Laden reviews...
207 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven aan dat reizigers de dienstverlening over het algemeen als zeer prettig ervaren. De chauffeurs bleken deskundig en attent, de routes en bezoeken werden vlot uitgevoerd. Ook werd de combinatie van prijs en kwaliteit als positief genoemd, met aandacht voor comfort en veiligheid tijdens de reis.
Een prachtige reis natuur en cultuur. De chauffeur was geweldig, luxe hotel eigenaar en team zeer betrokken bij de gasten.
Welke reis heeft u gemaakt?
de mooiste dalen van oostenrijk
marlies
wernhout
Beste Marlies,
Wat een prachtige 10, hartelijk dank voor deze geweldige beoordeling en de prachtige foto!
Wat fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van de combinatie van natuur en cultuur tijdens uw reis naar Oostenrijk.
Geweldig dat u de reis als zo ontspannen en relaxed heeft ervaren. Het klinkt alsof u volop heeft kunnen genieten.
Heel fijn dat u deze reis aanbeveelt.
Graag tot een volgende keer en misschien wel opnieuw richting de bergen!
Bianca | Van der Biesen Travel
Prima verzorgde reis, geen verandering in kwaliteit en service door personeel. Sinds jaren niet veranderd , houden zo chapeau!
berlijn
mbj aussems-coenen
maastricht
Beste meneer/mevrouw Aussems-Coenen,
Hartelijk dank voor deze mooie en trouwe beoordeling! Wat ontzettend fijn om te lezen dat u al jarenlang dezelfde kwaliteit en service ervaart tijdens onze reizen.
Uw woorden “houden zo, chapeau!” zijn een prachtig compliment en geven ons extra motivatie om dit ook in de toekomst vast te houden.
Fijn dat u ook de reis naar Berlijn zo positief heeft ervaren en deze aanbeveelt.
Hopelijk mogen we u nog vele mooie reizen laten beleven!
Zonnige groet,
Bianca | Van der Biesen Travel
Genoten van de prachtige landschappen met een goede chauffer en een goed hotelverblijf met vriendelijk en behulpzaam personeel.
Karinthië
Ralph
Heerlen
Beste Ralph,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo heeft genoten van de prachtige landschappen van Karinthië en terugkijkt op een goed georganiseerde vakantie.
Ook uw complimenten voor onze chauffeur en het vriendelijke en behulpzame personeel van het hotel waarderen we enorm. Fijn dat alles zo goed is bevallen en dat u de reis aan anderen aanbeveelt.
En natuurlijk heel erg bedankt voor de mooie foto van onze bus! Altijd leuk om onze bus zo op reis te zien.
Hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw meenemen naar een mooie bestemming!
Bianca | Van der Biesen Travel
Over de excursie dagen het volgende:Dag 2 naar de mummelsee niet bijzonder groot restaurant en een grote winkel om rond het meer te lopen was de tijd te kort. Gengenbach vieltegen daarbij moesten we een kwartier lopen vanaf de bus naar het centrum. dag 5 Triberg we hadden vandaag 4 aktiviteiten dit zijn er 2 teveel de eerste stop van 3 kwartie was overbodig wat we hier zagen dat zagen we ook in Triberg hier hadden we te weinig tijd om omhoog te lopen voor de wasserval je stond een kwartier in de rij voordat je binnenwas de helft van de bus is niet naar boven gelopen. diverse malen waren we laat in het hotel terug daardoor te weinig tijd om even tot rust te komen
Zwarte Woud Oberwolfach
Wiel Feron
2 personen
Beste meneer Feron,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling en uw eerlijke feedback.
Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het hotel en onze chauffeur.
Uw opmerkingen over de excursiedagen, de beschikbare tijd en het aantal activiteiten op sommige dagen nemen we zeker mee.
We begrijpen dat het soms prettig is om wat meer tijd te hebben om rustig rond te kijken.
