De reis was goed georganiseerd. Het was een lange rit (1e opstapplaats), maar de chauffeurs hebben deze zo aangenaam mogelijk gemaakt: voldoende stops met mogelijkheid om benen te strekken en onderweg veel leuke informatie over de streek. Het hotel was goed: ruime kamers en vriendelijk personeel. Excursies waren goed georganiseerd, met duidelijke informatie vanuit de chauffeur
Beste Mar, Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Fijn om te lezen dat u de reis naar Wenen als goed georganiseerd heeft ervaren en dat de chauffeur de lange rit aangenaam wist te maken. Geweldig dat u ook het hotel en de excursies zo positief heeft ervaren. En wat een prachtige foto heeft u gepaatst, zo kunnen wij ook een beetje meegenieten! We zien u in de toekomst graag terug bij Van der Biesen Travel. Vriendelijke groet, Bianca | Van der Biesen Travel
Goed hotel, prima chauffeur en uitstekende gidsen bij rondleiding Wenen en abdij in plaatsje Melk. Reis is zeker de moeite waard.
Beste Patrick, Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u heeft genoten. We zijn blij om te lezen dat Wenen een goede indruk heeft achtergelaten. Hopelijk zien we u in de toekomst weer terug voor een nieuwe reis vol mooie ervaringen! Vriendelijke groet, Bianca | Van der Biesen Travel
Fijne en rustige chauffeur, prima hotel. Ontbijt en avondeten waren eenvoudig maar lekker. Genoeg excursies en een fijne 'vrije' dag. Leuk en gezellig reisgezelschap Excursie Hunderwasser had iets langer mogen duren en excursie Donau-toren viel erg tegen. De stadswandeling met de gids was ook heel fijn. Het was jammer dat er in het dorp waar we op de dinsdagmiddag naartoe gingen net carnaval werd gevierd en alle winkels dicht waren. Maar....kan gebeuren. Conclusie: het was een fijne reis en.... het 'smaakt' naar meer.
Beste Frida, Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review! Wat fijn om te lezen dat u heeft genoten van de reis, het hotel en het gezellige reisgezelschap. Ook goed om te horen dat de chauffeur, de excursies en de stadswandeling met de gids in de smaak vielen... en een vrije dag in het programma is natuurlijk ook wel eens fijn. Dank u ook voor het delen van uw opmerkingen over de excursies. We begrijpen dat sommige onderdelen soms net wat langer of anders mogen aanvoelen. En dat de winkels gesloten waren door het carnaval in het dorp is inderdaad erg jammer en zullen wij meenemen voor de toekomst. Fijn dat u ondanks dat alles terugkijkt op een geslaagde reis en dat het naar meer smaakt. Hopelijk mogen wij u dan ook snel weer eens verwelkomen op één van onze reizen! Zonnige groet, Bianca | Van der Biesen Travel
Onlangs genoten van een mooie reis naar Venetië - Carnaval in Venetië van 14 t/m 19 febr. 2026. Wat en mooie reis was dat. Alles was goed geregeld en hebben veel gezien. Het Venetiaanse carnaval in Venetië was echt mooi met al die prachtige mensen met hun kostuums en maskers. Was echt een unieke belevenis wat nog lang zal bijblijven. Een groot compliment voor Yvonne, onze uitstekende humorvolle chauffeur, heeft goed voor ons gezorgd en gaf goede informatie. Ook had ze steeds weer verassingen voor ons in petto. Waren ook met een fijne groep, niet al te groot. Dank je wel Van der Biesen en Kupers voor deze mooie vakantie.
Beste Wilhelmina, Dank u wel voor deze enthousiaste en mooie review! Wat fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van de reis naar Venetië en van het bijzondere carnaval. De prachtige kostuums en maskers maken het Carnaval van Venetië inderdaad tot een unieke belevenis die nog lang bijblijft. Uw complimenten voor onze chauffeur geven we graag aan haar door; zij zal het vast leuk vinden om te horen dat haar humor, informatie en kleine verrassingen zo gewaardeerd werden. Een gezellige reisgroep maakt de beleving helemaal compleet! Nogmaals dank voor uw mooie woorden en hopelijk mogen wij u in de toekomst opnieuw verwelkomen op een van onze reizen! Hartelijke groet, Bianca | Van der Biesen travel
Prachtige reis met veel verschillende weertypes wat het extra apart maakte. Tevens zorgde onze geweldige chauffeur Paul net voor wat extra leuke puntjes en plekjes! Ook het hotel heeft ons goed verzorgd en vriendelijk personeel! Een goed gevoel om op terug te kijken.
