Voorzichtig positief

Heb de clear whey met smaakjes proefbox besteld, super snel verzonden overigens. Alleen jammer dat er veel smaakjes welke mij lekkerder leken uitverkocht waren. Dat weerhoud me nu nog om een grote zak te kopen. Was bang voor een chemische smaak maar was echt prima te doen. Heb de smaak tropical en rode vruchten.

Snel en accuraat

Mijn eerste bestelling geplaatst en er werd gelijk gehandeld. Direct e-mail terug gekregen en de bestelde goederen in razend tempo bij mij thuis afgeleverd. Complimenten voor de organisatie. Met vriendelijke groet, Robby

Vandaag besteld is echt morgen in huis!!en de smaakjes zijn super

Smaken verschillen

De producten zijn volgens mij prima. Ik heb de milkshake proteine besteld en vind de shot die erbij komt niet fijn. Smaakt zoet en chemisch. Ik heb liever dat de poeder smaak heeft. De milkshake raad ik daarom niet aan maar de isolaat (zonder smaak) is prima. Uiteraard heeft dit met persoonlijke voorkeur te maken. Bestelling was er snel en het bestellen zelf was makkelijk!

Netjes verpakt, snel geleverd. Ik koos voor bakeiwit. Aanrader! Ook de cookieflavourshot is zeer smaakvol!

Snelle levering, lekkere smaken

Snelle levering, vriendelijk contact, vanielle is echt een aanrader.

Vlotte levering

De Flavour shots zijn erg lekker ook door de kwark, coconut en vanille zijn favoriet.

Slecht

Nog steeds niet mijn bestelling ontvangen

Goede service en snel. Goede en fijne producten.

Lekker, geen bijsmaak

Lekkere variatie door de kwark

Snel geleverd maar sluitstrip was kapot

De levering was snel maar de strip om de verpakking te dichten is kapot. Moet de zak nu met wasknijpers dichthouden

Vult goed, is erg lekker!

Na een tijd maaltijdshakes ging ik weer eten en kwam ik er achter dat proteïne binnenkrijgen best een ding kan zijn als je ook veel sport. Nu deze geprobeerd. Naast dat ze enorm simpel zijn om te maken, zijn ze ook nog eens onwijs lekker!

Ik heb de whey proteïne besteld met diverse smaakjes. Ik gebruik de smaakjes ook in mijn Griekse yoghurt. Het is nu echt een feestje om te eten.

Goede producten & snelle service!

Fijne eiwitpoeder, niet meelderig! De naturel flavour shots zijn heerlijk, niet alleen door de shakes...

Teleurgesteld

Jammer dat 3 van de 4 artikelen een korte houdbaar hebben. Bedoeld om af en tie te gebruiken. Houdbaar tot dec 26

Goede smaakjes snel geleverd

Snel en lekker. Vooral appel kaneel is erg goed.

Mijn vorige bestellingen waren er zo. Als het goed is komt mijn brievenbuspakket vandaag binnen, dat de post vertraging heeft kan jij niks aan doen. De producten vind ik echt geweldig. Er zit geen suiker in maar het maakt heel lekker vooral vanille en karamel zijn mijn favoriet. De aardbei vind ik minder.lekker.van smaak

Zoals het hoort

Goede supplementen, fantastische smaak en snel geleverd. Ze weten hoe het hoort.

Het ging echt heel snel ditmaal

Ik ben tevreden kwa kosten voor het product is ook goed te doen vergeleken met andere bedrijven dus het is een aanrader

Protein lekkah + goede smaaks

De proteïne lost goed op; de smaken zijn interessant, ik zou graag de crème brûlée-smaak willen proberen; de verpakkingen zijn ondoorzichtig en ik zou willen dat ze transparant waren, zodat ik precies kon zien hoeveel ik gebruik.

Lekker, snel en makkelijk

Je kan compleet je eigen smaak eraan geven met de smaakjes, echt top! Daarnaast wordt het ook snel geleverd. Al met al gewoon erg makkelijk. Enige wat je moet afmeten is de melk of water. Wat wel fijn zou zijn is als het dopje van de shake beker gemakkelijker zou sluiten. Hij sluit nu wel, maar gaat wel moeizaam. Voor de rest gewoon top!

Fijne webshop met mooie producten

Verschillende webshops met eiwitproducten vergeleken en deze webshop komt daar zeer positief uit. Goed product voor een goede prijs. Na de bestelling werd de levering netjes uitgevoerd; vlot en goed verpakt.

Snel en prima

Snelle bezorging van de aroma’s die prima smakenS

Heerlijke shotjes!

Zeer tevreden over de flavourshots. Eet het dagelijks. Er zit geen vervelende bijsmaak aan, je kunt ze prima gebruiken in baksels en ze blijven lang goed. Fantastisch product!