Laden reviews...
60 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen herhaaldelijk de kwaliteit van de kleding en het borduren en waarderen de klantgerichtheid van het team. De ervaringen benadrukken vlotte communicatie, correcte levering en tijdige afhandeling van bestellingen. Ook werd de mogelijkheid tot proefdrukken en meedenken bij variaties vaak genoemd. Over het geheel genomen is er sprake van grote tevredenheid en herhaalorders.
Bestel hier regelmatig onze teamshirts. Erg goede kwaliteit borduurwerk
24 June 2026
Pieter
Doetinchem
Fijn dat de caps op tijd geleverd zijn.
22 June 2026
Annerie
Haarlem
Makelijk en moii stof
25 May 2026
M
Amsterdam
Voor een evenement waren we opzoek naar geborduurde kleding. De medewerkers van Blokborduren dachten goed mee, stelde goede vragen over de gewenste kleuren. Die laatste zagen er ook echt top uit! Nu een nieuwe bestelling geplaatst met een iets krappere deadline. Ook daar wordt tot nu toe zorgvuldig mee omgegaan.
12 May 2026
mooie jassen prima service
7 April 2026
Wendy
Sint Geertruid
Super service en prima producten
3 April 2026
jan
Papendrecht
Blokborduren levert altijd op de afgesproken tijd en hoge kwaliteit kleding en borduren! Altijd blij mee.
31 March 2026
Joyce
Goirle
Goede kwaliteit kleding.
30 March 2026
Merle
almelo
Voor een Golfvakantie met vrienden heb ik polo’s en petjes laten bedrukken. Logo via ChatGPT gemaakt. Ik kreeg binnen de termijn van 10 dagen de proefborduring en een week later ontving ik mijn bestelling. Super kwaliteit! Heel blij mee
27 March 2026
Max
Utrecht
Producten zitten als gegoten
11 March 2026
Dave
Enschede
Prima, alles goed zoals besteld
7 March 2026
Ria
Ruurlo
We zijn erg tevreden met het eindresultaat. Maar ook de communicatie was goed!!
2 March 2026
Evelien
Dordrecht
Petjes en muts netjes bewerkt en snelle levering
20 February 2026
Kenneth
Kolham
Alles is netjes aangeleverd zoals ik wou. Ze hebben net netjes gemeld toen iets niet mogelijk was en meegedacht aan een alternatief. Daarna nog een check of het zo goed was voor ze gingen drukken! Het kwam net iets later aan dan ik hoopte, maar de service maakt dat goed.
17 February 2026
Jill
Schagen
Goede berichtgeving na plaatsing order, meedenkend met leveringstijden, en met bijvoorbeeld de kleurstelling van de te Borduren afbeelding. Na levering, goede kwaliteit en perfect geborduurd.
9 February 2026
Yvonne
Hoevelaken
Super communicatie via de mail , en het borduren is heel mooi geworden!
3 February 2026
Joost
Gaanderen
Ze denken mee, je krijg een proefdruk. En het resultaat is echt heel mooi.
3 February 2026
Jolanda
Scherpenzeel
Prettig ervaren. Geen op of aanmerkingen
30 January 2026
Roy
Deurne
Het borduurwerk is echt superstrak en mooi!
23 January 2026
Marloes
Haarlem
Meermaals een bestelling geplaatst bij Blokborduren en altijd vriendelijk en snel geholpen. Voor mij was het ontwerpen en borduren geheel nieuw, Blokborduren heeft mij goed geholpen en goed geïnformeerd. De kwaliteit van de kleding en het borduren is uitstekend! Zelfs gedetailleerde ontwerpen zien er erg mooi uit!
21 January 2026
Esmee
Noordwijkerhout
Professioneel werk en goed geleverd
20 January 2026
Theo
Almere
Naar aanleiding van een vorige order een nieuwe geplaats, goede communicatie en geen problemen bij adreswijzigingen voor bezorging.
19 January 2026
Marijn
Doetinchem
goede kwaliteit en perfect afgewerkt
18 January 2026
seppe