Petje af voor een geweldige service

Na mijn vorige bestelling kwam ik terug voor 25 geborduurde petten. Actief meedenken, goed communiceren en een prachtig product lekker vlot leveren. Heerlijk zo.

Zeer goede service

Geweldig dat jullie, om de bij jullie bekende reden de polo’s zo snel hebben geleverd.

Kan niet beter!

Geweldige , helemaal TOP!

Uitstekende pasvorm

Zeer tevreden over mijn bestelde polo

Uitstekend en snel

Goed contact, prima advies, zeer goede prijs kwaliteit, niks opo aan te merken

Goed bevallen prima kwaliteit

Ik heb een softshell jas met logo besteld. Ben erg tevreden.

Prima levering, goede duidelijke communicatie

Geleverd zoals bedacht, zelfs eerder dan gevraagd en beloofd.

Al vaker bestellingen gedaan bij Blok borduren. Het contact verloopt altijd heel snel en een bestelling is makkelijk gedaan. Bestelling helemaal naar wens

Ze hebben een spelling fout gemaakt dit heb ik gemeld kreeg direct reactie en krijg een nieuwe jas zonder onenigheden

Mooi resultaat

Het logo kwam geborduurd nog mooier uit dan we dachten.

Prima service en after sales!

Prima informatie bij de koop. Prijs kwaliteit is grote klasse!

Goede service en kwaliteit

Kwaliteit en snelle service!

Nette bedrukking

Bedrukking was prima. Ik had alleen vooraf de afmeting van het logo willen hebben (achteraf gezien). Bedrukking is iets groter uitgevallen dat we hadden gedacht.

mooi en netjes afgewerkt product - snelle service

Heel snel het petje thuisgestuurd gekregen, en goed verpakt. Het petje zelf is van goede kwaliteit en het borduursel was zeer netjes afgewerkt en gecentreerd. Precies wat ik voor ogen had toen ik het bestelde. Aanrader, zou er weer bestellen!

Prachtig resultaat!

Super kwaliteit, mooi verwerkt, snelle afhandeling. Top!

super !

Pet besteld met geborduurde logo. Precies zoals in gedachten en snelle levering. Onze zoon is heel erg blij met zijn pet. Bedankt !!!

Goede service en goed product

Voor een feestje wilde ik een pet en polo bestellen en laten borduren. Het resultaat was goed en mooi. De leveringsdatum was wat onduidelijk en duurde langer dan verwacht. Maar toen ik belde en de haast uitlegde, werd hier super goed op gereageerd en ook binnen 24 uur verzonden. Ik raad blok borduren zeker aan.

Goede communicatie bij de bestelling en een goed product

Fijne polo gekocht en laten bedrukken, het ziet er strak uit.

Pluspunten

Heel erg klantvriendelijk en behulpzaam!!!!

Pluspunten

Vlotte en vriendelijke medewerkers.

Geen.

Pluspunten

Levering Reactiesnelheid

Graag iets meer terugkoppeling over de status van de bestelling

Pluspunten

Snelle reactie op vragen.

Geen.

Pluspunten

Vriendelijk en meedenkend

Het zou fijn zijn als de klant geïnformeerd wordt over de status van het bestelde product. Ik heb meerdere malen gebeld omdat ik steeds niks hoorde over mijn bestelling. Deze bleek niet voorradig te zijn.

Geen idee

rondweg 60