niet altijd gebeurd. Bij Ledhandel24.nl in ieder geval wel. Top!

Goede en snelle bezorging

Ondanks de sinterklaas drukte snel verzonden en bezorgd. Goed verpakt en product precies zoals de omschrijving.

service is uitstekend!

Snelle levering, correct op de hoogte gehouden worden door middel van mailing .

goede en snelle levering

goede en snelle levering !

Goede kwaliteit en goede service voor een eerlijke prijs.

Diverse keren besteld nu. 100% tevreden. Laatste levering compleet met waterdichte stekkers geleverd! Top!

Perfecte levering

Perfecte levering, zowel de producten, de verzending en de verpakking. keurig!

zeer tevreden

netjes en snel verzonden

zeer goede service

zeer tevrede over mijn werklampen

Perfect in alle opzichten

Kwaliteit, Levering en snelheid perfect

Snelle levering // goed product

Ledlampen voor op de stockcar F2

Prima led zwaailampen en flitser

Snel geleverd en werkt perfect ziet er cool uit met veel licht

snel en correct

Snel en Correct

Snelle en goeie service

kwalitatief goed en snel geleverd

Kromme 240 Watt Ledbar voor op de boot besteld, levering duurde een dagje langer maar dat lag aan DHL. Alles gemonteerd op sunroof vd boot, kabeltjes aangesloten en BAMMMMM de hele haven is verlicht ;)

Aanrader.

Snelle levering.

Goede kwaliteit en service

Makkelijk te installeren en te gebruiken

Snelle levering, perfecte kwaliteit

Snelle levering, perfecte kwaliteit

Sneĺle levering

De beste werklampen op de markt

De beste werklampen die ik ooit heb gehad, top kwaliteit, en snelle levering

gewoon oldskool top bedrijf!

zeer correcte afhandeling!

de omschrijving en de foto's kloppen precies

Perfecte service

Al je vragen worden direct beantwoord en je word direct geholpen waar nodig daarnaast hebben ze nog een top service

Goed geregeld en snelle levering

1e bestelling , snelle levering

overzichtelijke website snelle levering

ik was opzoek naar achterlichten voor de aanhanger en ik kwam bij ledhandel24 uit, moi assortiment, snelle levering volgende keer zal ik hier weer wat uitzoeken

Veenweg 23 A

9561 TL Ter apel

Over Ledhandel24.nl

Ledhandel24.nl is een webshop met jarenlange ervaring op het gebied van Led werklampen en algemene ledverlichting. Met continue kwaliteitsbewaking, hoogwaardige toeleveranciers en een professioneel team met veel ervaring levert Ledhandel24.nl de beste led werkverlichting aan bedrijven en particulieren in heel Nederland. Speerpunten voor het bedrijf zijn de hoge kwaliteit van de materialen, scherpe maar vooral eerlijke prijzen en een hoge service graad. De producten die Ledhandel24.nl levert zijn van hoge kwaliteit en geproduceerd volgens zeer hoge standaarden.