Beste mevrouw Lemmens, Wat een enthousiaste review! Fijn om te lezen dat u terugkijkt op een magnifieke reis. Mooi om te horen dat de verschillende weertypes de reis juist een extra bijzonder tintje hebben gegeven. Wat leuk dat onze chauffeur Paul met zijn inzet en kennis nog wat extra leuke plekjes en momenten heeft toegevoegd; dat maakte de reis vast extra bijzonder! Ook goed om te lezen dat de fijne sfeer in het hotel heeft bijgedragen aan een prettig verblijf. Dank u wel voor het delen van uw positieve ervaring en graag tot een volgende keer op reis! Hartelijke groet, Bianca | Van der Biesen Travel
Jammer dat Dresden op zondag op het programma stond, alles, behalve restaurants, was gesloten, zelfs de Frauenkirche konden wij niet bezichtigen, was gesloten, had men van tevoren kunnen informeren. Leipzig met de gids was mooi. Het mooiste was de Bastei
Beste mevrouw Schuller, Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te lezen dat u terugkijkt op een hele mooie reis. Wij begrijpen dat het jammer was dat een bezoek aan Dresden op zondag viel. Helaas zijn op die dag inderdaad veel bezienswaardigheden gesloten, waaronder de Frauenkirche Dresden. We nemen uw opmerking mee, al is het soms lastig om openingstijden van bestemmingen perfect op het programma af te stemmen. Goed om te horen dat het bezoek aan Leipzig met de gids u goed is bevallen. En wat fijn dat de Bastei voor u het absolute hoogtepunt van de reis was; dat is inderdaad een indrukwekkende plek! Nogmaals dank voor het delen van uw ervaring en hopelijk mogen wij u in de toekomst opnieuw op reis verwelkomen. Vriendelijke groet, Bianca | Van der Biesen Travel
Wij hadden een hele jonge chauffeur dit zeer kundig en behulpzaam was. De complimenten! De plaatsen die we bezochten waren ook mooi en de gids erbij in Ieper was heel interessant. Het hotel was wel wat gedateerd maar het avondeten was prima en het ontbijt uitstekend. Enigste minpuntje was dat de bar om 10 uur dicht was en er verder ook in omgeving niets was (hotel lag n.l. op een parkeerplaats langs de autoweg). Er er was een muggenplaag in hotel waardoor verschillende medereizigers onder de bulten zaten. Dit was bekend bij de receptie maar de reden van de muggenplaag was onduidelijk.
Beste Christien, Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te lezen dat u de reis als heel leuk heeft ervaren en dat u zo tevreden bent over de chauffeur. Deze complimenten geven wij graag door. Ook goed om te horen dat de bezochte plaatsen en de gids in Ieper u zo hebben kunnen boeien. Jammer dat het hotel niet helemaal aan uw verwachtingen voldeed, met name door de ligging en de ervaren overlast van muggen. Fijn dat het avondeten en het ontbijt wel naar wens waren. Hopelijk mogen wij u in de toekomst opnieuw verwelkomen op een van onze reizen en hopen we dat de muggen u niet weten te vinden daar! Hartelijke groet, Bianca | Van der Biesen Travel
Zeer goede chauffeuse die ons veilig door de barre weersomstandigheden op de heen en terugreis loodsde en tevens veel informatie gaf op een humoristische wijze.
