Pluspunten

Super prijs/kwaliteit. Snelle levering. De bestelling wordt up-to-date weergegeven.

Alles tip top. Dus geen verbeterpunten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Primaire verzending en product is ok.

Verzending via DPD is een ramp. Eén poging tot levering, daarbij briefje van adres, waar het af te halen is. Vervolgens afgeleverd op een ander adres op ca. 5 km afstand van besteladres. Niet gecommuniceerd dat pakket was afgeleverd op ander ophaalpunt dan op briefje stond. Dus 5 dagen gezocht.

Pluspunten

Laatst 2 lipsticks besteld bij makeupshoppen, hier nergens te koop, bij makeupshoppen geen probleem binnen 3 werkdagen geleverd!!!!

Positive

Perfekter Service. Blitzlieferung. Jederzeit gerne wieder. Herzlichen Dank.

Pluspunten

Supersnelle levering

Pluspunten

Snelle en goede levering

Pluspunten

Zeer correcte klantendienst. Er was een probleempje met mijn bestelling, maar na contactname met de klantendienst hebben zij onmiddellijk een correcte en snelle oplossing voorgesteld.

Ik persoonlijk verkies levering via PostNL.

Pluspunten

Snelle levering. Overzichtelijke website

Pluspunten

Gelukkig had dit bedrijf wel de lipstick die ik zocht!! Bezorgd, zoals afgesproken, de volgende dag Perfekt!

Pluspunten

Snelle service, make updaten wordt geleverd in de brievenbus dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Heel ruim assortiment

Geen !

Pluspunten

Supersnelle service en volg-traject

Pluspunten

Op tijd verzonden zag er netjes uit

Pluspunten

producten makkelijk vindbaar uitstekende filteropties op website snel geleverd

Positive

Auf der Suche nach meinen Produkten bin ich auf Ihre Seite gestoßen und war über die günstigen Preise überrascht. Und nun bin ich zufrieden mit dem Produkt und der gesamten Abwicklung. Gerne werde ich wieder bei Ihnen bestellen.

Pluspunten

Mooie Make-up voor een leuke prijs:)

Positive

Schon zum zweiten Mal bestellt. Übersichtliche Webseite, Easy zu bestellen, schnelle Lieferung

Verbesserungspunkte

Erstmal nichts

Pluspunten

Vlotte,correcte verwerking, perfecte communicatie en tracering pakket. Aanrader!

Pluspunten

Pluspunten

Zeer tevreden en snelle verzending helemaal top

Pluspunten

Snelle levering, goede producten

Beter inpakmaterial in pakket.

Pluspunten

Ze doen wat ze beloven. Snelle levering, goede kwaliteit en zeer concurrerende prijzen. Een aanrader‼️ Handig als je nog snel een leuk cadeautje wilt kopen of gewoon iets leuks voor jezelf.

Pluspunten

Goede producten, snelle service!

Geen..

3 Sterne: fein, eine vernünftige Erfahrung

Positive

Ich habe hier meinen Lieblingslippenstift wieder gefunden. Im Handel gibt's den nicht mehr. Top!

Verbesserungspunkte

Keine Benachrichtigung des Händlers wegen Versand; sehr lange Lieferzeit (1.12. bestellt, 10.12. geliefert)

Pluspunten

Pluspunten

Makkelijk te bestellen en betalen...snelle levering.

Bijsterhuizen 2511

6604 LM Wijchen

Over Blisso

Blisso is dé plek voor al je make-up, door ons ruime assortiment is er voor iedereen een geschikt product te vinden. Naast make-up vind je op onze website ook verzorgingsproducten en handige accessoires. Ons assortiment bestaat uit meer dan 9000 artikelen en meer dan 50 merken zoals L’Oréal, Garnier, Essie, Bourjois, Elizabeth Arden en Max Factor. Wij willen de juiste producten aanbieden voor iedereen. We zoeken daarom graag met je mee naar je favoriete make-up en staan daarom altijd open voor product suggesties.