Laden reviews...
207 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven aan dat reizigers de dienstverlening over het algemeen als zeer prettig ervaren. De chauffeurs bleken deskundig en attent, de routes en bezoeken werden vlot uitgevoerd. Ook werd de combinatie van prijs en kwaliteit als positief genoemd, met aandacht voor comfort en veiligheid tijdens de reis.
Gisteren terug gekomen van een hele mooie reis. Leuk gezelschap,prachtig weer. Schitterend hotel! Goede chauffeur gaf leuke en gpede uitleg. Voor herhaling vatbaar.
Zwarte woud.
N.v.t.
13 September 2026
Fam.uit Landgraaf
Landgraaf
Een mooie reis van 6 dagen met een ervaren chauffeur/reisleider. De heen en terugreis waren lang maar met voldoende pauzes ertussen. Genoten van de gezellige plaatsjes die we hebben gezien en fijn kunnen wandelen op het Herreninsel in de Chiemsee. Kufstein, Berchtesgaden en ook Munchen waren de moeite waard. Veel natuurschoon . Compliment voor de voortreffelijke chauffeur die we hadden. Kan deze korte reis zeer aanbevelen.
de mooiste meren van Beieren
11 September 2026
Friedel
Rosmalen
Beste meneer/mevrouw Friedel,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en enthousiaste review!
Wat leuk om te lezen dat u in zes dagen zoveel mooie plekken heeft ontdekt en volop heeft genoten van de natuur, de gezellige plaatsjes en de wandelingen.
Fijn dat ook Kufstein, Berchtesgaden en München de moeite waard waren.
Een extra groot compliment voor onze chauffeur maakt ons natuurlijk bijzonder blij.
Goed om te horen dat de lange heen en terugreis dankzij de pauzes prettig verliep en dat u deze reis zo van harte aanbeveelt.
We hopen u bij een volgende reis weer te mogen verwelkomen.
Auf Wiedersehen en graag tot een volgende ontdekkingstocht!
Bianca | Van der Biesen Travel
Er moeten natuurlijk keuzes worden gemaakt maar ondanks dat het hotel in Bayeux lag, hebben we het militaire kerkhof van deze plaats niet bezocht. Jammer!
Normandië
11 September 2026
Laura
Beste Laura,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat u de reis door Normandië zo mooi en interessant heeft gevonden en dat u ons zou aanbevelen.
U heeft gelijk dat er tijdens een reis keuzes gemaakt moeten worden in het programma. We begrijpen goed dat u het jammer vond dat het militaire kerkhof in Bayeux niet in het programma was opgenomen.
Uw feedback zullen we meenemen voor de toekomst.
Hopelijk mogen we u nog eens meenemen naar een nieuwe bestemming.
Bianca | Van der Biesen Travel
De vrouwelijke chauffeur was zeer bekwaam, vriendelijk en behulpzaam. Stond open voor elke suggestie. De gids was vriendelijk en had voldoende rust en kennis om de groep voor te gaan. Het eten in het hotel was goed. De ruimte om in de avond te verblijven, kaal en kil. Formica stoeltjes om te zitten.
Willem Nijsten
Echt
Beste meneer Nijsten,
Wat een prachtige 10, hartelijk dank!
Wat fijn dat u de reis naar Normandië als grandioos heeft ervaren.
Bijzonder leuk om te lezen dat onze chauffeur zo’n goede indruk heeft gemaakt en dat u ook over de gids zo tevreden bent.
Ook goed om te horen dat het eten in het hotel naar wens was.
Uw opmerking over de avondruimte nemen we mee; dit soort details helpen ons om onze reizen verder te verbeteren.
We hopen u graag nog eens aan boord te mogen verwelkomen voor een volgende mooie ontdekkingstocht.
Tot dan, met wie weet weer een vleugje Franse charme!