Beste Jack, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de reis en dat u zich veilig heeft gevoeld tijdens de reis, ondanks de barre weersomstandigheden. Dat onze chauffeuse u op een informatieve en humoristische manier heeft kunnen begeleiden vinden wij fijn om te horen. Ook dit draagt natuurlijk bij aan de ultieme reisbeleving! Wij kijken er naar uit om u weer terug te zien bij Van der Biesen Travel! Vriendelijke groet, Bianca | Van der Biesen Travel
goed hotel, heerlijk eten, aardige, behulpzame chauffeur, gevarieerd programma met leuke excursies
Beste Marianne, Dank u wel voor deze mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u terugkijkt op een zeer geslaagde reis. Goed om te horen dat het hotel, het heerlijke eten en het gevarieerde programma met leuke excursies zo in de smaak zijn gevallen. Ook uw complimenten over de chauffeur waarderen wij enorm en geven wij uiteraard graag door. Hopelijk mogen wij u in de toekomst opnieuw verwelkomen! Zonnige groet, Bianca | Van der Biesen Travel
Mooie en leerzame reis. Heel goede chauffeur. Jacco was zeer informatief en behulpzaam. Mooi, gevarieerd programma samengesteld door chauffeur Jacco Het hotel, Hotel Superior Praha Centre, was ondermaats. Geen lounge of barretje. Men had 2 keuzes: naar de kamer of de stad in. Het gezelschap bestond toch uit mensen op leeftijd die na een lange dag niet meer de stad in wilden gaan. Maar toch nog even gezellig wilden nakletsen onder het genot van een glaasje. Ontbijt was goed en voldoende. Er stonden 3 dames constant in de houding om een leeg bordje of kopje weg te halen. Irritant, ook geen Engels of Duits sprekend.
Beste Wim, Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review! Wat fijn om te lezen dat u de reis als leerzaam en gevarieerd heeft ervaren en dat u zo te spreken bent over onze chauffeur Jacco. Wij zullen uw complimenten zeker aan hem doorgeven... daar zal hij ongetwijfeld blij mee zijn! Jammer om te horen dat het hotel minder goed beviel, met name het ontbreken van een lounge of bar waar u in de avond nog even gezellig kon napraten. We begrijpen dat dat een fijne afsluiter van de dag kan zijn. Uw feedback hierover nemen we zeker mee voor de toekomst. Fijn dat het ontbijt wel naar wens was, al kunnen we ons voorstellen dat iets té oplettend personeel ook geen prettig gevoel geeft. Nogmaals dank voor het delen van uw ervaring. Hopelijk mogen wij u nog eens opnieuw verwelkomen op een van onze reizen! Vriendelijke groet, Bianca | Van der Biesen Travel
Goede reis begeleiding, goed hotel. Veilig gevoel in de bus.
Beste Johan, Wat fijn om te lezen dat u de reisbegeleiding en het hotel als goed heeft ervaren en dat u zich veilig voelde in de bus... een mooie reis is natuurlijk fantastisch maar veiligheid staat voorop! We hopen u in de toekomst weer op een van onze reizen te mogen begroeten. Hartelijk groet, Bianca | Van der Biesen Travel
Was een mooie reis en een uitstekende chauffeur , Olaf Coenel. Ook nog een deskundige reisleider. Maar ik heb u dat al geschreven en is door Bianca Maes reeds gezien
Beste meneer Genders, We hebben elkaar inderdaad al eerder gesproken over deze reis, maar het is heel lief dat u ook nog zo’n mooie review voor ons heeft achtergelaten. Dat waarderen wij enorm! Hartelijk dank en hopelijk zien we u weer terug op een van onze mooie reizen. Zonnige groet, Bianca | Van der Biesen Travel
Venetië met carnaval was een belevenis op zich. Het hele reisprogramma zat goed in elkaar. Voeg daar een lekker zonnetje, goede hotels, een fijn reisgezelschap en een uitstekende chauffeuse aan toe en de vakantie wordt onvergetelijk!
Beste meneer/mevrouw, Wat fijn dat u zo heeft genoten van deze bijzondere reis naar het prachtige Venetië tijdens carnaval! Mooi om te lezen dat het programma, de hotels, het gezelschap en onze chauffeuse hebben bijgedragen aan een onvergetelijke vakantie. Dat horen we natuurlijk graag! Hopelijk mogen we u in de toekomst nog eens op zo’n mooie reis verwelkomen. Hartelijke groet, Bianca | Van der Biesen Travel
Mooie reis goed hotel
Beste Margot, Wat fijn om te horen dat u een mooie reis heeft gehad en tevreden was over het hotel. Graag tot een volgende mooie reis met ons! Vriendelijke groet, Bianca | Van der Biesen Travel
Met carnaval weer op reis met van der Biesen en ditmaal naar Praag, de gouden stad. Wat hebben we geboft met chauffeur Jaco! Hij heeft ons veilig heen en ook weer teruggebracht, beschikte over de nodige humor, wist problemen snel op te lossen en in Praag wist hij goed de weg! Ook weet Jaco veel te vertellen en heeft hij deze reis verrijkt met extra activiteiten (uiteraard tegen vergoeding) in de avonduren. Het hotel was voor deze reis prima! Een schone kamer, goed bed en een prima ontbijt! Wij hebben wel een bar gemist om samen nog een afzakkertje te nemen. De gids Petra was geweldig! Kortom…wij hebben weer genoten van een van der Biesen reis!
