Voor mij viel het tegen.

Hotel was goed. Chauffeur Luci was geweldig.

• Welke reis heeft u gemaakt? Elzas

Heel mooi.

Alles werdt goed geregeld

• Welke reis heeft u gemaakt? Bam Berg en Neurenberg
  • Samenstelling programma/excursies

Mooie reis met goed hotel en chauffeur.

Ontbijt en avondeten zeer goed. Vriendelijke bediening en behulpzaam met de koffers. Goede en prettige chauffeur in alles. Mooie streek etc.

• Welke reis heeft u gemaakt? Oberwolfach in Schwarzwald
  • Samenstelling programma/excursies

Heel mooie reis, prima georganiseerd

We hebben Praag goed kunnen verkennen dankzij uitstekende gidsen en -chauffeur. Hotelkamer was sober maar ligging prima.

Slechte chauffeur/reisleider

Hotel en keuken prima. Chauffeur/reisleider, slecht, rijdt veel te hard op. bochtige wegen en op snelweg te dicht op voorgangers, houdt geen afstand. We hebben ons niet veilig gevoeld in de bus. Als reisleider ook waardeloos, houdt geen rekening met mensen die slecht ter been zijn. Hij parkeert de bus bovendien boven aan berg en.laat de mensen naar beneden en boven lopen terwijl hij de mensen ook in het dorp had kunnen afzetten en op halen. We kregen ook geen kans om onderweg een lunch te te gebruiken, alleen maar door jakkeren. Dit was onze laatste reis met v d Biezen.

• Welke reis heeft u gemaakt? Zwarte woud en freiburg

Prima verzorgt

Prima hotel Prima chauffeur Bus 14 meter top

• Samenstelling programma/excursies

Mooie reis, betreft Praag, opstap Venray, jammer van de reisduur!

We vinden het jammer dat de duur naar het verzamelpunt vooraf, drie uur duurt. De terugreis zou solidair zijn als die omgekeerd, dus de verst wegwonende eerst wegbrengen. In plaats van 6 extra uren, drie! Vervolgens duurt de reis nog eens door de pauzes en verplichte rusttijden, 12 uur tot bij het hotel in Praag. Dit is voor ons een reden om niet meer voor een dergelijke busreis te kiezen. Van der Biesen zou er goed aan doen dit te evalueren. Bijvoorbeeld een opstap vanuit Roermond. Een busje verzameld de noordelijke deelnemers, een de zuidelijke, dat scheelt heel veel tussenstops voor de noordelijken! twee chauffeurs zou ook veel oplossen. De chauffeur voor onze reis maakt veel goed, hij was super! Hotel ook prima! Jammer dat er geen koffie/thee fasiliteiten waren of lounge met consumptie mogelijkheden, maar verder oké!

Fijne reis

Fijne chauffeuse. Goed hotel, vriendelijk personeel en goed eten.

• Welke reis heeft u gemaakt? Elzas

Geweldig mooie reis

We hebben genoten van deze mooie reis naar het Schwarzwald. Mooi en gezellig, hygiënisch hotel met lekker eten We hadden een top chauffeur; Willem.

• Welke reis heeft u gemaakt? Schwarzwald
  • Samenstelling programma/excursies

Prima hotel ,goede en nette kamers,vriendelijk personeel. En als laatste een zeer fijne vriendelijke en plezierige chauffeur

• Welke reis heeft u gemaakt? Zwarte Woud

Prima reis naar Praag

Met carnaval gingen we 5 dagen naar Praag. Onze bus was prima, onze chauffeur Jaco reed heel goed en wist veel te vertellen over wat er te zien was. Het hotel was goed en voldeed helemaal aan de beschrijving. De kamers en badkamers waren zo te zien recentelijk helemaal gerenoveerd. Alle meubels waren nieuw en het bed was goed. In het hotel was alles zeer proper. We hebben genoten van deze trip en dit is voor herhaling vatbaar.

• Welke reis heeft u gemaakt? Praag de gouden stad
  • Samenstelling programma/excursies

Heerlijke reis, veel gezien, goede chauffeur, nog betere reisleidster

Goed hotel in Kehl-Kork, met ieder dag keuze wat je wilde eten. Chauffeur/reisleidster Lucie was geweldig, had ook eigen initiatief, toen t weer tegen viel. Zo zijn we naar Triberg(de grootste koekoeksklok ter wereld) en naar Gengenbach geweest ipv de titisee. In 1xwoord GEWELDIG.Naar t Europees parlement geweest terwijl t niet op t programma stond ( wat ik raar vindt omdat Straatsburg daardoor bekend is geworden)Zelfs op de terugreis naar Trier geweest.

• Welke reis heeft u gemaakt? Elzas,met Freiburg en Colmar en Straatsburg.

Goed georganiseerd.

Na 35, langere, busreizen was een cruise voor mij een nieuwe ervaring. Heb dit als zeer positief ervaren.