Bianca | Van der Biesen Travel
Veel gezien in 5 dagen Normandië Fijne reis met bus, in gezelschap met ervaren chauffeuse en fijne reisleider Genoten,het was prachtig .Lekker gegeten en geslapen Goed georganiseerd Had alleen graag geweten dat ik door een busje van Kupers opgehaald zou worden. Maar ook dat was zeer goed geregeld
Annie Donkelaar
Ederveen
Beste mevrouw Donkelaar,
Wat een prachtige 10, hartelijk dank voor uw enthousiaste review!
Tres bien om te lezen dat u zo heeft genoten van Normandië en dat de reis, de excursies en de chauffeur zo goed zijn bevallen.
Ook fijn dat ook het vervoer met het Kupers busje uiteindelijk goed geregeld bleek.
En wat een mooie foto van de bootjes! Een prachtig beeld dat helemaal past bij de sfeer van Normandië.
We hopen u bij een volgende reis weer zo’n mooie herinnering mee te mogen geven.
Au revoir en graag tot ziens!
Bianca | Van der Biesen Travel
Voldoende plaats in de bus, ook voor degenen die als laatste instapten. Prima hotel met ruime kamer, een goed bed, te dunne kussens en een keurige badkamer. Alleen de balustrade van het balkon bestond uit zeker 180 cm hoge planken. Wij konden er niet overheen kijken. In de deuropening naar het balkon was een degelijke hordeur, die niet geopend kon worden, maar daardoor hadden we geen insecten in de kamer. En daar waren we blij mee! Het eten was echt Duits, en goed bereid. Daar moesten wij, als liefhebbers van de Italiaanse en Franse keuken even aan wennen. Wel heel slechte akoestiek in de eetzalen. Communicatie leek al heel gauw op schreeuwen. De excursies waren fantastisch! Kortom: een heel fijne reis!
De meren van Beieren
Hannie
Beste Hannie,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en enthousiaste review!
Fijn om te lezen dat u zo’n fijne reis heeft gehad en dat zowel het hotel, de bus als het eten goed zijn bevallen.
We waarderen het ook dat u uw aandachtspunten zo duidelijk met ons deelt; deze nemen we zeker mee.
En wat mooi om te horen dat de excursies fantastisch waren.
Daar doen we het natuurlijk voor en hopen u graag opnieuw te zien bij een van onze toekomstige reizen.
Bianca | Van der Biesen Travel
Beierse meren qua natuur prachtig en ook München is een leuke stad om de hoogtepunten van te zien. Hotel was gewoon goed, Zowel de kamers als het eten.
Beierse meren
Robert
Beste Robert,
Hartelijk dank voor uw mooie review!
Wat fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van de prachtige natuur van de Beierse meren en van de kennismaking met München.
Ook goed om te horen dat zowel de kamers als het eten in het hotel naar wens waren.
We hopen u natuurlijk opnieuw te mogen verwelkomen op een van onze reizen.
Bianca | Van der Biesen Travel
Leuke dagen gehad. Hotel was goed,eten was goed, kamer was goed. Chauffeur was ook heel goed.
De mooiste meren van Beieren
Wiel Muyrers
Born
Beste meneer Muyrers,
Hartelijk dank voor deze mooie 10!
Wat fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van de dagen in Beieren.
Goed om te horen dat het hotel, het eten en de kamer naar wens waren en dat ook onze chauffeur een goede indruk heeft achtergelaten.
Hopelijk mogen we u binnenkort opnieuw verwelkomen voor een mooie reis.
Tot de volgende keer, waar die reis u ook brengt!
Bianca | Van der Biesen Travel
Mooie relaxte reis. Goed hotel. Goed eten. Prachtig gebied.
Welke reis heeft u gemaakt?
De mooiste meren van Beieren.
Wilma Urlings
Beste mevrouw Urlings,
Hartelijk dank voor uw review!
Wat fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van de ontspannen reis naar de mooiste meren van Beieren.
Heerlijk dat zowel het hotel en het eten als de prachtige omgeving met haar historische plekken zo goed zijn bevallen. En natuurlijk heel lief dat u ons zou aanbevelen!
Graag tot een volgende reis, misschien weer naar een plek waar natuur en genieten zo mooi samenkomen. Auf Wiedersehen!