Uw feedback helpt ons om hierin de juiste balans te blijven zoeken.
Nogmaals bedankt en we hopen u bij een volgende reis weer te mogen verwelkomen, uiteraard met voldoende tijd om niet alleen veel te zien maar er ook volop van te genieten.
Bianca | Van der Biesen Travel
Wij hebben genoten van een fantastische reis met interessante excursies naar o.a Highclere castle, Oxford en prachtige natuur. We waren heel tevreden over de buschauffeur, zij wist ook heel veel te vertellen over de te bezoeken plaatsen/locaties. Op zich was het hotel goed, maar vanwege de aanwezigheid van meerdere grote groepen en ondanks de tijdsloten in het hotel, was het erg druk in het restaurant en had je niet de tijd om rustig te eten. Restaurant is veel te klein voor de grootte van het hotel. Wel jammer dat de route van de terugreis ineens helemaal veranderd werd. Reden hiervan was niet duidelijk. Dit hebben we als vervelend ervaren.
Downtown Abbey
John
Voerendaal
Beste John,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie beoordeling!
Wat fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van deze bijzondere reis en ook de prachtige natuur maakte zo te lezen indruk.
Wat leuk dat u onze chauffeuse zo positief heeft ervaren en dat haar kennis en verhalen de reis extra kleur hebben gegeven.
Uw opmerkingen over de drukte in het restaurant en de gewijzigde route op de terugreis nemen we uiteraard mee. We snappen dat dit voor u minder prettig is geweest.
Fijn dat u de reis ondanks deze punten zeker aanbeveelt.
En wie weet… misschien wacht er bij een volgende reis wel weer een nieuwe afternoon tea op u; geheel in stijl van Downton Abbey!
Graag tot een volgende reis!
Bianca | Van der Biesen Travel
Eerste reis met van der Biesen Travel. De busreis heen duurde wat lang, maar dan krijg je er ook iets voor terug. De eerste dag een uitstekende gids, die zowel de ochtend en de middag ons bezienswaardigheden liet zien. Echt een geweldige gids die heel veel wist en interessant vertelde. 2e dag Stift Melik zeker de moeite waard. Derde Schonbrun zeker ook de moeite waard. Vierde dag vrij in Wenen zodat we op eigen gelegenheid nog verschillende plekken konden bezoeken, nadat onze chauffeur ons eerst nog een mooi kerkje had laten zien. En dan was er dan de laatste dag, de terugreis, veel te snel maar dat komt dat alles zo mooi en goed geregeld was. Petje af voor onze geweldige chauffeur, Maurice.
6 daagse reis Wenen
Tiny Mordang
Maastricht
Beste mevrouw Mordang,
Wat een geweldige review, hartelijk dank voor deze mooie woorden!
Wat fijn dat uw eerste reis met Van der Biesen Travel zo goed is bevallen.
Prachtig om te lezen dat u zo enthousiast bent over de gids, de excursies en de vrije dag in Wenen. En natuurlijk een groot compliment voor Maurice, die zo te lezen een mooie bijdrage heeft geleverd aan uw reiservaring.
De reis was misschien een beetje lang voor u maar gelukkig werd dat ruimschoots beloond met een prachtig programma en mooie momenten.
Ook ontzettend leuk dat u een foto heeft toegevoegd, bedankt voor het delen.
We hopen u gauw nog eens bij ons terug te zien!
Bianca | Van der Biesen Travel
Fijn hotel, mooie excursies en veilig overal naar toe gereden door Heidi
Downton Abbey reis Engeland
Lia
Oirschot
Beste Lia,
Wat een prachtige beoordeling, hartelijk dank voor de mooie 10!
Fijn dat u zo heeft genoten van de reis en zoveel mooie plekken heeft kunnen ontdekken.
Geweldig dat u zo enthousiast bent over onze chauffeur en dat het hotel en de excursies zo goed in de smaak zijn gevallen!
