prima hotel

jammer dat we in Regensburg en Passau geen rondleiding kregen?? Het was gelukkig mooi weer. drie uur lang door deze steden wandelen was dan vervelend?

• Samenstelling programma/excursies
  • Welke reis heeft u gemaakt? regensburg passau

Berlijn is mooi

Het ophalen en naar huis verdelen is niet fijn dat doen we niet meer

• Welke reis heeft u gemaakt? Berlijn reis

Wat een geweldige vakantie !

Wij werden op tijd opgehaald. Reis ging heel voorspoedig. Leuke groep. Chauffeur zeer kundig, zowel zijn rijstijl, als kennis alle plekken waar wij kwamen. Zijn omgang met de passagiers was zeer voorbeeldig.

• Samenstelling programma/excursies
  • Welke reis heeft u gemaakt? Bayrischer Wald ( 1 maart 2025 )

Reis is super goed bevallen

Ik heb genoten van de gemaakte reis, We hadden een leuk, gezellig reisgezelschap en hadden samen veel plezier. Ook het hotel in Sottrum is mij prima bevallen. Ik had een mooie, schone, ruime 1 persoonskamer met alles erop wat ik nodig had. Zowel het ontbijt als het diner waren prima verzorgd en lekker. De eigenaar kookte zelf en de bediening was heel vriendelijk. Een extra compliment voor onze jonge chauffeur Kevin. Hij reed goed en relaxt, was altijd vriendelijk, vrolijk en duidelijk in zijn uitleg over hoe en wat. Op momenten dat er in het programma te veel ruimte zat kwam hij zelf met leuke voorstellen.

geweldige reis gehad

Uitstekende chauffeur (Paul), veel kennis en humor. Het weer was prima, Hotel was in orde.

• Welke reis heeft u gemaakt? Zuid Tirol/Merano

Goede chauffeur was erg bekwaam en aardig

Goed gezelschap goede sfeer

• Welke reis heeft u gemaakt? Cellen hamburg Bremen

Super leuke reis en goed georganiseerd

We zijn nu al 4 keer met een stedentrip met van der Biezen geweest. We kunnen alleen maar lof spreken . De programma's worden uitgevoerd hoe het in het boekje staat. De opstapplekken zijn goed.

• Welke reis heeft u gemaakt? Dresden

Geweldige vakantie en ervaring

Een hele mooie reis met een geweldige reisleider annex buschauffeur Bert. Bert vertelde heel veel over de omgeving en de bezienswaardigheden. Diverse mooie steden e.d. gezien. Een mooi hotel met goed eten, heel vriendelijk personeel en mooie grote kamers.

• Welke reis heeft u gemaakt? Beierse Woud met Passau en Regensburg

Gezellige en goed geregelde reis en zeer gezellige reisleiding

Heel goed verzorgde busreis, uitstekende en gezellige chauffeur, gezellige echtgenote die ons verzorgde, heel goed hotel, zeer goed en vriendelijk personeel, kamers netjes, eten zeer goed, en rustige en mooie omgeving. deze reis en dit hotel is een aanbeveling.

• Welke reis heeft u gemaakt? Beierse woud

Fantastisch !!!

Natuurlijk hadden wij de hele week fantastisch mooi weer, dat scheelt, maar daarbuiten, de reis staat of valt voor een groot gedeelte met de chauffeur / reisleider nou, die van ons was Paul Smeets, geweldig !1 Hotel "Larch" in Freienfeld, ook een prima hotel met een mooie ligging, mooie kamers, goede verzorging en niet overdreven maar goed verzorgd heel smakelijk ontbijt en diner. Heel leuke en mooie dagtochten, fantastische dalen- mooie steden - leuke dorpen, een mooie kombinatie van natuur- bergen en excursies. Een klein puntje, het hotel licht ietwat afgelegen van Vipiteno, maar er is wel een goede dichtbij zijnde busverbinding.

• Welke reis heeft u gemaakt? Südtirol met Merano

Op zich een goede reis, leuk gezelschap, super schoon hotel, heerlijk eten, aardige chauffeur en zijn vrouw. Alleen viel me tegen dat we de 'Waldwipfelweg Maibrunn' niet maakte. Had me daar zo op verheugd. Uitleg chauffeur: nee, dit is de carnavalsreis daar zit dit niet bij. Maar ik heb afgelopen zomer deze reis al geboekt en wist niet dat er nog een extra brochure 'carnavalsreizen' uitkwam. Waarom mij niet ingelicht??

• Welke reis heeft u gemaakt? Beierse Woud met Passau

Het was grandioos

Alles was goed en goed geregeld. Een heel kundige en sympathieke chauffeur.

• Welke reis heeft u gemaakt? Hamburg, Bremen en Celle

Een onvergetelijke tiendaagse reis met een geweldige chauffeur!

Buschauffeur Paul heeft ons de mooiste plekken en steden van Südtirol laten zien. Zijn kennis van de streek, humor, inlevingsvermogen, behulpzaamheid en eerlijkheid zijn prijzenswaardig. Van der Biesen Travel heeft voor ons alles waargemaakt wat zij in hun brochure en op internet schrijven. Daarvoor waarderen wij deze reis dan ook met 4,5 sterren. De verzorging in het hotel heeft nog wel een beetje aandacht nodig, maar is zeker niet slecht.

• Welke reis heeft u gemaakt? Südtirol met Merano

Een hele fijne verzorgde reis, pluim voor chauffeur Bert, en vrouwtje Lea

Een hele goede vriendelijke humoristische chauffeur, en erg behulpzaam. Bracht echt stemming samen met zijn vrouw. Ook het hotel was erg goed, hygiënisch, vriendelijke bediening. en heel veel eten, smaakvol. Was echt een hele fijne vakantie.