Bianca | Van der Biesen Travel
Wij hebben genoten van deze vakantie. Goede chauffeur. Mooi programma, en gezellige mensen in de bus.
Mooiste meren van Beieren
Michel
Lemmen
Beste Michel,
Wat fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van uw reis naar de Mooiste meren van Beieren! Het doet ons plezier dat u het programma, onze chauffeur en de gezellige sfeer in de bus zo heeft gewaardeerd.
Heel leuk dat u ons ook zou aanbevelen.
Graag tot een volgende reis, misschien opnieuw richting het mooie Beieren!
Hartelijke groet,
Bianca | Van der Biesen Travel
Dat het Hotel niet helemaal aan mijn verwachtingen voldeet
WJH Daniels
Beste meneer/mevrouw Daniels,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u de verzorging tijdens uw reis naar Normandië als zeer goed heeft ervaren en ons zou aanbevelen.
Jammer dat het hotel niet helemaal aan uw verwachtingen voldeed maar gelukkig heeft dat uw positieve indruk van de reis niet in de weg gestaan.
We hopen u graag nog eens mee te nemen op pad.
Wie weet naar een volgende Franse bestemming… à bientôt!
Lieve groet,
Bianca | Van der Biesen Travel
Deze Donau cruise had NIKS van de door ons geboekte reis.We zouden met de bus naar Boedapest gaan en daar op de boot gaan.Dat ging al niet door.Dat er een lage waterstand stand was wisten jullie van te voren.Wij hebben contact met jullie gehad maar jullie hebben die reis gewoon doorgezet.Ik kan er een heel verhaal van maken wat er nog meer veranderd werd tijdens de reis.Wij hebben een verpeste vakantie gehad en dat vinden jullie schijnbaar normaal.Heel veel Donau cruise zijn geannuleerd geworden door de reisbureaus maar jullie hebben ons gewoon voor een reis laten betalen die niks meer met onze geboekte reis had te maken.En op onze brief achteraf laten jullie het afweten door te zeggen dat jullie je daar niet in herkennen.Jullie moeten zich diep schamen
Donau cruise
N.v.t.
9 September 2026
Lies.en Frans.
Heerlen
Chauffeur Raymond was een zeer prettige reisbegeleider, die openstond voor de mening van de groep. De ritten waren niet te lang, in de bus was het rustig en ruim. Het hotel was oké, maar druk vanwege het grote aantal gasten. Ontbijt was perfect, diner in orde. Fijn dat er een zwembad was, maar jammer dat er geen airco was.
Kleinwalsertal, Oostenrijk
4 September 2026
Wies en Frans
Eindhoven
Beste Wies en Frans,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de reis naar het Kleinwalsertal en dat u de reis als prettig en goed georganiseerd heeft ervaren.
Wat leuk dat onze chauffeur zo’n goede indruk heeft gemaakt en goed heeft ingespeeld op de wensen en ideeën van de groep.
Ook fijn dat de busritten comfortabel verliepen en dat u heeft genoten van het hotel, het ontbijt en natuurlijk een verfrissende duik in het zwembad.
Uw opmerkingen over de drukte en het ontbreken van airconditioning nemen we uiteraard mee. Bedankt voor uw aanbeveling en graag tot een volgende reis!
Bianca | Van der Biesen Travel
Gisteren een dagtocht gemaakt met 3 vriendinnen naar Konigswinter en de Drachenfels. In het verleden al vele dagtochten gemaakt met deze reisorganisatie. Maar deze keer een dikke onvoldoende. Normaal op de heenreis koffie met iets lekkers. Nu helemaal niks! Om 12.00uur aangekomen in Konigswinter. Alle wegen afgezet, waardoor onze chauffeur (die overigens goed en vriendelijk was) de bus nauwelijk kon parkeren, waardoor we een uur vertraging hadden. Het tochtje met de trein zat bij de prijs inbegrepen, maar de entree van het kasteel bovenaan de berg moest nog apart betaald worden. Vervolgens vrije tijd in Konigswinter. Er was maar 1 straat, waarvan de meeste winkels dicht waren. We hebben maar wat geslenterd en iets gedronken om de tijd om te krijgen. 17.00uur weer in de bus. Diner op het 3 landen punt. Al jaren dezelfde gerechten en onvriendelijk personeel deze keer. Voor het bedrag van 96.50euro is deze reis een schande. Jammer! Het was teleurstellend.