• Welke reis heeft u gemaakt? 3-daagse kerstmarktcruise

Leuke reis naar Praag

Kleine groep,maar wel gezellig. Waardoor chauffeur ons een leuk programma aanbood.

• Samenstelling programma/excursies

Een zeer goed verzorgde reis naar Pfunds

We hebben genoten van deze reis wat een mooi hotel en vriendelijk personeel de service was top, luste je iets niet geen probleem kreeg je gewoon iets wat je wel luste .We hadden een mooie grote kamer en prima inloop douche en een groot balkon we moeten er wel bij vermelden dat we niet in de geboekte Garni verbleven waar de kamers ouder zijn volgens het personeel die er zelf verbleven dus we boften enorm dat we in het hotel zelf sliepen. Daar we een trap af en op moesten tot aan de lift sleepte het personeel al onze koffers de trap en af dat is nog eens service. de busreis was goed verzorgd en we hadden een zeer ervaren Buschauffeur. Hij was altijd vriendelijk en gezellig in de omgang, En hij was er voor al zijn gasten, toen een van onze medereizigers met de heli naar het ziekenhuis moest was hij steun en toeverlaat de Heer en Mevr. zonder ons te kort te doen. Alleen aan de uitleg in de bus over wat we gaan doen en zo, mag hij nog wat sleutelen maar hij is pas een jaar in dit vak dus toch petje af voor Twan. dankjewel

• Welke reis heeft u gemaakt? Naar Pfundso

Alles top geregeld

Het boeken van een reis gaat heel eenvoudig. Reis duidelijk omschreven, prima hotels en goede en vriendelijke chauffeurs.

• Welke reis heeft u gemaakt? Beierse Woud en Passau

eerste en laatste keer

Rondreis hoogtepunten kroatïe geboekt. Echter hotel met de meeste overnachtingen ligt in Bosnië Herzegovina. Net 10 minuten over de grens. Zou geen probleem moeten zijn als van te voren aangegeven zou zijn dat het passeren van de grens daar vaak tot 45 minuten kan duren en dat dus 2 x per dag. Kun je nagaan hoeveel tijd verloren gaat en ergernis. Als we daar een melding van maken bij Van der Biesen dan worden we door de office manager ***** ook nog eens op het nummer gezet dat we de boel aan het op jennen zijn. ONBEGRIJPELIJKE REACTIE VAN VAN DER BIESEN. Geen enkele vorm van verontschuldiging aan ons adres en dat terwijl de informatie van hun zijde dus is achtergehouden, terwijl het wel bekend is bij de chauffeur.

• Welke reis heeft u gemaakt? Hoogte punten rondreis Kroatië
  • Samenstelling programma/excursies

Een vakantie om snel te vergeten

Lange wachttijden bij de grens naar Bosnië zeker minimaal 45 minuten per keer heen en weer terug naar het hotel omdat we een hotel in Neum (Bosnië) hadden en dit staat nergens vermeld dat het zo lang kon duren . En omdat de bus uit moest bij de grens zaten we zonder airco in de snikhete bus ,het was het ruim boven de 30 graden . Daardoor hebben we alleen gebruik kunnen maken van de faciliteiten in het hotel op de vrije dag want de andere dagen waren we steeds pas rond 18 uur terug van onze excursies in ons Hotel . Als wij dit geweten hadden hadden we deze reis nooit geboekt . En daarbij was het eten in het Hotel ronduit slecht , avondeten koud en veel te druk . Snap zowiezo niet waarom ze een hotel in Bosnië kiezen terwijl we alle excursies in Kroatië zijn maar denk stuk goedkoper zo blijkt . En als je dat dan aangeeft zeggen ze dat het overmacht is aan de grens dat klopt maar vermeld het wel ergens .

• Welke reis heeft u gemaakt? Hoogtepunten van Kroatië 12 dagen
  • Samenstelling programma/excursies

Hebben een geweldige dag gehad. Paul als chauffeur, een geweldige sfeermaker. Alleen de lunch was een afknapper. Dit buiten de schuld van Kupers. Die hadden het goed besteld maar de bootfirma heeft het schandalig afgehandeld. 2 kaiserbroodjes met een half plakje kaas en ham. Geen koffie/ thee. Terwijl dit wel afgesproken was. Moesten de koffie zelf betalen. Diner was perfect. Terugreis een andere chauffeur. Hele weg niks gezegd. Nog niet eens uitgestapt om dames op leeftijd te helpen met uitstappen. Wat Paul perfect deed. Misschien waren we teveel verwent. Prachtige reis . Super chauffeur en geweldig weer

• Welke reis heeft u gemaakt? Mini rijncruise

Wat een fantastische vakantie

Gisteren terug gekomen van onze vakantie het was fantastisch we hebben zoveel gezien. En wat ik voorop wil stellen is onze chauffeur Maurice Hacking wat rijdt die man goed, en hij kan alles waar we zijn geweest heel goed uitleggen. Volgens mij heeft hij zich overal heel erg in verdiept.

