Positive

Schnelle Lieferung,gutes Preis- Leistungsverhältnis. Produkt gefunden,dass es im Handel nicht mehr gibt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Snelle levering Netjes verpakt

Pluspunten

Prima afhandeling en verzending. Geen klachten

Pluspunten

Al meerdere keren besteld bij Makeup shoppen. In een woord geweldig. Ik ben zeer tevreden over de producten en service. Als je iets zoekt, kun je het hier zeker vinden. Zeer uitgebreid assortiment

Geen verbeterpunten. Ga zo door!

Positive

Hier habe ich meinen absoluten Lieblingslippenstift entdeckt, der sonst überall ausverkauft war. Ich bin megahappy, dass ich ihn wiederhabe!!! Die Lieferung ging unglaublich schnell. Danke!

Verbesserungspunkte

Ich würde ein Impressum auf die website stellen. Für deutsche Kunden wirkt die website ohne Impressum unseriös. Ich hätte fast nicht bestellt, aber alles war o.k. und hat gut geklappt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

De volgende dag had ik mijn bestelling al binnen. Make up ,die in de winkels niet te krijgen meer zijn , verkopen ze hier wel

Pluspunten

Snelle verzending, keurig verpakt, goede prijs, .. Zeer tevreden: voor herhaling vatbaar!

Pluspunten

pas voor de eerste keer besteld maar was in ieder geval een vlotte levering

Pluspunten

Snel in huis en product is precies wat ik zocht.

Pluspunten

Great service! Fast delivery!

Pluspunten

Goede producten en snelle levering

Pluspunten

De bestelling werd snel geleverd. Uitgebreid assortiment.

Pluspunten

Snelle levering en netjes alles apart verpakt.

Pluspunten

Correcte levering

Pluspunten

Vlugge levering. De oogschaduw die al een ganse tijd niet meer verkrijgbaar is toch bij jullie gevonden. Toppie

Positive

Alles Super, schnelle Lieferung und alles heile!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Laat snel los.. Kan geen stootje hebben of breekt af.. Contact gehad met bedrijf en hebben het bedrag terug gestort gelukkig. Dank

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel fijn dat de levering zo snel is.

De verpakking van de producten kan beter. De producten die niet te beschadigen zijn, zaten stevig in bubbelplastic. De poeder zat nergens in verpakt en was helaas helemaal beschadigd.

Pluspunten

Overzichtelijk, product de volgende dag in huis, mogelijkheid om achteraf te betalen, top!

Geen!

Pluspunten

Snelle levering en redelijke prijzen

Pakje werd in brievenbus gestopt, prima !!! maar meld dit even, zodat je niet onnodig thuis hoeft te wachten op pakje via PostNL

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Na jarenlang zoeken naar rimmel stay matte poeder in transparant, heb ik het gevonden! En dan bieden ze je nog stapelkorting ook!!! Het was een aangename shop- en betaalervaring.

super service, super schnell

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Netjes verpakt en bezorgd..en het juiste product..helemaal top!!

Bijsterhuizen 2511

6604 LM Wijchen

Over Blisso

Blisso is dé plek voor al je make-up, door ons ruime assortiment is er voor iedereen een geschikt product te vinden. Naast make-up vind je op onze website ook verzorgingsproducten en handige accessoires. Ons assortiment bestaat uit meer dan 9000 artikelen en meer dan 50 merken zoals L’Oréal, Garnier, Essie, Bourjois, Elizabeth Arden en Max Factor. Wij willen de juiste producten aanbieden voor iedereen. We zoeken daarom graag met je mee naar je favoriete make-up en staan daarom altijd open voor product suggesties.