Klantenservice leert het niet
Omdat Personal Protein een hartstikke fijn product is, kocht ik het graag. Ze communiceren overal ‘voor 21:59 besteld = morgen in huis’, wat voor veel mensen een extra reden kan zijn hun supplementen hier te kopen. Met die belofte kom je echter ******en uit. ‘Zaterdag voor 21:59 besteld = vrijdagmiddag, bijna een week later in huis’, kunnen ze beter hanteren. Natuurlijk, Black Friday drukte heerst en PostNL krijgt het steeds zwaarder, daar is begrip voor, maar maak die belofte dan niet aan je klanten, of communiceer erover.
Dat laatste is waar het dit bedrijf echt aan ontbreekt. Klantgerichte, eerlijke en vriendelijke communicatie zijn ver te zoeken. Al twee keer eerder had ik contact met ze en beide bestellingen moest ik genoegen nemen met een passief agressieve medewerker die protesteert met ‘we doen ons uiterste best’ en ‘het is nu eenmaal druk’. Vragen over waarom ze deze belofte nog steeds op hun site hebben staan of waarom ze bij vertraging de klant niet op de hoogte stellen, worden volledig genegeerd. Ontzettend zonde, want daar zit het grootste gedeelte van tevredenheid bij je klanten. Groot leerpunt waarvan ik hoop dat ze er ooit iets mee doen, tot die tijd zal ik er niet meer kopen.
Een eerlijk product van een niet zo eerlijk bedrijf.