BIESENTRAVEL Koningswinter en de Drachenfels
3 September 2026
Fia Quijs
Hoensbroek
Beste mevrouw,
Wat jammer om te lezen dat u deze dagtocht, na vele eerdere reizen met onze organisatie, als teleurstellend heeft ervaren.
We willen wel graag enkele punten uit uw beoordeling verduidelijken. Bij deze dagtocht zijn het busvervoer, de rit met de Drachenfelsbahn en het 3-gangendiner inbegrepen. Koffie met iets lekkers tijdens de heenreis en de entree van Schloss Drachenburg maken geen onderdeel uit van het gepubliceerde programma en zijn dan ook niet in de reissom opgenomen (en stond ook niet zo gepubliceerd).
Dat neemt uiteraard niet weg dat uw ervaring op de dag zelf tegen kan vallen. De verkeerssituatie en afsluitingen in Königswinter hebben helaas voor vertraging gezorgd. Fijn om te lezen dat u ondanks deze omstandigheden tevreden was over onze chauffeur.
Ook uw opmerkingen over het diner en de bediening nemen we mee. De prijzen voor touringcarvervoer, brandstof, horeca en overige onderdelen van een dagtocht zijn de afgelopen jaren aanzienlijk gestegen. De reissom van € 96,50 is gebaseerd op de onderdelen die volgens het programma bij deze reis zijn inbegrepen.
Juist omdat u aangeeft in het verleden al vele dagtochten met ons te hebben gemaakt, vinden we het jammer dat u uw onvrede niet rechtstreeks bij ons kenbaar heeft gemaakt. We hadden uw opmerkingen graag persoonlijk met u besproken. Dat u na eerdere positieve ervaringen nu direct tot een beoordeling van één ster komt, vinden we dan ook erg spijtig.
Met vriendelijke groet,
Team Biesen Travel
De 5 daagse reis is ontzettend goed bevallen. De chauffeur, een leuke dame, was heel relaxt en behulpzaam. Het dagprogramma zat goed in elkaar en we hadden een prima hotel.
5 daagse reis naar Engeland, Downtown Abby
3 September 2026
Ria
Urmond
Beste Ria,
Wat een prachtige 10, hartelijk dank!
Geweldig om te lezen dat de reis naar Engeland zo ontzettend goed is bevallen.
Fijn dat u onze chauffeur als relaxt en behulpzaam heeft ervaren en dat het programma goed in elkaar zat. Samen met een fijn hotel zijn dat natuurlijk alle ingrediënten voor een geslaagde reis.
En dan nog het decor van Downton Abbey erbij… dat maakt het plaatje helemaal compleet!
Ook heel leuk dat u deze bijzondere foto heeft toegevoegd.
We hopen u bij een volgende reis opnieuw te mogen verwelkomen!
Bianca | Van der Biesen Travel
Reis is eenvoudig te boeken
Zwarte Woud
2 September 2026
Lei
Horn
Beste Lei,
Bedankt voor uw positieve beoordeling!
Fijn om te horen dat u het boeken van uw reis naar het Zwarte Woud zo eenvoudig en prettig vindt.
Ook heel leuk dat u een foto van onze bus heeft toegevoegd. Zo staat onze bus er mooi bij!
We waarderen uw aanbeveling en hopen u ook bij een volgende reis weer van dienst te mogen zijn.
Hartelijk dank,
Bianca | Van der Biesen Travel
Hele mooie vakantie gehad met top chauffeur.
Wenen
1 September 2026
diana derij
Beste mevrouw Derij,
Wat fijn om te lezen dat u zo’n mooie vakantie in Wenen heeft gehad!
Hartelijk dank voor deze prachtige 10.
