Laden reviews...
68 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen herhaaldelijk de kwaliteit van de kleding en het borduren en waarderen de klantgerichtheid van het team. De ervaringen benadrukken vlotte communicatie, correcte levering en tijdige afhandeling van bestellingen. Ook werd de mogelijkheid tot proefdrukken en meedenken bij variaties vaak genoemd. Over het geheel genomen is er sprake van grote tevredenheid en herhaalorders.
Er word spoedig gereageerd bij vragen en hier word meteen mee gehandeld. En des al niet te mij, een heel mooi en vlekkeloos resultaat. Precies wat ik wilde!
3 November 2025
Sascha
Sambeek
Past perfect, ziet er goed uit.
1 November 2025
Dave
Losser
Het contact loopt super en ze houden rekening met de kleuren van je eigen ontwerp.
10 October 2025
Yacintha
Waddinxveen
Duidelijke communicatie en goede kwaliteit
5 October 2025
Sjoerd
Amsterdam
Telefonisch overleg gehad over het borduurwerk daarna via de mail àlles geregeld krijg netjes de proef borduurwerk akkoord gegeven shirts zijn binnen top kwaliteit van een top bedrijf
4 October 2025
Kars loodgieters
Vlaardingen
Ik bestel hier al een jaar of 10 en ik ben nog altijd dik tevereden.
3 October 2025
Riekele
Heerenveen
Voor de zaak heb ik een aantal polo’s besteld met een opdruk van het logo inclusief de bedrijfsnaam op de mouw. De kwaliteit is erg goed en ook de opdruk ziet er geweldig uit! Zeker een aanrader!
30 September 2025
Thom
Groningen
Ons personeel is zeer tevreden met de Clique Classic Softshell Jassen. ze zitten heel lekker en het ziet er heel professioneel uit bij de klanten.
19 September 2025
Jan ammo
Dronten
Afgelopen week hebben we onze bestelling ontvangen. De bestelling was goed verpakt en iedere variant van onze bedrijfskleding zag er netjes uit!
18 September 2025
Marketing team SSMI AG
Nederland
Uitstekende, persoonlijke, snelle service!
16 September 2025
T.H.
Ederveen
Logo’s zijn mooi geborduurd op de polo’s , tijdens ontwerp fase is duidelijk gecommuniceerd en heel goed ondersteund voor de kleuren. Zal hier vaker bestellen.
14 September 2025
wes
Den haag
We hebben de werk shirt ontvangen en zijn erg te spreken over de kwaliteit en de uitstraling van het borduurwerk en de shirts. Dankjulliewel voor de goede service en natuurlijk het resultaat. Bij de volgende shirts of producten komen we zeker weer terug!
10 September 2025
Maxime
Zeist
Ik ben heel tevreden borduurwerk is tp gedaan!
Beveelt niet aan
2 September 2025
Dirk
Heverlee
Kei mooie geborduurde shirts!
26 August 2025
Isa
Tilburg
De kleding is eenvoudig door een offerte aan te vragen. Bij borduren wordt goed gecheckt of afdruk goed is. Kwaliteit kleding is goed(wij hebben een loonbedrijf, kleding wordt goed gebruikt en blijft lang goed). Contact met personeel verloopt vlot en vriendelijk.
11 August 2025
Joanna
Lopik
Het is even uitzoeken hoe alles werk maar dat is dan ook snel geregeld
5 August 2025
Maarten
Hellevoetsluis
Prima geborduurde shirts gekocht. Zou dit bedrijf iedereen aanraden
2 August 2025
Pieter
Doetinchem
Het is ondanks mijn verzoek om de grootte te checken misgegaan en er staat nog een vraag daarover uit, maar in plaats van een antwoord krijg ik een reviewverzoek. Niet handig.
Beveelt niet aan
1 August 2025
Gert
Rotterdam
Ik heb pet laten borduren, het ontwerp process was simpel en het resultaat zag er top uit. Ook fijn dat je het definitieve ontwerp toegestuurd krijgt voor goedkeuring. Zou ze zeker aanraden!
22 June 2025
Charity
Alphen aan den Rijn
Via de website artikelen besteld , pr keer wat aangepast en het was allemaal perfect
20 June 2025
Helma
Zetten
Wij zijn dik tevreden met de kleding en borduur kwaliteit! Regelmatig bestellen wij hier onze werkkleding, en laten deze dan ook direct borduren. Met vriendelijke groet, Patrick Gebr. van Manen Elektrotechniek
18 June 2025
Patrick
Zeewolde
Snelle service en vriendelijk.
4 June 2025
Bas
Delft
Ook mijn 2de bestelling weer met net zoveel zorg gemaakt.
29 May 2025
Ateljee Antonius
Schaap
Blok borduren biedt de mogelijkheid om producten per stuk te laten personaliseren, in dit geval het plaatsen van een logo als borduursel. Het resultaat is erg mooi geworden. Communicatie is helder en geleverd volgens levertermijn aangegeven op website.
30 April 2025
Ferry
Arnhem
Zo als verwacht top kwaliteit
30 April 2025
Jaap