Uw bijgevoegde foto vinden wij prachtig; extra leuk om zo een indruk van uw reis te krijgen. Heel graag tot een volgende keer!
Bianca | Van der Biesen Travel
We ik hadden een geweldige chauffeur op onze reis naar Berlijn. Een prima gids ter plekke en het hotel was ook erg goed. Alleen de chauffeur die in Venlo instapte was zeer onvriendelijk!!!!
Welke reis heeft u gemaakt?
De 5 daagse reis naar Berlijn.
Thea Schmeetz
Maastricht
Beste mevrouw Schmeetz,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van uw reis naar Berlijn en dat u positief terugkijkt op de chauffeur tijdens de reis, de lokale gids en het hotel.
Wat jammer dat de laatste rit vanaf Venlo een minder prettige afsluiting van uw reis was. Een onvriendelijke bejegening door de chauffeur past uiteraard niet bij de service die wij onze reizigers willen bieden. Wij zullen uw ervaring daarom terugkoppelen aan het betreffende touringcarbedrijf.
Dank voor uw aanbeveling en graag tot een volgende reis!
Bianca | Van der Biesen Travel
Goede buschauffeur naam Henk. Vriendelijk en wist veel te vertellen over de reis en excursies.Was erg behulpzaam.Hotel Engel zeer goed,kamers zeer schoon en vriendelijk personeel en het eten was super.
Vorarlberg
Joseph Tummers
heerlen
Beste meneer Tummers,
Wat leuk om te lezen dat u zo’n fijne vakantie heeft gehad! Geweldig dat u zo enthousiast bent over onze chauffeur en zijn deskundige en behulpzame begeleiding tijdens de reis.
Ook fijn dat de service in het Hotel u zo goed is bevallen.
Hartelijk dank voor uw mooie woorden en graag tot een volgende keer!
Bianca | Van der Biesen Travel
Mooie reis met deskundige chauffeur, fijn hotel en goed programma ondanks lange zit op de heenweg.
Wenen busreis
Margo
Nieuwstadt
Beste Margo,
Wat fijn om te lezen dat u terugkijkt op een mooie reis!
Heel prettig dat zowel het hotel als het programma goed zijn bevallen en dat u onze chauffeur als deskundig heeft ervaren.
De reis kan inderdaad soms best een lange zit zijn maar gelukkig maakte het mooie programma daarna veel goed.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en graag tot een volgende reis!
Bianca | Van der Biesen Travel
De online boekingen leveren geen probleem op. De terugkoppeling en afhandeling volgen snel. Er wordt tijdig de vertrektijd doorgegeven. En ik vind het prettig dat je na de 1e aanbetaling voor de restbetaling een online herinnering krijgt.
Elzas en omgeving.
Peter
Brunssum
Beste Peter,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!
Fijn om te lezen dat u onze service als betrouwbaar en prettig ervaart.
We waarderen uw vertrouwen enorm en hopen u ook bij een volgende reis weer van dienst te mogen zijn.
Bianca | Van der Biesen Travel
Minste reis wat ik hebt geboekt bij jullie,ben in 2 jaar zeker 10 keer op vakantie geweest bij jullie. Denk ook wel de laatste keer. BVD
Elzas
Beveelt niet aan
Marlies
Beste Marlies,
Dank voor uw beoordeling. We vinden het erg jammer om te lezen dat deze Elzasreis voor u de minste reis was van de vele reizen die u de afgelopen twee jaar met ons heeft gemaakt.
Uit uw beoordeling wordt voor ons helaas niet duidelijk welke onderdelen van deze reis ervoor hebben gezorgd dat deze zo tegenviel. We zien dat u de samenstelling van het programma en de excursies met twee sterren beoordeelt, maar missen een toelichting waarmee we de reis daadwerkelijk kunnen evalueren en waar nodig verbeteren. We horen daarom graag wat u precies als minder heeft ervaren.