Geweldig dat onze chauffeur zo’n positieve indruk heeft achtergelaten en heeft bijgedragen aan een geslaagde reis en heel fijn dat u de reis aanbeveelt.
Graag tot een volgende keer, misschien weer naar een mooie Europese stad!
Bianca | Van der Biesen Travel
Het was een mooie reis. Veel gezien tijdens de diverse tochten. Willem is een goede, fijne en gezellige chauffeur die heel veel weet te vertellen en de leukste en mooiste plekjes kent. Helaas had hij de beschikking over een nogal oude bus die niet al te schoon was en waarin wat dingen niet in orde waren. Hotel Mallaun is een prima hotel. We hadden een mooie ruime kamer. Het eten is er heel goed; uitgebreid ontbijt met veel keuze en prima diner met lekkere mooi verzorgde gerechten. Het personeel is heel vriendelijk, gastvrij en attent. Zij doen er alles aan om de gasten te verwennen.
De mooiste dalen van Oostenrijk
1 September 2026
Hans
Beste Hans,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling!
Wat fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van de mooie uitstapjes en de prachtige omgeving in Oostenrijk.
Geweldig dat u Willem als fijne en gezellige chauffeur heeft ervaren en zo heeft genoten van zijn verhalen en kennis van de omgeving.
Ook fijn dat Hotel Mallaun zo goed is bevallen en dat u heeft genoten van de ruime kamer, het heerlijke eten en de gastvrijheid van het personeel.
Uw opmerkingen over de bus nemen we uiteraard serieus en zullen we intern oppakken.
Bedankt voor uw vertrouwen en voor het aanbevelen van de reis.
Hopelijk mogen we u opnieuw meenemen naar een mooie bestemming!
Bianca | Van der Biesen Travel
Eerste keer met vanderbiesen. Heeft ons heel goed bevallen. Prima chauffeur. Goed hotel en heerlijk eten.
Karinthië
31 August 2026
M.H.Wijnands
Beste meneer/mevrouw Wijnands,
Wat leuk om te lezen dat uw eerste reis met Van der Biesen Travel zo goed is bevallen! Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
Fijn dat u zo tevreden bent over onze chauffeur, het hotel en het heerlijke eten. Dat zijn natuurlijk belangrijke ingrediënten voor een geslaagde vakantie in Karinthië.
Hopelijk is dit het begin van nog veel meer mooie reizen met ons.
Graag tot een volgende keer!
Bianca | Van der Biesen Travel
Ondanks het wisselvallige weer werd het programma door ingrepen van de chauffeur/reisleider geheel uitgevoerd.
De mooiste dalen van Oostenrijk
30 August 2026
Joop
Herten
Beste Joop,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Fijn om te lezen dat u terugkijkt op een geslaagde reis door de mooiste dalen van Oostenrijk.
Wisselvallig weer hoort helaas soms bij een reis door de bergen maar wat goed om te horen dat onze chauffeur flexibel heeft meegedacht en ervoor heeft gezorgd dat het programma toch volledig kon worden uitgevoerd.
Zo blijft het weer gelukkig niet de baas over de vakantie!
Heel fijn dat u de reis aanbeveelt en graag tot een volgende keer!
Bianca | Van der Biesen Travel
Mooie vakantie met als hoogtepunten Bezzau, Lünersee, treinreis naar Arosa, en met de gratis skipas op de vrije dag naar boven in Mellau. Het Hotel was goed en het eten uitstekend. De buschauffeur reed niet alleen uitstekend maar was ook nog zeer informatief.
Voralberg, reis door 4 landen
29 August 2026
Frans
Beste Frans,
Bedankt voor deze prachtige beoordeling!
Wat fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van de vele mooie hoogtepunten van deze reis.
Geweldig dat zowel het hotel en het eten als onze chauffeur zo goed zijn bevallen.
Een chauffeur die niet alleen veilig rijdt maar onderweg ook nog interessante informatie geeft maakt de reis natuurlijk extra bijzonder.
En natuurlijk bedankt voor het delen van de prachtige foto!
