Pluspunten

Een fijne communicatie, in overleg had ik de geborduurde kleding snel in huis! Borduring mooi en strak! Zeker een aanrader!

Pluspunten

Ik ben erg tevreden over mijn bestelling, goed advies gekregen over de kleding en de borduringen zien er super strak uit! Blok Borduren, ik kom zeker terug !

Pluspunten

Mooie borduringen en goede professionele hulp bij kleuren kiezen en over de borderingen zelf.

Pluspunten

Goede begeleiding tijdens het bestelproces. Goed bereikbaar en er wordt goed meegedacht. Erg tevreden met het resultaat!

Pluspunten

snelle levering goede prijs

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Helaas een andere verwachting dan het daadwerkelijke product, letters zitten scheef op de pet en ziet er meer als een haast klus uit dan een professioneel iets. Ik was van plan, mede door de meerdere borduurkaarten, hier meer te gaan bestellen, maar heb dit nu elders gedaan.

Pluspunten

prima jasjes , zijn er tevreden over.

Pluspunten

Makkelijk bereikbaar, vragen direct beantwoord. Goede service.

Pluspunten

Uitstekende kwaliteit van wat er gevraagd werd.

Terugkoppeling/communicatie. Na bestelling en betaling is het net of het in een groot zwart gat verdwijnt totdat je de bestelling thuis afgeleverd krijgt

Pluspunten

Vriendelijk te woord gestaan Denken mee met de klant Snelle levering

Producten kunnen misschien iets beter gefotografeerd worden voor op de website. Het product viel een beetje tegen in mijn ogen.

rondweg 60

8091xk Wezep