Top zaak qua spullen en levering.

Webshop is overzichtelijk en duidelijk. Levering is snel en nadien netjes een mail of alles naar wens is.

Levering en producten volgens verwachting

Levering was keurig binnen de aangegeven tijd. De producten zijn wat je ervan mag verwachten.

Vlotte aflevering en goede smaak

Wanneer je iets besteld hebt, wordt het echt snel geleverd. De smaak van het product is goed. Ik ben tevreden. Bij de laatste bestelling van Vwgan pea protein, moest ik wennen, omdat de poeder niet echt goed oploste. Maar dat is nu in orde. Ik ben heel tevreden.

Heel tevreden

Snel geleverd en top producten. Het vanille bakeiwit getest in mijn proteïne wafeltjes. Deze zijn voor na de wedstrijd voor onze dames voor recovery snack. Ze hebben het volmondig goedgekeurd

Super tevreden

Alleen maar goede ervaringen met personal protein. Makkelijk bestellen, snelle levering. De eiwitpoeder is prima, geen klontjes, lekker dikke shake. Met de flavor shots een heerlijke shake. Gebruik de flavor shots ook in kwark en Brinta ontbijt.

Heerlijke toevoeging aan kwark

De smaak kokos geprobeerd in de kwark Weinig nodig en heel lekkere smaak

Geweldig bakeiwit

Dit bakeiwit kan je voor heel veel dingen gebruiken. Zelf bak ik er veel mee. Het mengt goed, dus geen klonten. De smaak is niet heel sterk, maar dat vind ik juist fijn.

Goed van smaak en samenstelling

De informatie die ik vantevoren heb gehoord( van een vriendin) en gelezen komt helemaal overeen met het gebruik van het produkt. Ik kies er wel zelf voor om ipv 30 gr per dag de helft te gebruiken omdat ik hiermee al aan het voor mij gewenste aantal eiwitten per dag kom.

Super makkelijk

Dit systeem werk natuurlijk super makkelijk. Niet weken dezelfde smaak, of meerdere verpakkingen in huis met verschillende smaken, maar gewoon neutraal poeder en flavour shots erbij in allemaal lekkere smaakjes. Ik ben er blij mee!

Altijd goed en altijd snelle levering

Ik ben zoals altijd meer dan tevreden. Het zou fijn zijn als jullie het ook naar Frankrijk zouden sturen. Maar nu zorgen we steeds dat iemand het kan meenemen

Erg lekker

Ik hou hem gewoon kort, maar deze proteïne shake is gewoon erg lekker.

Top producten, top smaken ,top qualliteit

Snelle levering van deze fijne producten

Bestelling gedaan van pure whey, een aantal shots en eiwitrepen. De producten zijn snel geleverd en alles was naar wens.

Altijd geweldig!

Ze hebben de lekkerste eiwitreep op de markt. De blueberry cheesecake. Heerlijk voor na een workout! Tevens ook nog mooie korting meteen een paar dozen ingeslagen.

De producten zijn supper

De producten zijn supper.aleen de verzending tijd wat op de site staat word nooit gehaald +-3 dagen wachten dus als je dat niet erg vind is het zeker de moeite waard

Goede communicatie

Je krijgt snel een vriendelijk en snel antwoord wanneer je een melding maakt. Nu nog mijn pakketje zien te vinden, want er is per abuis (door mij) een verkeerd postcode vermeldt. Helaas is dit niet zo makkelijk ivm brievenbuspakket. Hopelijk werkt de Postnl een beetje mee.

Flesjes zijn top

Jammer dat het geen brievenbus pakketje was dit keer….. normaal gesproken worden 4 flesjes in een klein doosje verpakt en hoef ik er niet thuis voor te zijn. dat vind ik nou normaal gesproken zo prettig bij jullie

De magere yoghurt smaakt nu een stuk beter

Deze week 4 smaken binnen gekomen, en vandaag de bananensmaak geprobeert wat was het ineens feest om te ontbijten. Kan niet wachten om de andere smaken uit te proberen

Snelle en correcte levering.

Bestelling ging heel vlot via de site. De beloft dat de bestelling de volgende dag al geleverd zou worden, werd waar gemaakt.

Heel tevreden!

Makkelijk bestellen, ruim assortiment en snel bezorgd. Top!

Lekkere producten

Lekkere proteinerepen. Ideaal dat je met de eiwitshakes kunt varieren met smaakjes door de verschillende shots. Tot nu toe 2 smaken geprobeerd en waren allebei lekker.

Goed en snel bezorgd

Prettig spul om te gebruiken

Zoals altijd geweldige kwaliteit en snelle levering

Ik weet niet hoe vaak ik al besteld heb bij Personal Protein, maar het is altijd goede kwaliteit en snelle levering. Het grote voordeel is dat je niet aan 1 smaak vast zit, maar elke dag voor een andere kan kiezen.

Betrouwbare proteïne

Voor het eerst kennis gemaakt met Personal Protein bij Sportcity. Ik vind de proteïne en smaakjes super lekker (en uiteraard goed voor het lichaam). Ik blijf het gebruiken. Ik hoop dat er in de toekomt meer smaakjes bij komen zoals watermeloen.

Super lekker

Het is zo fijn om smaakjes te hebben die mijn afvallen makkelijker maken. Geen nasmaak en maar heel weinig nodig. Geen 5 smaken eiwitshake meer nodig maar alleen naturel en daar een shotje flavor in…