Fijn dat u de reis aanbeveelt en hopelijk mogen we u ooit weer mee nemen op avontuur.
Hartelijke groet,
Bianca | Van der Biesen Travel
Begin april weer een reis geboekt bij Van der Biesen Travel mede op basis van uitstekende ervaringen in het verleden. Ditmaal "Beleef historische steden en culinaire hoogtepunten ( Donaucruise)". Weken voor de vertrekdatum 17-8-2026 maakten we ons al zorgen door alle berichten over de stand van het waterpeil in de Donau over het al of niet doorgaan van de reis. Meerdere malen onze zorgen telefonisch gedeeld met Uw kantoor. Het antwoord was telkens dat er bij jullie niets bekend was van veranderingen in het reisschema. Dinsdag 11/8 wordt ons per mail medegedeeld, dat er te weinig water in de Donau staat om te kunnen varen tot Boedapest. Inscheping dient te gebeuren in Bratislava en Boedapest zal per touringcar bezocht worden. Optimistisch wordt vermeld dat er in Beieren een regenbui wordt verwacht die het waterpeil kan doen stijgen. Donderdagavond 13/8 om 17.31 uur komt weer een mail met het bericht dat Bratislava per boot niet bereikbaar is en inscheping zal zijn in Korneuburg in de buurt van Wenen ! Over een bezoek aan Boedapest, hoofddoel van onze boeking, wordt niets meer vermeld !! Met de nodige tegenzin beginnen we aan de reis.. In Korneuburg is de aanlegplaats van de boot onvindbaar. Na meer dan 2 uur zoeken en rondrijden moet er een bemanningslid van de boot op de fiets aan te pas komen om de bus door bossen en binnenlanden naar de boot te brengen. Een lachertje, ondanks alle irritatie onder de passagiers. Het korte verblijf op de boot, netto 4,5 dag is prima. Vriendelijk personeel, eten prima verzorgd. Alleen de culinaire hoogtepunten zijn we nog aan het zoeken... Verbaasd waren we wel, dat in de richtlijnen voor de fooi ongeveer het dubbele verwacht werd als dat van te voren door Van der Biesen werd aangegeven. In zijn totaal een zwaar teleurstellende reis waar vanwege de "kleine letters" annulering door ons niet mogelijk bleek te zijn. Dit in tegenstelling tot onze Deense medepassagiers op de boot, waarvan de helft, 28 van de 56, de reis had geannuleerd.
Donaucruise 17-8-2026
29 August 2026
J
Munstergeleen
Dank voor uw beoordeling. Wij vinden het jammer dat u met een teleurgesteld gevoel terugkijkt op deze Donaucruise, zeker omdat u in het verleden goede ervaringen met Van der Biesen Travel heeft gehad.
Door de uitzonderlijk lage waterstand op de Donau kon het oorspronkelijke vaarprogramma helaas niet worden uitgevoerd. De situatie en daarmee de mogelijkheden voor het schip konden van dag tot dag veranderen. Uiteindelijk betekende dit inderdaad dat Boedapest geheel uit het programma kwam te vervallen. Wij begrijpen dat dit een grote teleurstelling is geweest, zeker wanneer deze stad voor u een belangrijk onderdeel van de reis vormde.
We hebben geprobeerd het programma onder deze uitzonderlijke omstandigheden zo aantrekkelijk en compleet mogelijk te houden. Zo werden onder meer Bratislava met gids, Melk en Schloss Schönbrunn bezocht, werd een extra stop in Linz toegevoegd en is de vaart door de Wachau verlengd. Daarmee kan het gemis van Boedapest uiteraard niet volledig worden weggenomen, maar we hebben wel geprobeerd zoveel mogelijk mooie elementen aan de reis toe te voegen.
Bij aankomst in Korneuburg bleek de gebruikelijke toegangsroute naar de aanlegplaats onverwacht door een bouwplaats geblokkeerd. Hierdoor moest de chauffeur ter plaatse een alternatieve route naar het schip zoeken. Dat dit voor vertraging en irritatie heeft gezorgd, begrijpen wij. Uiteindelijk heeft een bemanningslid geholpen om de touringcar via deze alternatieve route naar het schip te begeleiden.
