Alles goed geregeld

• Welke reis heeft u gemaakt? Wenen

Beste mensen, Op het reclamespotje geven jullie aan, wij hoeven nergens aan te denken alleen het koffer pakken. Nou deze slogan hebben jullie volledig waargemaakt. Onze hartelijke dank voor Van der Biesen voor de goede organisatie, zowel voor de busonderneming Kupers en uiteraard voor de voortreffelijke chauffeur Frits en zijn vrouw Tiny voor de goede verzorging. Wij eindige met de slogan: Der kandidat hat zehn punkte. Vriendelijke groet, Jack & Ria Wagemans Antje Hermans-Wagemans Elly Paes-Wagemans

• Welke reis heeft u gemaakt? Wenen, cultuur en muziek

Mooie, goedverzorgde reis

Chauffeur qua rijden was super. Als Reisleider zeer enthousiast en met veel passie. Koester deze chauffeur/ reisleider/ Kevin, want dit was mijn eerste reis bij van de Biessen. En ik kan alleen maar zeggen het was allemaal heel goed. Gasthof/Hotel , kamers ontbijt diner krijgt van mij cijfer 9. Dus een heel tevreden reiziger.

• Welke reis heeft u gemaakt? Hamburg/ Bremen

Een zeer mooie reis en een goede buschauffeurs

• Welke reis heeft u gemaakt? Beise Woud met passau en Regensburg

Mooie reis

Zou fijn zijn om de reis ipv 4 dagen 5 Dagen aan te bieden. Dan kan de laatste dag op tijd worden vertrokken en kom je niet midden in de nacht thuis. Wat problemen oplevert voor het thuisfront. Ook geen openbaar vervoer meer. Is een intensieve reis. De gids was geweldig. Heel veel informatie over de geschiedenis. Complimenten.

• Welke reis heeft u gemaakt? Berlijn

Goed georganiseerde reis, hele goede chauffeur, hele lange busreis naar en van Wenen

Wenen is een geweldig mooie stad, de chauffeur Frits en zijn vrouw Tiny hebben ervoor gezorgd dat het een onvergetelijke reis is geweest voor de groep. Het hotel was goed, de kamers heel netjes en de bedden goed. Het ontbijt was uitgebreid en het diner was ook prima. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. De busreis duurde lang en het was erg jammer dat mijn bril in de bus was achtergebleven. Vrijdagavond heel laat thuis en zaterdagochtend meteen gebeld naar van der Biesen om dit te melden. Volgens de telefoniste zou ik pas op maandag een antwoord krijgen of de bril gevonden was. In het weekend was de bus gebruikt door andere mensen die vervoerd moesten worden. Mijn bril ( een duur Burberry montuur ) is niet gevonden, dat vind ik heel erg.

Veel gezien

De busreis was prima. Veel gezien in een korte tijd. Jammer was wel dat alles snel moest. Vanwege programma. We zullen zeker nog een keer gebruik maken van een ander tripje.

• Welke reis heeft u gemaakt? Berlijn 4 dagen

Fantastisch!

Wij hebben een fantastisch verzorgde reis gehad. Prima rit Met Frits en Tini met verzorging, super hotel, goed ontbijt en lekkeravond eten. Een TOP gids Marieke in Wenen. Zeker een aanrader. groetjes Ed en Bertha Willms

De reis was geweldig

Ja, een mooie reis gehadt naar Sud tirol Ook dank de chauffeur Paul, Hotel was goed, leuke mensen, goed eten

• Welke reis heeft u gemaakt? Sud tirol

Prima georganiseerde reis.

- op een doeltreffende manier konden we veel mooie dingen zien. - vrij lange verplaatsingen om ter plekke te komen. - ontbijt helemaal prima (zeer goed) - avondeten: 4x matig en de laatste avond slecht. We hadden spaghetti bolognese besteld ( Als keuzemenu op de kaart en kregen spaghetti met gehakt! Geen druppel tomaat te bekennen. - geen tot zeer weinig groenten bij het eten. - de voorgerechtjes waren zeer miniem en nauwelijks als voorgerecht te beschouwen. Dit mogen de hoteleigenaars weten; geen reclame voor een verder prima accommodatie. - totaal geen avondentertainment. - Karin was een super chauffeur!!