Ook vinden we het jammer dat u bij de vraag of u Biesen Travel als organisatie zou aanbevelen voor ‘nee’ heeft gekozen. Deze vraag heeft betrekking op uw algemene ervaring met ons als reisorganisatie en niet uitsluitend op deze specifieke reis. Zeker omdat u aangeeft in de afgelopen twee jaar circa tien keer met ons op reis te zijn geweest, hadden we graag vernomen wat maakt dat uw oordeel over onze organisatie nu zo is veranderd.
We hopen dat u uw ervaringen alsnog met ons wilt delen. Uw jarenlange vertrouwen in onze reizen waarderen we en we zouden het jammer vinden wanneer deze ene reis het einde betekent van uw reizen met Biesen Travel.
Biesen Travel
Alles klopte en een goed hotel
Berlijn
René
Beste René,
Hartelijk dank voor deze mooie review!
Wat fijn om te horen dat alles naar wens was en dat u zo heeft genoten van de reis.
Geweldig dat u zo positief bent over onze chauffeur, de excursies en de enthousiaste gids. En natuurlijk extra fijn dat ook het hotel helemaal in de smaak viel.
Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende reis!
Bianca | Van der Biesen Travel
Heel goed hotel met vriendelijke bediening Hotel eigenaar geweldig tijdens onze smokkel toer. Verder mag ik een heel groot compliment maken voor onze chauffeur Willem die iedere dag tijdens de excursies heel veel wist te vertellen. En uitleg gaf over de omgeving Met EEN woord super.
Dalen van Oostenrijk
JO Helebrand
KERKRADE
Beste meneer Helebrand,
Hartelijk dank voor deze geweldige review! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het hotel en de vriendelijke bediening.
Leuk dat de hoteleigenaar tijdens de smokkeltocht zo’n goede indruk heeft gemaakt. En natuurlijk een groot dankjewel voor uw prachtige compliment aan Willem. Zijn kennis en de verhalen die hij onderweg met u heeft gedeeld, maken een excursie extra interessant.
Wat mooi dat u de reis met één woord als "super" omschrijft. Daar worden wij natuurlijk ook heel blij van!
We zien u graag terug bij een volgende mooie reis!
Bianca | Van der Biesen Travel
Veel gezien in een korte tijd. Hele fijne chauffeuse. Prima hotel, alleen jammer dat het niet in een gezellig plaatsje ligt.
Downton Abbey
Dimphie
Mierlo
Beste Dimphie,
Wat leuk om te lezen dat u zo heeft genoten van onze Downton Abbey reis!
In korte tijd heeft u veel bijzondere plekken kunnen ontdekken en beleven.
Fijn dat u zo tevreden bent over onze chauffeur en het hotel. We begrijpen dat het jammer was dat het hotel niet in een gezellig plaatsje lag... dat had de avondlijke sfeer natuurlijk nog net wat meer charme gegeven.
En ook bedankt voor de schitterende foto!
Dank voor uw mooie review. We hopen dat u met veel plezier terugkijkt op deze reis vol prachtige landhuizen en een vleugje Downton Abbey.
Bianca | Van der Biesen Travel
Prima hotel, lekker avondeten/ ontbijt, schone kamers, nette bediening. Goede chauffeur, zitplaatsen bus goed. Chauffeur heeft ons naar mooie plekjes gebracht en ons informatie gegeven. Deze vakantiereis is aan te bevelen, heel mooi e omgevingen.
Kärten dalen en meren
John
Beste John,
Hartelijk dank voor uw fijne review en de mooie foto! Wat prettig om te lezen dat u zo heeft genoten van de vakantie.
Fijn dat het hotel, de maaltijden en de verzorging helemaal naar wens waren.
Ook leuk om te horen dat u tevreden bent over onze chauffeur en de informatie die onderweg werd gegeven.
Mooi dat hij u naar bijzondere plekjes heeft gebracht en u zo heeft laten kennismaken met de prachtige omgeving.