Gelukkig lezen wij dat u positief bent over de verzorging aan boord, het vriendelijke personeel en de maaltijden. Wij betreuren het dat de reis als geheel desondanks niet aan uw verwachtingen heeft voldaan en nemen uw opmerkingen over de reis en onze communicatie ter harte.
Met vriendelijke groet,
Van der Biesen Travel
Kort maar krachtig symboliseert deze reis. We hebben genoten van een prachtige reis naar Strassbourg, Freyburg en ook Colmar en Riquewihr. Maar onze topchauffeur Paul bezocht eveneens Luxemburg Stad, een prachtig klooster richting Colmar en eveneens in het Zwarte Woud. Goed hotel, heerlijk eten. Kortom een topvakantie!
Elzas
JWA
Weert
Beste meneer en mevrouw,
Wat een heerlijke review om te lezen!
Hartelijk dank voor deze enthousiaste woorden en natuurlijk voor de mooie foto van jullie samen.
Fijn dat u zo heeft genoten van de Elzas en alle mooie plekken die tijdens de reis zijn bezocht. En zo te lezen heeft Paul er als chauffeur nog een paar mooie extra verrassingen aan toegevoegd.
Met een goed hotel en heerlijk eten erbij zijn alle ingrediënten voor een topvakantie aanwezig!
Geweldig dat u de reis aanbeveelt.
We hopen jullie bij een volgende reis opnieuw te mogen verwelkomen!
Bianca | Van der Biesen Travel
Mooi hotel, leuke chauffeur, Veel gezien en een heel leuke reisgids die heel boeiend kon vertellen. Aanrader!
Stedentrip Berlijn
Ellen
Weert
Beste Ellen,
Geweldig om zo’n mooie beoordeling te ontvangen!
Hartelijk dank voor de 10 en uw enthousiaste woorden.
Wat fijn dat het hotel, onze chauffeur en de reisgids zo goed in de smaak zijn gevallen. Vooral leuk om te horen dat u zo heeft genoten van de verhalen van onze gids.
Zo wordt een bezoek aan Berlijn natuurlijk nog interessanter!
Heel fijn dat u de reis aanbeveelt. Hopelijk mogen we u bij een volgende reis opnieuw laten genieten!
Bianca | Van der Biesen Travel
Er waren 'n aantal problemen waar de reisorganisatie geen invloed op had. Deze zijn allen naar tevredenheid door chauffeur opgelost. Wij verheugen ons op de volgende reis, Naar Izola Slovenie op 2 sept.
Kleinwalsertal
Peter Habets
Beste meneer Habets,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u terugkijkt op een zeer geslaagde reis naar het Kleinwalsertal.
Soms doen zich onderweg onverwachte situaties voor waar we helaas geen invloed op hebben. Wat fijn dat onze chauffeur deze naar uw tevredenheid heeft kunnen oplossen en zo heeft bijgedragen aan een prettige reis.
En wat leuk om te lezen dat u alweer uitkijkt naar uw volgende reis naar Izola!
We wensen u alvast heel veel plezier en hopen dat ook deze reis weer mooie herinneringen oplevert. Graag tot ziens!
Bianca | Van der Biesen Travel
Biesen Travel, opgericht in 1911, is een Nederlandse touroperator en is gespecialiseerd in excursiereizen per bus. Wij organiseren touringcarreizen door Europa en verder. Het aanbod van bestemmingen is zeer divers en jaarlijks ontdekken wij nieuwe bestemmingen en plekjes voor u!
In de luxe Comfort Class touringcars met deskundige buschauffeurs geniet u op een ontspannen en veilige manier van de mooiste excursiereizen. Of het nu gaat om een rondreis door Ierland, een stedenreis naar Berlijn of een excursiereis naar Kroatië: bij Biesen Travel bent u aan het juiste adres.
Markt 21
6461 EC Kerkrade