• Samenstelling programma/excursies
  • Welke reis heeft u gemaakt? Carnavalsreis Duitsland: Dresden Bautsen en Leipzig.

Mooie natuur/cultuurreis

Kundige sympathieke chauffeuse, Prachtige natuur en onbekende historische steden,mooi hotel,goede kamer met modern danitair,goede maaltijden,vriendelijke bediening, Kan deze 6daagse reis zeker aanbevelen.

• Welke reis heeft u gemaakt? Dresden,Leipzig,Bastei

goed georganiseerde reis

Dit was onze eerste ervaring met Van der Biesen Travel. Frits is een uitstekende chauffeur en beschikt ook over veel historische wetenswaardigheden. Samen met zijn echtgenote Tineke doet hij zijn uiterste best om de reis plezierig te laten verlopen. Het bijwonen van een concert is een absolute aanrader. De vaste plaatsen in het hotel tijdens het ontbijt/diner zijn vervelend en ook volstrekt onnodig. Zo moeilijk is het niet...1 gerecht dat wisselend is. Het is ook niet bevorderlijk voor de groepsdynamiek. Maar voor 5 dagen gaat het wel. Had ook niet langer moeten duren. Wij komen uit Brabant en de rest van het gezelschap uit Limburg. De meeste (gelukkig niet allemaal) praten een onverstaanbaar dialect en doen dat ook aan tafel. Na herhaaldelijk netjes vragen wat er gezegd is/wordt gaan ze gewoon door. Je voelt je daardoor buitengesloten en het is ook hoogst onfatsoenlijk. Daarom, ondanks de goede organisatie, voor ons geen reis meer bij Van der Biesen.

• Welke reis heeft u gemaakt? Wenen

Mooi stedentripje met prachtige steden en voldoende vrije tijd.

In 1 woord: Goed! Mooie steden, goede Gasthof in Sottrum met een ruime, schone kamer en heel goed 3 gangen diner. De bus was comfortabel en de rijvaardigheid van buschauffeur Kevin was zeer goed. Ook dacht hij goed mee met zijn passagiers. Kortom: Doen!

• Samenstelling programma/excursies
  • Welke reis heeft u gemaakt? 5 Daagse Hamburg,Bremen,Celle.

Van der Biessen geeft geen eerlijke informatie,

De folder van van der Biessen is misleidend. 2023 hebben we een reis naar Rome gemaakt, we zouden 3 dagen in Rome verblijven, het waren er slechts 2 want de 1ste dag kwamen we pas om 19.00 uur aan en de terugreis was een ramp, we 3 dagen alleen maar autoweg gezien en de overnachtingshotel. Ook het eten wasvan mindere kwaliteit. De reis naar Dresden begon al dat we om 05.20 moesten vertrekken, we zijn dat gaan vragen waarom zo vroeg. De baliemedewerker deelde ons mee dat hij alleen de verkoop regelt en niets van de planning afwist. We hadden vette pech en hadden de ophaalroute. Dus dat is meteen de laatste reis met vander Biesen geweest.

• Welke reis heeft u gemaakt? Dresden, Leipzig

prima hotel

jammer dat we in Regensburg en Passau geen rondleiding kregen?? Het was gelukkig mooi weer. drie uur lang door deze steden wandelen was dan vervelend?

• Samenstelling programma/excursies
  • Welke reis heeft u gemaakt? regensburg passau

Berlijn is mooi

Het ophalen en naar huis verdelen is niet fijn dat doen we niet meer

• Welke reis heeft u gemaakt? Berlijn reis

Wat een geweldige vakantie !

Wij werden op tijd opgehaald. Reis ging heel voorspoedig. Leuke groep. Chauffeur zeer kundig, zowel zijn rijstijl, als kennis alle plekken waar wij kwamen. Zijn omgang met de passagiers was zeer voorbeeldig.

