Zoals het hoort

Levering Top, kwaliteit product is oke!

Goede en snelle levering. De kwaliteit van het product moet de tijd uitwijzen, ik hoop dat de aan en uit draaiknop het houdt.(is fragiel, of ziet er althans zo uit) Mvg

Het bestelde snel geleverd en goed verpakt.

snelle correcte levering

snelle correcte levering, breed pakket, goed eproducten

Ga zo door

Zou niet weten wat er moet verbeteren

De bestelde leds zijn vlug geleverd , deze zijn de volgende dag geplaatst , en ze werken perfect . Deze zijn in gebruik in de schietstand van P.R.K.G. Derby Shutters V.Z.W.

Snelle levering en precies wat ik besteld had.

Snelle levering, maar helaas niet binnen 24 uur. Op zondag wordt niks verstuurd.

Geen verschil in lichtsterkte van knipperlicht en remlicht tov gewone verlichting.

Alle kamers hebben de zelfde (zwakke) lichtsterkte ! Rem- en knipperlicht vallen dus niet erg op ! Vooral als de zon er op schijnt zie je niks schijnen !

Zeer prettige service.

Prima levering. Nadat er een lamp na 2.5 maand al kapot ging, zeer goede service gekregen. Na een telefoontje kreeg ik direct een nieuwe opgestuurd. Heel erg netjes. Geen gedoe of iets. Bedankt voor de nette service.

Goed materiaal en snelle levering

Goede service en producten

Duidelijke webshop, snelle levering!

Bestelde lampen zien er degelijk uit!

Ruime keuze en snelle levering

Al meerder keren besteld. Prima en betrouwbaar

Was geweldig op de lampjes te zetten

Brand geweldig die lampjes

Zeer tevreden over de geleverde service

Weet waar ik moet zijn indien ik nog lampen nodig heb. Zo een goede service en snelle levering

Echt een super bedrijf die heel klantvriendelijk is! Echt super !!

Eerste keer 2 led lampen gekocht bij ledhandel24 en toen super snelle service gehad! Echt een persoonlijk bedrijf. Afgelopen week de ledlampen H4 set besteld. Deze knipperde en in de advertentie stond van niet. Dus ik een berichtje gestuurd en heel snel reactie gehad en echt super geholpen! Echt een super bedrijf kan er niks anders van zeggen. Bedankt rob!

gewoon goed

eenvoudig online bestellen, snelle levering.

Goed product voor een nette prijs

Netjes en compleet afgeleverd, goed verpakt

Snel invoudig en goed!

Snelle afhandeling, netjes verpakt en geleverd en een topkwaliteit van gerief

Snel, goed en correct

Snelle afhandeling, netjes verpakt en geleverd wat men voorsteld

Super bestellen met 1 klik

Super verpakt en ook snel binnen

Duidelijk, makkelijk en snel.

Zal zeker nogmaals bestellen

Snelle service - veel mail voor 1 bestelling

Goede en snelle service, maar erg veel mail voor 1 bestelling. Ik geloof dat ik er 7 heb ontvangen incl. de mailtjes van de bezorgdienst. Dat mag van mij gehalveerd worden. Maar! Beter teveel informatie dan geen informatie.

Netjes en vriendelijk geholpen. Tot de retourbetaling.

Ik had de H7 LED kit van Crawer besteld voor €55,30 totaal kosten en netjes ontvangen samen met wat e-mails over de verzending. Helaas pasten ze niet. Daarover contact gezocht en netjes geholpen en mogen terug sturen per post dat heb ik aangetekend laten doen wat me €8,30 koste nou maakt me dat niet uit, daarna netjes een e-mail ontvangen dat ze de lampen hebben ontvangen. Nu is alleen het jammere dat er maar €48,39 terug is gestort op m'n rekening.

Keurig bedrijf volgens mij

Keurig geïnformeerd over de voortgang, en een snelle levering.

Aangename ervaring.

Aangename ervaring.

Veenweg 23 A

9561 TL Ter apel

Over Ledhandel24.nl

Ledhandel24.nl is een webshop met jarenlange ervaring op het gebied van Led werklampen en algemene ledverlichting. Met continue kwaliteitsbewaking, hoogwaardige toeleveranciers en een professioneel team met veel ervaring levert Ledhandel24.nl de beste led werkverlichting aan bedrijven en particulieren in heel Nederland. Speerpunten voor het bedrijf zijn de hoge kwaliteit van de materialen, scherpe maar vooral eerlijke prijzen en een hoge service graad. De producten die Ledhandel24.nl levert zijn van hoge kwaliteit en geproduceerd volgens zeer hoge standaarden.