Bedankt voor uw aanbeveling en graag tot een volgende keer!
Bianca | Van der Biesen Travel
Een mooie reis die zeker aan de verwachtingen voldeed, wel vonden we het een lange reisdag, mede omdat we na het wisselpunt in Weert nog heel Limburg door moesten en vervolgens weer noordwaarts reden. Wat overigens op de terugreis aangepast was. Het hotel was prima, het diner was voldoende. De dagen waren goed gevuld, en helemaal naar verwachting. De chauffeur was gezellig en bekwaam, compliment voor haar(Heidi Lavrijssen).
Downton Abbey reis, 5 dagen
Marion Brugmans
Gemert
Beste mevrouw Brugmans,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide review en de mooie foto! Wat leuk om zo’n sfeervolle indruk van de reis te krijgen.
Fijn om te lezen dat de reis aan uw verwachtingen heeft voldaan.
Uw opmerking over de lange reisdag snappen wij wel maar goed om te horen dat de route op de terugreis al wat gunstiger was aangepast.
En natuurlijk bedankt voor het mooie compliment aan Heidi. Heel fijn dat haar gezelligheid en deskundigheid zo gewaardeerd werden.
Graag tot ziens op een volgende reis!
Bianca | Van der Biesen Travel
De reis voldeed helemaal aan de verwachtingen. Prima hotel, lekker eten. Vriendelijk personeel. Omgeving was geweldig. Goede excursies. Jammer dat door een onverwachte file het bezoek aan Neuschwanstein niet door is kunnen gaan. De omgeving maakte het weer goed. Fijne chauffeur die ook bij onvoorziene omstandigheden precies wist hoe het op te lossen.
Klein Walzertal
Tilly
Brunssum
Beste Tilly,
Wat fijn om te lezen dat de reis helemaal aan uw verwachtingen heeft voldaan!
Hartelijk dank voor uw enthousiaste review.
Mooi dat u zo heeft genoten van het hotel, het eten, de excursies en natuurlijk de prachtige omgeving.
Het is zeker jammer dat het bezoek aan Neuschwanstein door de onverwachte file niet kon doorgaan... helaas zijn dat onvoorziene omstandigheden die niemand in de hand heeft.
Gelukkig heeft de omgeving veel goedgemaakt.
Ook uw compliment over onze chauffeur waarderen we enorm. Juist wanneer een reis anders loopt dan gepland, is het prettig om een ervaren chauffeur te hebben die snel kan schakelen en weet wat er nodig is.
Dank voor het delen van uw mooie ervaring en graag tot een volgende reis!
Bianca | Van der Biesen Travel
Leuke reis Downton Abbey Over de excursies: - bezoek Highclere Castle was mooi en met voldoende tijd + dag 3 was niet goed gebalanceerd, in Oxford was er teveel tijd met name omdat het helemaal niet mogelijk was een college te bezoeken. Geef in de reisbeschrijving aan dat je zelf vooraf tickets moet boeken, dan kunnen diegenen die geinterresserd zijn dit regelen. Voor Cotswolds was te weinig tijd en slechts korte fotostop.plan meer tijd mn in Burford. - dag 4 was ook niet goed ingedeeld. Het kasteel ging pas om 12 u open dus moest de tijd in de tuinen overbrugd worden. Vervolgens hadden we maar 1.5 u om het prachtige Waddesdon Ma nor te bekijken, tereijl de audiotour al 1,5 u duurt. Bampton stelt niet veel voor en daar hadden we veel te veel tijd. Tip, ga eerst naar Bampton , blijf daar max 1 u n ga dan naar Waddesdon, dan heb je de hele middag tijd. . Over de chauffeur Goede chauffeur, maar zeker geen gids. Niet goed op de hoogte van mogelijkheden ter plekke of de cultuur. De reis Erg lang met erg veel tussenstops. Het hotel - goed voor deze prijs met een goed georganiseerde crew - het eten was redelijk, ook weer in verhouding met de prijs
Downton Abbey
Karin
Stein
Beste mevrouw Stein,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling en de concrete aandachtspunten die u met ons deelt. Fijn om te lezen dat u de reis als leuk en goed geprijsd heeft ervaren en onder andere positief terugkijkt op Downton Abbey en Highclere Castle.
