Heeft een totaal van 605 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Positief sentiment91%
Klanten prijzen herhaaldelijk de kwaliteit van de kleding en het borduren en waarderen de klantgerichtheid van het team. De ervaringen benadrukken vlotte communicatie, correcte levering en tijdige afhandeling van bestellingen. Ook werd de mogelijkheid tot proefdrukken en meedenken bij variaties vaak genoemd. Over het geheel genomen is er sprake van grote tevredenheid en herhaalorders.
Sterke punten
Kwaliteit van kleding en borduurwerk
Uitstekende en snelle klantenservice
Duidelijke communicatie en betrouwbare levering
Gebaseerd op 62 reviews
Goede kwaliteit en word snel verzonden!
Ik heb al jaren mijn logo in het bezit bij Blok Borduren. Zo handig! Je kan elk gewenst moment wat bij bestellen en ze versturen het meteen. Ik had een stoelmassage gepland staan en zat echt te wachten op mijn nieuwe polo shirts. Ze waren op tijd! Zo fijn. Tevens een goede kwaliteit en ze geven altijd een feedback mocht je vragen hebben.
24 September 2026
Petra
Almere
Ik bestel al jaren bij blok borduren. Altijd goede ervaring mee!
23 September 2026
Lesley
Lochem
Uitstekende snel service en topkwaliteit
Het bestelproces was duidelijk en eenvoudig. De service was snel en de shirts waren van topkwaliteit.
Het enige minpuntje was dat de e-mail ter goedkeuring in mijn spamfolder terecht was gekomen.
14 September 2026
JP
Amsterdam
Goed!
Doen wat ze beloven met prima kwaliteit
12 September 2026
Raymond
Hoofddorp
Mooi borduurwerk geleverd.
De geleverde bodywarmer met borduursel was mooier dan het voorbeeld. Levering duurde wat tijd, maar dan krijg je ook kwaliteit.
11 September 2026
Goeie kwaliteit, betrouwbare levertijd
Goeie kwaliteit, betrouwbare levertijd
29 August 2026
Doetinchem
Goede prijs/kwaliteit verhouding en vlotte levering
Voor het eerst iets besteld en zeer tevreden. Ook het meedenken wordt zeer gewaardeerd. Zeker een aanrader!!
8 August 2026
Jan
Tersoal
Wat ik heb besteld is ook daadwerkelijk uitgevoerd en geleverd. Dus perfect naar wens
1 August 2026
Corne Mosselaar
WOLTERSUM
Prima bedrijf
Bedrijf communiceert snel en duidelijk en levert razendsnel keurig werk af.
27 July 2026
Dineau
Beverwijk
Mooie kwaliteit en erg klantvriendelijk
Mooie kwaliteit en erg klantvriendelijk.
25 July 2026
12 July 2026
Francois
Millingen aan de Rijn
geweldig!
Wat een fijne service! niet alleen snel maar ook nog zo attent om even mee te denken als de indeling van de tekst beter kan.
10 July 2026
Petra
Den Haag
Geweldig!
Goede service, net product afgeleverd. Borduurwerk is erg goed!
10 July 2026
Leanne
Wijk bij Duurstede
Zeer correct en mooi product afgeleverd.
6 July 2026
G J
Wanneperveen
prima service
proma en snelle service en goede kwaliteit polo,s
3 July 2026
Leo
ravels
Precies zoals besteld
Op tijd en goede kwaliteit
30 June 2026
25 June 2026
Bas
Boxtel
Kwaliteit en snel
Bestel hier regelmatig onze teamshirts. Erg goede kwaliteit borduurwerk
24 June 2026
Tijdige en correcte levering
Fijn dat de caps op tijd geleverd zijn.
22 June 2026
Annerie
Haarlem
Snel en kwaliteit
Makelijk en moii stof
25 May 2026
M
Amsterdam
Fijne communicatie en snel schakelen
Voor een evenement waren we opzoek naar geborduurde kleding. De medewerkers van Blokborduren dachten goed mee, stelde goede vragen over de gewenste kleuren. Die laatste zagen er ook echt top uit!
Nu een nieuwe bestelling geplaatst met een iets krappere deadline. Ook daar wordt tot nu toe zorgvuldig mee omgegaan.
12 May 2026
Ronald