• Samenstelling programma/excursies
  • Welke reis heeft u gemaakt? Bayrischer Wald ( 1 maart 2025 )

Reis is super goed bevallen

Ik heb genoten van de gemaakte reis, We hadden een leuk, gezellig reisgezelschap en hadden samen veel plezier. Ook het hotel in Sottrum is mij prima bevallen. Ik had een mooie, schone, ruime 1 persoonskamer met alles erop wat ik nodig had. Zowel het ontbijt als het diner waren prima verzorgd en lekker. De eigenaar kookte zelf en de bediening was heel vriendelijk. Een extra compliment voor onze jonge chauffeur Kevin. Hij reed goed en relaxt, was altijd vriendelijk, vrolijk en duidelijk in zijn uitleg over hoe en wat. Op momenten dat er in het programma te veel ruimte zat kwam hij zelf met leuke voorstellen.

• Welke reis heeft u gemaakt? Hamburg, Bremen en Celle

geweldige reis gehad

Uitstekende chauffeur (Paul), veel kennis en humor. Het weer was prima, Hotel was in orde.

• Welke reis heeft u gemaakt? Zuid Tirol/Merano

Goede chauffeur was erg bekwaam en aardig

Goed gezelschap goede sfeer

• Welke reis heeft u gemaakt? Cellen hamburg Bremen

Super leuke reis en goed georganiseerd

We zijn nu al 4 keer met een stedentrip met van der Biezen geweest. We kunnen alleen maar lof spreken . De programma's worden uitgevoerd hoe het in het boekje staat. De opstapplekken zijn goed.

• Welke reis heeft u gemaakt? Dresden

Geweldige vakantie en ervaring

Een hele mooie reis met een geweldige reisleider annex buschauffeur Bert. Bert vertelde heel veel over de omgeving en de bezienswaardigheden. Diverse mooie steden e.d. gezien. Een mooi hotel met goed eten, heel vriendelijk personeel en mooie grote kamers.

• Welke reis heeft u gemaakt? Beierse Woud met Passau en Regensburg

Gezellige en goed geregelde reis en zeer gezellige reisleiding

Heel goed verzorgde busreis, uitstekende en gezellige chauffeur, gezellige echtgenote die ons verzorgde, heel goed hotel, zeer goed en vriendelijk personeel, kamers netjes, eten zeer goed, en rustige en mooie omgeving. deze reis en dit hotel is een aanbeveling.

• Welke reis heeft u gemaakt? Beierse woud

Fantastisch !!!

Natuurlijk hadden wij de hele week fantastisch mooi weer, dat scheelt, maar daarbuiten, de reis staat of valt voor een groot gedeelte met de chauffeur / reisleider nou, die van ons was Paul Smeets, geweldig !1 Hotel "Larch" in Freienfeld, ook een prima hotel met een mooie ligging, mooie kamers, goede verzorging en niet overdreven maar goed verzorgd heel smakelijk ontbijt en diner. Heel leuke en mooie dagtochten, fantastische dalen- mooie steden - leuke dorpen, een mooie kombinatie van natuur- bergen en excursies. Een klein puntje, het hotel licht ietwat afgelegen van Vipiteno, maar er is wel een goede dichtbij zijnde busverbinding.

• Welke reis heeft u gemaakt? Südtirol met Merano

Op zich een goede reis, leuk gezelschap, super schoon hotel, heerlijk eten, aardige chauffeur en zijn vrouw. Alleen viel me tegen dat we de 'Waldwipfelweg Maibrunn' niet maakte. Had me daar zo op verheugd. Uitleg chauffeur: nee, dit is de carnavalsreis daar zit dit niet bij. Maar ik heb afgelopen zomer deze reis al geboekt en wist niet dat er nog een extra brochure 'carnavalsreizen' uitkwam. Waarom mij niet ingelicht??

• Welke reis heeft u gemaakt? Beierse Woud met Passau

Markt 21

6461 EC Kerkrade

Over Van der Biesen Travel

Biesen Travel, opgericht in 1911, is een Nederlandse touroperator en is gespecialiseerd in excursiereizen per bus. Wij organiseren touringcarreizen door Europa en verder. Het aanbod van bestemmingen is zeer divers en jaarlijks ontdekken wij nieuwe bestemmingen en plekjes voor u! In de luxe Comfort Class touringcars met deskundige buschauffeurs geniet u op een ontspannen en veilige manier van de mooiste excursiereizen. Of het nu gaat om een rondreis door Ierland, een stedenreis naar Berlijn of een excursiereis naar Kroatië: bij Biesen Travel bent u aan het juiste adres.