3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geen klachten ,snelle levering

Pluspunten

Ben Zo blij dat ik hier nog die potloden kan krijgen van maybeline!! Ze zijn overal uit het assortiment gehaald paar jaar geleden, dus ik was super blij dat ik ze hier nog kon bestellen

Nvt

Pluspunten

Geweldig dat mijn merk lipstick te koop is Snelle levering Blij dat ik bij jullie online jan shoppen

Nvt

Pluspunten

Snelle bezorging.Super tevreden! Betalen ook prima geregeld!

Pluspunten

Netjes ingepakt afgeleverd

Nvt

Pluspunten

Een kleur oogschaduw die nergens meer te koop is in de winkels was bij Makeupshoppen nog gewoon te bestellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijne prijs, fijn assortiment, snelle levering

Pluspunten

Makkelijk shoppen via de website. Snelle levering van de producten. Verschillende mogelijkheden van betalen.

Pas 1x besteld dus heb geen tips.

Pluspunten

Snel en voordelig

Niets

Pluspunten

Snel en goed! Mail wordt direct beantwoord , super srvice!

Niets ! Zo doorgaan.

Pluspunten

Pluspunten

Grote keuze aan top producten , snelle levering , keurig verpakt , ga zo door!

Pluspunten

Alles keurig in orde.

Pluspunten

Klantvriendelijk! Heb je een vraag over een bepaald artikel, dan gaan ze er actief mee aan de slag. Tot nu toe altijd mijn artikel nog kunnen bestellen, en nergens anders verkrijgbaar. Super service, ga zo door

Pluspunten

zorgvuldig

Pluspunten

Snel

Pluspunten

Snelle verzending.

Pluspunten

Heb me pruduct binnen no time gevonden en zoals beloofd de volgende dag binnen gekregen top service !

Pluspunten

Snelle levering met de juiste producten. Je wordt goed op de hoogte gebracht over de levering.

Helaas was een van de drie producten stuk. De drie flesjes waren aan elkaar geplakt met tape, maar bij een flesje viel de onderkant eraf. Glas was gebroken. Anders had ik 4 of 5 sterren gegeven. Nieuwe beoordeling: ik had niet gereclameerd over het kapotte product, maar n.a.v. deze beoordeling hebben zij meteen gehandeld en heb ik binnen enkele dagen een nieuw product gekregen. Top service!

Pluspunten

snel geleverd en niet duur

Bijsterhuizen 2511

6604 LM Wijchen

Over Blisso

Blisso is dé plek voor al je make-up, door ons ruime assortiment is er voor iedereen een geschikt product te vinden. Naast make-up vind je op onze website ook verzorgingsproducten en handige accessoires. Ons assortiment bestaat uit meer dan 9000 artikelen en meer dan 50 merken zoals L’Oréal, Garnier, Essie, Bourjois, Elizabeth Arden en Max Factor. Wij willen de juiste producten aanbieden voor iedereen. We zoeken daarom graag met je mee naar je favoriete make-up en staan daarom altijd open voor product suggesties.