Beste Annie en Bert, Wat een geweldige review, dank u wel! Fijn dat uw carnavalsreis naar het prachtige Praag zo geslaagd was. Mooi om te lezen dat onze Chauffeur een gezellige portie humor bezat en op deze manier een fijne touch aan de reis heeft gegeven en dat ook gids Petra goed in de smaak is gevallen. Hopelijk mogen we u bij een volgende reis weer verwelkomen… en dan hopelijk mét bar voor dat welverdiende afzakkertje! Zonnige groet, Bianca | Van der Biesen Travel
Deze reis maakten we voor de tweede keer. En ook deze keer was het weer een mooie reis. Wenen is een interessante stad om te bezoeken en te ontdekken. Veel mooie gebouwen en leuke winkelstraten. De hele reis werd goed verzorgd door de chauffeur, die ook nog zeer informatief en behulpzaam was. Kortom: een geslaagde reis.
Beste meneer/mevrouw Maes, Wat leuk om te lezen dat u opnieuw zo heeft genoten van deze reis naar het prachtige Wenen! Fijn dat zowel de stad als onze chauffeur weer in de smaak vielen. En wat een een prachtige foto van onze touringcar in de sneeuw. Bedankt dat u opnieuw met ons mee reisde en graag tot een derde keer! Hartelijke groet, Bianca | Van der Biesen Travel
Zie vorige zin
Beste Loes, Wat fijn dat u een mooie reis heeft gehad en tevreden was over het hotel. Ook goed om te lezen dat u de chauffeur zo heeft gewaardeerd. Hopelijk mogen we u in de toekomst nog eens verwelkomen! Hartelijke groet, Bianca | Van der Biesen Travel
onze buschauffeur (vr, ) was geweldig Sivia wist heel veel te vertellen onvermoeid was zij . silvia je bent uniek .
Beste Elly, Fijn om te lezen dat u heeft genoten van uw reis naar Venetië! Mooi dat u onze enthousiaste chauffeuse zo heeft gewaardeerd; het is prachtig om te zien dat iemand met zoveel passie zijn of haar werk doet. Dank voor het warme compliment en we hopen dat u nog lang nageniet van deze onvergetelijke reis! Hartelijke groet, Bianca | Van der Biesen Travel
Prima hotel. Goed verzorgd ontbijtbuffet. Heerlijk avond menu. Vriendelijke bediening. Prima kamer.
Beste Tilla, Hartelijk dank voor uw reactie! Fijn dat u heeft genoten van uw reis. Mooi dat het ontbijtbuffet en het avondmenu u zo goed zijn bevallen en dat u de vriendelijke bediening, prima kamer en goede verzorging waardeerde. Hopelijk mogen we u nog eens verwelkomen! Vriendelijke groet, Bianca | Van der Biesen Travel
Jammer dat we niet in Strassburg zijn geweest Mede door de medereizigers die naar huis wilde
Beste Lilian, Hartelijk dank voor uw reactie. Wat jammer dat het tripje naar Strasbourg niet door kon gaan. Wanneer er met een groep wordt gereisd kan het inderdaad gebeuren dat plannen soms moeten worden aangepast omdat we rekening moeten houden met medereizigers. Uiteraard snappen we dat dat soms teleurstellend kan zijn. Fijn dat u verder een mooie reis heeft gehad! We zouden het leuk vinden om u nog eens terug te zien bij één van onze reizen en hopen dat u dan reizigers treft die, net als u, de ultieme beleving uit hun vakantie willen halen! Vriendelijke groet, Bianca | Van der Biesen Travel
Mooie vakantie met leuke excursie en fijn reisgezelschap.
