Matig

Snelle en goede service, alleen ik heb zes lampen besteld en die komen naast elkaar te staan maar helaas zat er wat verschil in de lampen namelijk , in drie lampen zaten aan de voorzijde schroefjes en in de drie andere niet, heb ik opgelost door deze schroefjes zwart te maken dus is opgelost. Alleen beetje jammer ik vroeg om zes dezelfde, mvg henry

Zoals het hoort, snelle levering en goed materiaal.

Lamp is goed lichtbeeld ook stoort toch bij sommige zenders een beetje

Mooie lampen super kwaliteit

Snelle bezorging en goede kwaliteit voldoet aan verwachting

Gaf

Snelle bestelling , redelijke kwaliteit

duidelijk goed werkende site, goede prijs, stipte levering

heel positieve ervaring.

Tevreden

Snellen en correcte levering

Correct en snel geleverd.

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Ruim assortiment, Snelle levering

Goed kunnen vinden wat ik zocht en snel geleverd

Goede service en snelle levering

Na het ontvangen van het pakket had ik nog een vraagje, aan de telefoon werd ik snel en vakkundig geholpen.

Goed en vakkundig

Goed en vakkundig geholpen door Ledhandel24. Helemaal blij met mijn nieuwe lampen!

Goede lampen.

Prima,zeer snelle levering

Gewoon goed

De door mijn bestelde led lampen zijn precies zoals omschreven en werken goed. De bestelling was vlot afgehandeld en snel geleverd. Ik ben erg tevreden

Fantastische service.

Ondanks klein technisch mankement, dat onmiddellijk heel professioneel werd opgelost, héél tevreden. Volgende aankoop zeker terug bij Ledhandel24

Super advies en service

Gebeld met ze omdat ik een led-lampen wou die ontstoord was. Ben er erg blij mee. Thx👍

Prima en zeer snelle service

Vriendelijke hulp aan de telefoon en de belofte morgen geleverd was spot on. Dat is de manier om klanten aan je te binden . Dank hiervoor.

Gewoon top

Super snelle levering. Aansluitschema zat er niet bij, stuurde een mailtje en kreeg dezelfde dag nog het schema toegestuurd.

Goede en nette service snel geleverd.

Goede service zoal site en telefonisch.

Perfecte diensten

Bestelling-leveringstermijn fantastisch 👍

vlot. correct

Prima producten, goede levering

Bestelling en levering helemaal naar wens verlopen. Één opmerking mag worden toegevoegd: met de huidige moderne auto's moeten ledlampen vaak voorzien worden van een weerstand om storingsvrij te functioneren. Helaas werd dit op de site niet vermeld, zodat ik de weerstanden later moest bijbestellen.

Goeie kwaliteit en het werd snel geleverd

stansharrygmail.com

prima kwalietijd gr

Veenweg 23 A

9561 TL Ter apel

Over Ledhandel24.nl

Ledhandel24.nl is een webshop met jarenlange ervaring op het gebied van Led werklampen en algemene ledverlichting. Met continue kwaliteitsbewaking, hoogwaardige toeleveranciers en een professioneel team met veel ervaring levert Ledhandel24.nl de beste led werkverlichting aan bedrijven en particulieren in heel Nederland. Speerpunten voor het bedrijf zijn de hoge kwaliteit van de materialen, scherpe maar vooral eerlijke prijzen en een hoge service graad. De producten die Ledhandel24.nl levert zijn van hoge kwaliteit en geproduceerd volgens zeer hoge standaarden.