Goedendag, Bedankt voor uw review! We hebben het nagekeken en we hebben een digitale proef borduring verstuurd vorige week maandag. Wellicht is deze in de spam gekomen? We nemen contact met u op. Met vriendelijke groet, Blok Borduren
Originele beoordeling
Bedankt voor de review! Goed om te horen! Met vriendelijke groet, Blok Borduren
Goedendag, Bedankt voor uw review! Wij streven er naar alles zo goed mogelijk af te handelen, deze order was ook binnen 10 dagen naar u verstuurd. Helaas is het pakketje zoek geraakt bij DHL. Jammer dat hierdoor vertraging is ontstaan. We hebben het zo goed mogelijk opgelost door zo snel mogelijk een nieuwe cap te borduren en te versturen. Met vriendelijke groet, Blok Borduren