Beste Linda, Fijn dat u een geweldige vakantie heeft gehad in het betoverende Venetie! Mooie excursies en een gezellig reisgezelschap... het bewijs dat een vakantie eigenlijk maar drie ingrediënten nodig heeft; een mooie omgeving, goed gezelschap en een beetje vakantieplezier en hopelijk heeft u, als bonus, ook nog kunnen genieten van een lekker Italiaans ijsje! Hopelijk zien we u nog eens terug op één van onze andere reizen! Hartelijke groet, Bianca | Van der Biesen Travel
Het was een mooie stedentrip. Ondanks dat de weergoden niet altijd vrolijk waren hebben we fantastisch genoten van alle steden in deze stedentrip. Ieper was zeer interessant met de gids over de eerste wereldoorlog. Ook de steden Brugge , Gent en Mechelen zijn zeer mooi te bezichtigen. Je hebt de hele dag de tijd om de stad te bezoeken. Het hotel was prima.
Beste mevrouw Vliegen, Bedankt voor uw enthousiaste reactie over uw stedentrip naar Belgie. Fijn dat u, ondanks het minder mooie weer, zo heeft kunnen genieten van de steden op deze reis. We doen ons uiterste best om alles perfect te organiseren alleen de weergoden hebben we helaas nog niet in de hand, maar gelukkig kan een mooie reis ook zonder zon! De gids in Ieper met zijn verhaal over de Eerste Wereldoorlog maakte indruk en heerlijk dat u de steden zo op uw gemakje kon ontdekken! Graag tot een volgende keer bij Van der Biesen Travel! Zonnige groet, Bianca | Van der Biesen Travel
Zeer goede schaufeur heel jong masr perfete gast heer. Hotel vonden we eten wat aan de sobere kant Voorbeeld vlaamse stof met 4 aardappel croucetjes smaakte goed maar geen groenten bij ook geen schaaltje extra aardappelcroucetjes Vandaag tuinreis geboekt valt daar de korting ook.op
Beste Rita, Wat leuk om te lezen dat u onze chauffeur waardeerde. Jammer dat u het eten als wat aan de sobere kant heeft ervaren; we zullen dit meenemen in onze evaluatie en hopen dat de maaltijden een volgende keer weer dik in orde zijn! Wat uw vraag over de tuinreis betreft: bel ons gerust als u een nieuwe boeking wilt maken, dan kijken we graag na of de korting daarop van toepassing is. Hopelijk tot gauw bij een volgende reis! Vriendelijke groet, Bianca | Van der Biesen Travel
Mooie reis en prima hotel. Leuke ecxursies.
Beste John, Goed om te vernemen dat u een mooie reis heeft gehad en tevreden was over het verblijf. Fijn ook dat de excursies in de smaak vielen... het lijkt erop dat u een mooie tijd heeft gehad in Rohrdorf! Hartelijk bedankt en hopelijk zien we u gauw nog eens terug! Vriendelijke groet, Bianca | Van der Biesen Travel
Ik heb 4 ontspannende dagen gehad
Beste Peter, Fijn om te lezen dat u een goed georganiseerde, gemoedelijke en verzorgde reis heeft gehad en heerlijk heeft kunnen ontspannen... dat hebben we op z'n tijd allemaal wel een beetje nodig toch?! Hartelijk bedankt voor uw review en we hopen u nog eens terug te zien voor een volgende reis! Vriendelijke groet, Bianca | Van der Biesen Travel
Markt 21
6461 EC Kerkrade
Biesen Travel, opgericht in 1911, is een Nederlandse touroperator en is gespecialiseerd in excursiereizen per bus. Wij organiseren touringcarreizen door Europa en verder. Het aanbod van bestemmingen is zeer divers en jaarlijks ontdekken wij nieuwe bestemmingen en plekjes voor u! In de luxe Comfort Class touringcars met deskundige buschauffeurs geniet u op een ontspannen en veilige manier van de mooiste excursiereizen. Of het nu gaat om een rondreis door Ierland, een stedenreis naar Berlijn of een excursiereis naar Kroatië: bij Biesen Travel bent u aan het juiste adres.