Snelle bezorging

Snelle bezorging, had myn pakketje binnen 1 dag. Wel was er 1 product kapot aangekomen. Gelijk contacr opgenomen met de klantenservice en de volgende dag had ik een vervangen product hiervoor terug . Zeer tevreden over de kwaliteit van de producten ook.

Super!!

Fijn dat Rimmel 262 er weer was Super!!

Supersnelle levering

Geweldig! Zondag avond besteld en maandag erop smorgens al geleverd. Super product en prijs. Zeer tevreden. Top service. Hier kom ik graag terug 👍

Zéér goed

Alles vlot verlopen . Prijs kwaliteit en qua levering ook alles perfect verlopen

Supersnel geleverd!

Zeer tevreden, besteld en de volgende dag ontvangen!

Snelle levering, goed verpakt en prima prijs!

Blij dat ik deze kleur nog vond!

Ik gebruik deze kleur dagelijks! Inmiddels was ie bijna op, maar niet meer te vinden in de winkel, maar hier wel! Heel fijn! Meteen 2 gekocht, kan ik weer even vooruit!

Es war ein reibungsloser und unkomplizierter Bestellvorgang und eine schnelle Lieferung.

Der Bestellvorgang war unkompliziert und die Bestellung sehr schnell da. Lediglich die Info von DPD per email hat nicht gestimmt. Statt einem Benachrichtungszettel und Abgabe bei meinem Nachbar, war der Brief in meinem Briefkasten, auch gut.

Gerne wieder

Schneller Versand

no nonsense-service

Heel snel besteld, betaald en supersnel geleverd. In een enveloppe in plaats van een onnodig grote doos waardoor ik het ook gewoon kon ontvangen terwijl ik niet thuis was. Omdat ik wist wat ik wilde hebben en Makeupshoppen het op voorraad had, had ik niet meer nodig. Dus een no nonsense-service, daar hou ik van.

Snelle zorgvuldige levering

alles perfekt!

Perfekte Abwicklung - Ware wurde schon am Tag der Bestellung losgeschickt. Alles problemlos verlaufen, Produkte waren bekannt und somit keine Enttäuschung. Besser geht es nicht!

Erste Mal bestellt und es hat alles wunderbar geklappt!

Sehr schnelle Lieferung meiner Bestellung. War auf der Suche nach genau diesen Lippenstifte, die so (Farbton) bei uns nicht mehr erhältlich sind und ich echt froh war diesen Shop gefunden zu haben. Danke, dass alles so gut funktioniert hat!

Perfecte oogpotlood.

Ik was al lang op zoek naar deze oogpotlood omdat het niet meer verkrijgbaar was in de winkel waar ik hem vroeger kocht. Met de hulp van die winkel, heb ik dezelfde oogpotlood bij jullie kunnen bestellen. Ik hoop dat het blijft bestaan, het is een super goede oogpotlood. Hartelijk dank hiervoor. Met vriendelijke groeten, Gazal

Alles prima gegaan. Volgende x bestel ik hier weer

Pakketje was snel bezorgd en goed verpakt!

Correct, snel, netjes verpakt

Jullie hebben een merk ogenschaduw in een mooie kleur die ik nergens anders kan krijgen voor een betaalbare prijs. ‘S Avonds bestellen, volgende dag in huis.

Schnell und unkompliziert

Sehr unkompliziert und schnelle Lieferung bin sehr zufrieden

Duidelijke site en super snel geleverd !

Duidelijke site en super snel geleverd !

Bestellung i.O.,Lieferant nicht i.O.

Bestellabwicklung alles i.O. Lieferant hat meine Adresse nicht gefunden, angeblich steht keine Name an der Klingel. Das stimmt nicht!!

Great service

All was perfect from item to delivery service

netjes verpakt en snel geleverd.

Lipstick kleur die niet meer in bij de drogisten te vinden is was op voorraad en was volgende dag in huis.

Supersnel geleverd en onbeschadigd ontvangen.

Met een beetje angst 2 x oogschaduw besteld, bij een andere leverancier dit ook al eens gedaan en toen kwam e.e.a. totaal verpulverd aan. Echter bij Makeupshoppen kwamen de twee doosjes oogschaduw, keurig in bolletjesplastic, volkomen correct aan.

Bijsterhuizen 2511

6604 LM Wijchen

Over Blisso

Blisso is dé plek voor al je make-up, door ons ruime assortiment is er voor iedereen een geschikt product te vinden. Naast make-up vind je op onze website ook verzorgingsproducten en handige accessoires. Ons assortiment bestaat uit meer dan 9000 artikelen en meer dan 50 merken zoals L’Oréal, Garnier, Essie, Bourjois, Elizabeth Arden en Max Factor. Wij willen de juiste producten aanbieden voor iedereen. We zoeken daarom graag met je mee naar je favoriete make-up en staan daarom altijd open voor product suggesties.