Geweldig!

Snelle en goede levering

snel geregeld en bezorgd.

Super service!

Snel bezorgd & en een goede klantenservice!

Fijne website. Vlotte bezorging.

Prettig en vlot verlopend.

Goede kwaliteit

De nepnagels zien er goed uit en zijn ook goed. De lijm die erbij zit plakt goed. Topp, aanrader

Top bestelling en levering!

Ik was verrast hoe snel ik het in huis had, ik blijf hier bestellen!

Goed product snel geleverd

Precies de juiste kleur snel geleverd

Snelle verzending, goed verpakt

Oogschaduw besteld die de volgende dag, keurig verpakt, werd bezorgd.

Héél goed

Vlug,goed verpakt kortweg alles prima

Snelle levering top

Correct snelle levering

Snelle afhandeling, volgende dag in huis, helemaal top

Wtf momentje

Ik gebruik deze bb creme al jaren in de kleur zoals besteld. Maar in de twee tubes die ik kreeg zat knaloranje spul. Kon meteen de vuilnisbak in. Er stond ook een franse beschrijving op.

Zeer goede service

Ik werd gecompenseerd vanwege een foute bestelling. Dit is een goede en vertrouwde service van Blisso.

Keurig!

Snel en accuraat

Timely delivery

Geleverd volgens verwachtingen

Werkwijze enklantendienst zeer goed en perfecte afhandeling jammer dat het product niet vatbaar voor transport komt steeds kapot bij aflevering

Top service!!

Makkelijk online te bestellen. Snelle levering met track and trace. Producten zitten goed verpakt zodat ze niet beschadigen. Voor het eerst besteld bij Blisso en zeer tevreden over de service en mijn aankoop.

Goede snelle levering

Goede snelle levering

Was volgende dag in huis!

Snelle en correcte levering

Ik had net na tien uur s avonds besteld, volgende middag bestelling in huis. Alles zorgvuldig verpakt en verzorgt pakket.. Prima, niks meer aan doen

Top! Snelle en vriendelijke service!

Ik zocht al jaren naar mooie oogschaduw van bourjois die niet meer in de gewone winkels te vinden is. Via Blisso heb ik het super snel ontvangen.

top

prima, in 1 woord

Eerste klas service

Na lang zoeken naar product bracht Blisso de uitkomst. Ondanks het Coronavirus een snelle en goed verpakte levering. Zeker een aanrader voor derden.

Snelle levering en duidelijke communicatie en achteraf betalen.

super!

Zeer snelle levering in deze Corona tijd, mooie prijs voor de producten. Top dus!

Bijsterhuizen 2511

6604 LM Wijchen

Over Blisso

Blisso is dé plek voor al je make-up, door ons ruime assortiment is er voor iedereen een geschikt product te vinden. Naast make-up vind je op onze website ook verzorgingsproducten en handige accessoires. Ons assortiment bestaat uit meer dan 9000 artikelen en meer dan 50 merken zoals L’Oréal, Garnier, Essie, Bourjois, Elizabeth Arden en Max Factor. Wij willen de juiste producten aanbieden voor iedereen. We zoeken daarom graag met je mee naar je favoriete make-up en staan daarom altijd open voor product suggesties.