• Welke reis heeft u gemaakt? Sudtirol en het Gardameer

Romantisch Cotswolds

Een korte mini reis waarbij we erg genoten hebben. Een klein minpuntje was onze excursie naar Chavenage House( filmopnames Disney). Peter & Grietje Kouwenhoven uit Brunssum. Toch 4 sterren en zeker Chapeau voor: Biesen Travel / Küpers.

• Welke reis heeft u gemaakt? Romantisch Cotswolds
  • Samenstelling programma/excursies

Mooie informatieve reis met klein minpuntje

Zeer goed georganiseerde reis met geweldige chauffeur en reisleider. Best druk programma maar dat weet je van te voren. Het enige minpuntje was het hotel. Mercure keten is doorgaans goed maar dit viel heel erg tegen. Personeel zeer onvriendelijk Het barpersoneel had moeite met geld teruggeven en hadden liever dat je van de pin gebruik maakte Maar er zit wel een verschil in het bedrag dat je contant betaald of pint (volgens mij tellen ze gewoon een fooi bij een pinbetaling. Wanneer je contant betaald kunn3n ze niet teruggeven en ronden het bedrag dan zelf naar bovenaf.( bij ons 2 keer gebeurt en als je blijft wachten op het retourgeld doen ze of ze niet begrijpen wat je moet. Dit gebeurde meer dan 1x) Het barpersoneel wist ook niet van hoe en wat. De een geeft de drank,de2e snapt niet wat hij daarmee moet en de 3e weet niet hoe hij geld moet teruggeven . Het diner was sober ,niks geen keuze maar eten wat je voorgezet wordt en dan ook nog net of het uit een gaarkeuken komt. Maar als je honger hebt eet je alles. Het ontbijtbuffet werd heel langzaam aangevuld en met 3 bussen die aanwezig waren,was veel zo op en dan kon je een half uur staan wachten Al met al deed het hotel toch wel afbreuk aan onze zeer positieve ervaring van de busreis. Het is een viersterrenhotel maar zeker niet volgens onze nederlandse normen. Op de kamer zelf was niets aan re merken behalve dat de douchestang kapot was en een keer de stroom uitgevallen Jammer

• Welke reis heeft u gemaakt? Normandie
  • Samenstelling programma/excursies

Zeer geslaagde reis naar Kleinwalsertal.

Mooie dagtochten, zeer goed hotel en sympathieke chauffeur Joep, die zijn best doet om de reis te laten slagen. Een tip: maak van Lindau een dagtocht.

• Welke reis heeft u gemaakt? Kleinwalsertal
  • Samenstelling programma/excursies

van der Biesen blijft een aanrader!

Excursies waren een ideale mix tussen, cultuur, natuur en plezier. Voldoende pauzes en goede stops onderweg. Geen gedoe over rouleren, iedereen mocht gaan zitten waar hij wou. We zijn tenslotte geen kleuters meer! Is in september 2024 volledig mis gegaan door optreden van de chauffeur (sept 2024 Krakau) die met 2 maten ging meten. De achterkant moest niet rouleren de voorkant wel....Prima hutten aan boord en coulance van van der Biesen toen we van hut moesten wisselen ivm stank overlast, de meerprijs werd kwijtgescholden omdat er geen andere hut van de zelfde prijsklasse nog beschikbaar was. Maaltijden lekker en keuze genoeg

• Welke reis heeft u gemaakt? Donau cruise

Heel veel gezien

We hadden een geweldige chaufeuse Heidi ze deed er alles aan om ons het naar de zin te maken. ze zorgde ook voor een goede oplossing van een zieke mede reisgenoot en terugreis met taxi. Het hotel was goed schone kamers en lekker eten . de heen en terugreis duurde erg lang file en onze chaufeuse moest onder Keulen gewisseld worden i v m rijtijdenwet. Heenreis naar overstap Achenerland chauffeur Jousef geweldig vriendelijke behulpzame chauffeur . Alles bij mekaar een mooie reis zeker aan te bevelen !!!

• Welke reis heeft u gemaakt? Tirol met Merano en de Reschensee

Markt 21

6461 EC Kerkrade

Over Van der Biesen Travel

Biesen Travel, opgericht in 1911, is een Nederlandse touroperator en is gespecialiseerd in excursiereizen per bus. Wij organiseren touringcarreizen door Europa en verder. Het aanbod van bestemmingen is zeer divers en jaarlijks ontdekken wij nieuwe bestemmingen en plekjes voor u! In de luxe Comfort Class touringcars met deskundige buschauffeurs geniet u op een ontspannen en veilige manier van de mooiste excursiereizen. Of het nu gaat om een rondreis door Ierland, een stedenreis naar Berlijn of een excursiereis naar Kroatië: bij Biesen Travel bent u aan het juiste adres.