Pluspunten

Goed product en snelle levering

Pluspunten

Heb nu een paar bestellingen gedaan. En het was de volgende dag al binnen. Als je vragen hebt dan krijg je een goeie uitleg en antwoord op je vragen. Had 1 lamp waar vocht in zat en heb gemaild en de zelfde dag al een antwoord dat er een nieuwe opgestuurd werdt. En inderdaad e volgende dag was de nieuwe lamp binnen. Vindt het een top bedrijf

Pluspunten

Duidelijke webshop met goede spullen

Pluspunten

Lamp werkt prima op de Nissan!

Iets meer concurreren met de prijs met anderen!

Pluspunten

Zeer snelle levering. Betaalbare artikelen, maar het heeft zijn redenen.

Aantallen zijn een beetje verwarrend. Wanneer je als voorbeeld een 2 of 7 aderige kabel koopt. Is de prijs per meter. Logisch zou zijn dat je dan een veld zou krijgen waarin ingevuld kan worden hoeveel meter je wilt ipv aantal. Bij lampen moet je meerdere malen het product aan je winkelwagen toevoegen om de aantallen te veranderen. Dat is niet logisch

Pluspunten

Goede kwaliteit voor een zeer gunstige prijs ten aanzien van alle aanbieders met vergelijkbaar materiaal. Al het bestelde materiaal wordt op een correcte wijze en erg snel geleverd ook tijdens de kerst.

Enkele detail tekeningen bij lampen met afmetingen.

Pluspunten

Vlotte bestelling kunnen plaatsen, goede lampen.

Geen! Doe zo verder.

Pluspunten

Vervangende leds voor de aanhanger bevallen goed, in een paar klikken was het besteld en ook snel geleverd

.... niet dat ik weet ... maar ga zo door

Pluspunten

Levering correct

Foto's van lampen of verlichting op de trekker of machine

Pluspunten

Snelle levering Goede kwaliteit Vriendelijke mensen.

Computersysteem heeft soms wat fouten, maar lossen het prima op!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Perfecte service, snel geleverd. Heb 2 werklampen besteld voor de Fendt, geven een veel beter licht!

Jammer dat er bij de werklampen bijstond dat ze perfect passen bij de fendt. Heb het beugeltje moeten aanpassen..

Pluspunten

Super fijn bedrijf . Ik had een keer problemen met de rvs steuntjes ik gebeld en ze namen het serieus op. Een week later allemaal nieuwe rvs steuntjes en bouten bezorgd. En ik had lampen besteld en 1 daarvan deed het niet. Ik Gebeld en volgende dag al een nieuwe in de bus. Als je lampen nodig hebt zijn ze er voor je , maar als er iets is dan zijn ze er ook voor je. Echt een aanrader voor iedereen die lampen nodig heeft.

Verbeterpunten heb ik nog niet kunnen ontdekken. En tips , ga zo door zoals Jullie nu doen.

Pluspunten

goede producten misverstand netjes opgelost goede lampen voor een nette prijs

beter communiceren als levering later komt

Pluspunten

Voor de vereniging een paar flitsers gekocht, werken prima en makkelijk te monteren. Duidelijke website met goede omschrijving, snelle levering

eventueel bij de flitslichten een kort filmpje met de verschillende flits patronen, (gewoon omdat het kan)

Pluspunten

Heel goed bedrijf! Heel tevreden over de kwaliteit van de werklampen en zijn 100% radio ongestoord in vergelijking met andere. Je vindt bij jullie ook een uitgebreid assortiment, waarmee je zeer mooi een kipper kan pimpen zoals ik deed (:

Doe zo verder! Super service+kwaliteit

Pluspunten

netjes volgens afspraak geleverd

Pluspunten

Goede en snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering.

prijzen excl. btw is voor particuleren verwarrend... schrok me rot over de eindprijs!

Pluspunten

snellelevering

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goedkoop

lange levertijd

Pluspunten

Super service, 4 lampen besteld 3 daarvan kapot gegaan. Maar allemaal netjes opgelost en nieuwe lampen voor opgestuurd. Zelfs nieuwe kabelschoentjes erbij.

Jammer dat ze storen op radio terwijl erbij stond van niet.

Veenweg 23 A

9561 TL Ter apel

Over Ledhandel24.nl

Ledhandel24.nl is een webshop met jarenlange ervaring op het gebied van Led werklampen en algemene ledverlichting. Met continue kwaliteitsbewaking, hoogwaardige toeleveranciers en een professioneel team met veel ervaring levert Ledhandel24.nl de beste led werkverlichting aan bedrijven en particulieren in heel Nederland. Speerpunten voor het bedrijf zijn de hoge kwaliteit van de materialen, scherpe maar vooral eerlijke prijzen en een hoge service graad. De producten die Ledhandel24.nl levert zijn van hoge kwaliteit en geproduceerd volgens zeer hoge standaarden.