Snelle levering van producten goedkoper dan in de winkel!

Blisso verkoopt artikelen die ik in geen winkel meer kon krijgen! Snel geleverd, goed verpalt en nog goedkoper ook! In 1 woord fantastisch. Daar hoef ik voortaan de deur niet meer voor uit!

Helder en klantvriendelijk

Mooie site. Snelle levering. Mijn bestelling wasOntzettend leuk en persoonlijk verpakt. Retourtje aangemeld en vlot daarop instructies gekregen. Wacht nu nog op verdere afhandeling...

Supersnel

Zoals afgesproken supersnelle bezorging.

Top !

Overzichtelijke site en snelle levering !

Super tevreden over mijn bestelling.

Voor het eerst besteld bij Blisso en de volgende dag mijn product al binnen, helemaal geweldig, dank je wel.

HAPPINESS in een potje.

Blij met mijn aankoop. Én niet duur. Happiness in een potje.

Super snelle service

Wat een fijne service! Laat op de middag een bestelling gedaan in de veronderstelling dat ik de bestelling niet de volgende dag in huis zou hebben. Tot mijn grote verassing was het pakketje er wel de volgende dag! Onwijs fijn! En een cadeautje bij een bepaald bestedingsbedrag, zo leuk!

Super snelle verzending

Super super super snelle verzending en een fijne foundation! Heel erg blij mee :)

Snelle levering. Heel tevreden.

Een supersnelle levering. Goed verpakt.

Snelle bezorging!

Duidelijke website, Snelle bezorging, product zoals omschreven!!!!!zal zeker weer bestellen en Bisso webshopzeer zeker aanbevelen!

TOP!.

Klantvriendelijk, goede communicatie en dik tevreden over snelle levering. Duidelijke en overzichtelijke site.

Uitstekend!

Goed ingepakt en goed ontvangen!

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling!

Overzichtelijke site en snelle levering.

Supersnelle service!

Twee lipsticks besteld die in de winkel niet meer te krijgen zijn. Erg betaalbaar en de volgende dag lagen ze al in de brievenbus. Echt top!

Prachtig product, nette prijs, snel geleverd en goede klantenservice!

OPI Infinite Shine Basecoat en Topcoat besteld. Werd binnen 2 dgn keurig bezorgd. Superfijne producten en bij een vraag aan de klantenservice wordt je snel en adequaat van een goed antwoord of service voorzien. Fijne webwinkel met ruime keus aan producten!

PRIMA

SNELLE EN CORRECTE LEVERING EN GROOT ASSORTIMENT

Snelle levering. Duidelijke website.

Ik ga zeker vaker bij Blisso bestellen.

Fijn

Volgende dag al in huis, goede prijzen!

onberispelijk !

Kwaliteitsproduct, zeer snelle en zorgvuldige verzending. Zeer goede communicatie met klantenservice. Ik raad ten zeerste aan. Bedankt, ik ben heel blij.

Prima service en snelle levering!

Prima service en snelle levering!

Super tevreden

Alles dik inorde

perfecte afhandeling

Inderdaad zoals beloofd de bestelling de volgende dag in huis. Netjes verpakt en goed verzorgd

ALLES ZEER SNEL EN CORRECT VERLOPEN

voor herhaling vatbaar prijs kwaliteit

Bijsterhuizen 2511

6604 LM Wijchen

Over Blisso

Blisso is dé plek voor al je make-up, door ons ruime assortiment is er voor iedereen een geschikt product te vinden. Naast make-up vind je op onze website ook verzorgingsproducten en handige accessoires. Ons assortiment bestaat uit meer dan 9000 artikelen en meer dan 50 merken zoals L’Oréal, Garnier, Essie, Bourjois, Elizabeth Arden en Max Factor. Wij willen de juiste producten aanbieden voor iedereen. We zoeken daarom graag met je mee naar je favoriete make-up en staan daarom altijd open voor product suggesties.