Uw opmerkingen over de tijdsindeling in Oxford, de Cotswolds, Bampton en Waddesdon nemen wij graag mee bij de evaluatie van deze reis. Juist dit soort praktische ervaringen helpt ons om te bekijken waar we het programma voor een volgende reis verder kunnen verbeteren.
Graag lichten we één punt nog even toe. Onze chauffeurs zijn inderdaad geen gidsen, maar vervullen tijdens deze reizen de rol van chauffeur/reisleider. De reisleider draagt zorg voor een correct verloop van de reis, bewaakt de planning en afgesproken tijden en zorgt ervoor dat het programma organisatorisch goed wordt uitgevoerd. Voor inhoudelijke informatie over cultuur, geschiedenis en bezienswaardigheden worden waar van toepassing lokale gidsen ingezet, dat was op deze reis niet het geval. We kunnen bekijken of dat wenselijk is voor toekomstige reizen, bijvoorbeeld in Oxford.
Dank voor uw aanbeveling en uw uitgebreide feedback. We hopen u in de toekomst opnieuw op een van onze reizen te mogen verwelkomen!
Biesen Travel
Het Hotel was gedateerd maar goed, vooral het zwembad was heerlijk na een vermoeide tocht kon m'n nog lekker zwemmen en bubbelen of zich masseren door de waterstralen. Het eten s'avond was ook goed. We zullen zeker nog eens kijken wat er het volgend jaar voor reizen zijn.
Kleinwalsertal
Jo
Beste Jo,
Hartelijk dank voor uw mooie review!
Fijn om te lezen dat u een goede reis heeft gehad en dat het hotel, ondanks dat het wat gedateerd was, goed is bevallen. Vooral het zwembad klinkt als een heerlijke manier om na een lange dag even te ontspannen.
Ook fijn dat u heeft genoten van het avondeten.
Wat leuk om te horen dat u volgend jaar weer naar ons reisaanbod gaat kijken.
We hopen u dan opnieuw te mogen verwelkomen op een mooie reis!
Bianca | Van der Biesen Travel
Een fijne reis een hele fijne en goede chauffeur het hotel was uitstekend Alleen tijdens het eten moesten we altijd op de zelfde plaats gaan zitten dit hadden we graag anders gezien
De mooiste dalen van Oostenrijk
E P Gorski
Hoensbroek
Beste meneer/mevrouw Gorski,
Hartelijk dank voor uw mooie review!
Wat fijn om te lezen dat u een prettige reis heeft gehad.
Jammer om te horen dat u de vaste zitplaatsen tijdens het eten minder prettig vond.
Bij groepsreizen is het meestal gebruikelijk voor om de tafelschikking gedurende de reis hetzelfde te houden.
Dit geeft duidelijkheid en zorgt ervoor dat iedereen een vaste plek heeft.
We begrijpen uiteraard dat dit niet voor iedereen de voorkeur heeft en vinden het jammer dat u deze manier van tafelen minder leuk vond.
Fijn dat u verder zo positief terugkijkt op de reis en graag tot een volgende keer!
Bianca | Van der Biesen Travel
Op excursie een zeer ervaren chauffeur die veel weet te vertellen over de streek waar hij naar toe gaat en zeer veel ervaring heeft in het berg rijden.
Karintie , bergen en meren
Henri
Stein
Beste Henri,
Wat een mooie beoordeling, hartelijk dank daarvoor!
Geweldig om te lezen dat u zo enthousiast bent over onze chauffeur.
