Voorraad, vakkundig, supersnel.

Zeer tevreden! Producten worden uit voorraad geleverd; morgen in huis betekent hier ook: morgen in huis. Bij telefonisch contsct kreeg ik iemand aan de lijn die (ook op technisch gebied) verstand van zaken heeft. Problemen worden kordaat en zonder moeilijke procedures aangepakt en direct opgelost!! Super!

snel, correct en uitstekende telefonische verduidelijking

Snel en correct geregeld / geleverd. Ook uitstekende telefonische verduidelijking/ toelichting was perfect.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Top product

Topkwaliteit

Goeie snelle service

Super service en deskundigheid

Afgelopen week een lamp bij de Ledhandel besteld, maar deze bleek achteraf niet te passen. Direct contact opgenomen met de klantenservice en werd uitstekend geholpen met uitgebreide informatie. Ze hebben me direct een nieuwe lamp toegestuurd. Deze past gelukkig wel!

Goed voor elkaar!

Goede service en snelle levering

Top kabelset

Ongeloveloos fantastische ervaring

Net geprijsde artikelen Website zeer overzichtelijk. Zeer gebruiksvriendelijk. Snelle levering. Zeer degelijk verpakt. Zou iedereen aanbevelen hier wat aan te schaffen.

Goede service en snelle levering.

Producten worden snel geleverd, garantie wordt goed en snel afgehandeld, vragen geen probleem altijd een oplossing. TOP BEDRIJF!!

Gewoon goed

Snelle levering na bestellen en het produkt is van goede kwaliteit

Snelle levering.

Het bestelde voldeed aan de verwachtingen.

snelle levering en mooi product

vlotte afhandeling van de bestelling

Mooi spul

fantastisch

supersnel verzonden en zelfs nog mooi promotie materiaal erbij. mooie prijzen. en werkt supergoed.

Gewoon goed

Heb hier nu al een aantal keer wat besteld, en het is mij goed bevallen. Leveren netjes optijd , en het is van goede kwaliteit.

een top shop!

We hebben inmiddels een behoorlijk aantal lampen in gebruik en deze bevallen prima! Bij vragen krijg je snel een correct antwoord. Een voorbeeld voor velen als je 't mij vraagt.

zeer toegankelijk vindt ik belangrijk

zending op tijd ontvangen telefonisch goed bereikbaar lampen werken prima ziet er goede kwaliteit uit voor mij top

Snelle levering en duidelijke voorwaarden

Nette producten en correcte levering

Nette, duidelijke site. Bestelling geplaatst en de dag voor vaderdag werd het bezorgd. Als verrassing hadden ze een flesje Heineken bier toegevoegd met een vaderdag groet er op.....ontzettend leuk en attent

Zij doen wat zij beloven.

Na het plaatsen van mijn bestelling kreeg ik netjes een email waarin gemeld werd dat de bestelling in goede orde was ontvangen en verwerkt zou worden. Het verloop van levering werd steeds netjes gemeld per email. De geleverde producten zien er super uit. Bedankt.

Duidelijke shop en eerlijke prijzen

Veel in voorraad en snelle levering, fijn om mee samen te werken !

Pluspunten

Snelle levering ... Extra mailtje met advies mbt installatie

geen

Pluspunten

Super service, goede klantenservice als er iets mis is met de geleverde bestelling.

Geen enkel

Pluspunten

Goede spullen, snelle verzending.

Veenweg 23 A

9561 TL Ter apel

Over Ledhandel24.nl

Ledhandel24.nl is een webshop met jarenlange ervaring op het gebied van Led werklampen en algemene ledverlichting. Met continue kwaliteitsbewaking, hoogwaardige toeleveranciers en een professioneel team met veel ervaring levert Ledhandel24.nl de beste led werkverlichting aan bedrijven en particulieren in heel Nederland. Speerpunten voor het bedrijf zijn de hoge kwaliteit van de materialen, scherpe maar vooral eerlijke prijzen en een hoge service graad. De producten die Ledhandel24.nl levert zijn van hoge kwaliteit en geproduceerd volgens zeer hoge standaarden.