• Welke reis heeft u gemaakt? Beieren, Rattenberg, carnavalsreis

Voor herhaling vatbaar, maar niet in dit hotel.

Excursies en buschauffeur waren tip top. Eten in hotel was matig en hotelkamer had maar 1 stoel als zitplaats. In de barruimte waren 4 tafels, waarvan ‘s avonds na het avondeten 3 bezet waren door de familie.

• Welke reis heeft u gemaakt? Wenen

Mooie reis met culturele en gezellige hoogtepunten.

Allereerst onze complimenten aan de chauffeur en zijn vrouw (hostess). Wat heeft die man een geweldige kennis van zowel de route, de mogelijkheden ter plekke, en de keuze voor de gidsen. Hoewel de accomodatie "ver weg was van de bewoonde wereld" is het voor ons een zeer prettig verblijf geweest en kunnen we deze reis van harte aanbevelen. Een klein puntje van aandacht: het diner aan het einde van de dag mag iets ruimer zijn. De buffetvorm van de laatste avond heeft de karige menukeuze van de eerste vier avonden enigszins goedgemaakt.

• Welke reis heeft u gemaakt? Carnavals reis naar Wenen

Prima reis

De reis was goed georganiseerd. De chauffeur heeft ons goed begeleid. De hotelkamer was goed, het personeel vriendelijk en behulpzaam. Het eten was uitstekend.

• Welke reis heeft u gemaakt? Hamburg, Bremen en Celle

Veel gezien, goed georganiseerd, GENOTEN.

Veel cultuur gesnoven in Dresden, Leipzig en Bautzen, schitterende steden. In Frauenhof heerlijk gegeten. De Bastei was schitterend. Fort Koningstein prachtig met de vergezichten.

• Welke reis heeft u gemaakt? Dresden, Leipzig en de Bastei

De vertrektijd uit Kerkrade is wel heel erg vroeg!! De terugweg is dan wel erg lang!Als we dat had den geweten!? Voor de rest was alles goed georganiseerd.Prima chauffeuse en gidsen.De ligging van het hotel was steeds ver weg.En de weg terug uit de bezienswaardigheden lang en gevaarlijk.Groot compliment voor de chauffeuse!!

• Samenstelling programma/excursies
  • Welke reis heeft u gemaakt? Naar Dresden …..

IN EEN WOORD GEWELDIG

EEN HELE GOEDE EN FRIENDELIJKE BEHULPZAME CHAUFFEUR EEN HEEL GOED HOTEL GOEDE BEDDEN DE KAMERS WERDEN IEDERE DAG GOED SCHOON GEMAKT VRIENDELIJK PERSONEEL EN HET ETEN WAS EEN 10 DE UITSTAPJES IEDERE DAG WAREN INEEN WOORD GOED EN GEZELLIG

• Welke reis heeft u gemaakt? BEIERSE WOUD MET PASSAU

Alles perfect geregeld

Mijn eerste ervaring met een busreis had ik zestig jaar geleden. Dat was ook mijn laatste keer. Daarna alleen maar vakanties met tent, vouwwagen, caravan en uiteindelijk camper. Prima maar het onbezorgd in de bus stappen en je laten rondreiden en verzorgen is me uistekend bevallen.

• Welke reis heeft u gemaakt? Dresdenp

Uitstetekend

Eerste klas hotel Heel schoon Uitstekende chauffeur

• Welke reis heeft u gemaakt? Hamburg Bremen celle

Het was een prachtige vakantie met goed weer. Het hotel was super met vriendelijk personeel en mooie schone kamers. Ook het eten was top en verzorgd .De chauffeur Bert en zijn vrouw Lea zijn fine en gezellige mensen die ons veel hebben laten zien met goede uitleg Bert is een goede chauffeur.

• Welke reis heeft u gemaakt? Beierse woud met Passau en Regensburg

LANG IN BUS GEZETEN VOOR 655 KILOMETERS NIET GOED

HET VROEG OPSTAPPEN IN KERKRADE EN OVERAL OPSTAP PLAATSEN VOND IK MAAR NIKS 12 UUR IN BUS TOT BESTEMMING EN TERUG HETZELFDE . DAT MOET ANDERS KUNNEN.

• Welke reis heeft u gemaakt? DRESDEN LEIPZIG EN BASTEI

Grandioos prachtige reis, alles klopte: chauffeur, hotel, gezelschap, excursie en zelfs het weer.

De zoveelste reis met van der Biesen en weer een perfecte tijd en de volgende al geboekt!

• Samenstelling programma/excursies
  • Welke reis heeft u gemaakt? Beieren met München en de Chiemsee.

Markt 21

6461 EC Kerkrade

Over Van der Biesen Travel

Biesen Travel, opgericht in 1911, is een Nederlandse touroperator en is gespecialiseerd in excursiereizen per bus. Wij organiseren touringcarreizen door Europa en verder. Het aanbod van bestemmingen is zeer divers en jaarlijks ontdekken wij nieuwe bestemmingen en plekjes voor u! In de luxe Comfort Class touringcars met deskundige buschauffeurs geniet u op een ontspannen en veilige manier van de mooiste excursiereizen. Of het nu gaat om een rondreis door Ierland, een stedenreis naar Berlijn of een excursiereis naar Kroatië: bij Biesen Travel bent u aan het juiste adres.