Fijn dat u dit zo heeft ervaren en hopelijk mogen we u nog vaker meenemen op mooie reizen en excursies!
Bianca | Van der Biesen Travel
Was voor ons de eerste keer van der biesen .wil een klacht doorgeven dat we de halve rit met handdoek en washandjes en heren deo gespoten is voor beetje andere geur .de geur van de wc was niet te harde dat je er slecht van werd.waren mensen met plas tabletten hadden en moeten de mogelijk hebben voor naar de wc te gaan .de laatste 3 uur was ze afgesloten .die bak geledicht worden wat niet gedaan was.en t roleren werkte ook niet had de busschaffeur op een andere manier moeten uitleggen er waren verschillende bozen gezichten en dat was dan verkantie.
Wenen
Beveelt niet aan
Driessen
Maria hoop
Beste mevrouw Driessen,
Dank voor uw beoordeling. Wat vervelend om te lezen dat u tijdens de terugreis hinder heeft ondervonden van de toiletruimte in de touringcar. Een situatie zoals u die beschrijft, hoort uiteraard niet voor te komen.
Wij vinden het vooral jammer dat dit niet tijdens de reis bij ons is gemeld. Wanneer zich onderweg een probleem voordoet, horen wij dit graag direct, zodat de chauffeur of onze organisatie kan kijken naar een oplossing. In dit geval hadden we dan ook meteen kunnen handelen.
Uit uw beoordeling maken wij op dat u de samenstelling van het programma en de excursies juist zeer positief heeft gewaardeerd. Daarom betreuren wij het dat dit voorval tijdens de terugreis uiteindelijk zo zwaar weegt dat u onze gehele organisatie afraadt en de reis met een 2 beoordeelt.
Uw opmerking over het toilet nemen wij uiteraard wel serieus en bespreken wij intern, zodat we kunnen nagaan wat er tijdens deze rit is gebeurd.
Biesen Travel
goed programma; goed hotel en chauffeur
Wenen
Wiel Honings
Heythuysen
Beste meneer Honings,
Bedankt voor uw mooie review!
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de reis naar Wenen.
Goed om te horen dat alles naar wens is geweest.
We hopen u opnieuw te mogen verwelkomen!
Bianca | Van der Biesen Travel
Wenen, een heel mooie stad met veel te zien. We hadden de perfecte chauffeur.. het hotel was gemoedelijk, Oostenrijkse sfeer.. elke dag goed eten. Leuke excursies, goede lokale gids.. alleen de heen en terug reis van 15 uur elk, vonden wij te lang. Volgende keer met vliegtuig of trein en dan lokaal met van der biessen verder.
Rondreis wenen 6 dagen
Patric
Venlo
Beste Patric,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review!
Wat fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van Wenen.
We begrijpen goed dat u zo'n lange reis minder prettig vind.
Wellicht is een reis per vliegtuig dan een betere optie voor u.
Wist u dat wij ook vliegreizen aanbieden? Kom gerust vrijblijvend langs, dan kijken we graag met u mee.
Fijn dat u ondanks de lange reisdagen zo positief terugkijkt op uw reis.
Wie weet mogen we u bij een volgende (vlieg)reis weer verwelkomen!
Bianca | Van der Biesen Travel
Biesen Travel, opgericht in 1911, is een Nederlandse touroperator en is gespecialiseerd in excursiereizen per bus. Wij organiseren touringcarreizen door Europa en verder. Het aanbod van bestemmingen is zeer divers en jaarlijks ontdekken wij nieuwe bestemmingen en plekjes voor u!
In de luxe Comfort Class touringcars met deskundige buschauffeurs geniet u op een ontspannen en veilige manier van de mooiste excursiereizen. Of het nu gaat om een rondreis door Ierland, een stedenreis naar Berlijn of een excursiereis naar Kroatië: bij Biesen Travel bent u aan het juiste adres.
Markt 21
6461 EC Kerkrade