Betrouwbare proteïne

Voor het eerst kennis gemaakt met Personal Protein bij Sportcity. Ik vind de proteïne en smaakjes super lekker (en uiteraard goed voor het lichaam). Ik blijf het gebruiken. Ik hoop dat er in de toekomt meer smaakjes bij komen zoals watermeloen.

Super lekker

Het is zo fijn om smaakjes te hebben die mijn afvallen makkelijker maken. Geen nasmaak en maar heel weinig nodig. Geen 5 smaken eiwitshake meer nodig maar alleen naturel en daar een shotje flavor in…

Aanrader!

Lekkere shakes die naar eigen smaak te mengen zijn. Had ze de volgende dag al in huis. Absoluut aanrader!

Lekkere eiwitpoeder

Deze eiwit poeder is top, lekker van smaak en kan zowel gemixt worden met koude als warme gerechten

Mega fijne supplementen!

Altijd goede kwaliteit en betaalbaar voor iedereen. Eén van de betere pre workouts ever en de flave drops zijn lekker voor in je kwark en shake!

Makkelijk mengbaar

Fijne extra boost eiwitten voor in shakes en yoghurt. Met het ouder worden een perfecte aanvulling van mijn ( gezonde) voeding

Fantastich

Heerlijk product

Alles lekker snel in huis

Ken je dat... dat je iets besteld en lang moet wachten? Nou hier was alles supersnel binnen, de volgende dag al. Netjes op de hoogte gehouden van het hele bestelproces, kortom top. En nu alles uitproberen. Tot nu toe heel erg tevreden over het bakpoeder en de drops. Een ander smaakje aan mijn yoghurt, een druppeltje in mijn koffie en extra eiwitten in mijn gezonde baksels.

Mijn zoon is zeer positief over jullie eiwitshakes!

Super snelle levering van lekkere smaakjes, top!

1ste bestelling gedaan, ik bestel nog.

‘Dik’ tevreden!

Mijn 1e product, een schot in de roos. Bakeiwit. Multifunctioneel, en gemakkelijk in gebruik. Heerlijk voor vele toepassingen. Deze moet je op de plank hebben staan. Snelle levering en ook nog gunstig geprijsd. Dat smaakt naar meer.

Best protein powder, excellent customer service.

I'm very happy with the company, the products are excellent, the ingredients they use are clean and healthy. As a customer, I'm also extremely happy with the way customers are treated, not to mention the speedy delivery (usually within 24 hours or less since placing the order). Not a bad vibe from Personal Protein :)

Het zijn heerlijke smaken super! Ik werd benaderd voor een enquête maar helaas geen telefoon gehad, dat vind ik jammer, heb nog een bericht gestuurd maar geen feedback. Dat vind ik jammer en teleurstellend.

Niets ontvangen

Ik heb nog niets ontvangen, de link van postnl geeft aan zaterdag tussen 10.00 en 22.00 maar niets is bezorgd. Heel vreemd en heel jammer

Snelle levering, goede producten.

Vlot geleverd, ik heb nog niet alles uitgeprobeerd, maar wat ik geprobeerd heb bevalt uitstekend.

Vlotte bezorgen en een top product

Mijn eerste bestelling. Vlotte bezorging en duidelijke communicatie. En nog belangrijker, een smaakvol product.

Ik heb de bakeiwit van lot beukers al meerdere keren besteld Ja wat moet ik erover zeggen behalve dat het echt een super product is Het klontert niet de smaak is top niet over heersend en je kan het door alles heen doen

Altijd goed

Makkelijk te bestellen en snel in huis…

Awesome!!!

Tried the whey orotien isolate and creatine and they're both very good. Good quality, no nonsense products.

Snelle service en topproducten

Smaak, structuur en kwaliteit zijn de producten van Personal Protein. Nu al een aantal keer besteld en we zijn fan!

Lekker neutraal en niet klonterig

Fantastisch poeder om een eiwitshake mee te maken. Ook verwerk ik het in mijn overnight oats. Je proeft het niet; het klontert niet, het is neutraal van smaak en het geeft een gladde niet korrelige structuur. Ik ben fan!

Heerlijke shake, erg verrassend.

Ik vind het heel lekker, ik moest even wennen aan het mondgevoel (het lijkt op Brinta ofzo) maar het is erg lekker, leuk ook dat je steeds een ander smaakje kan nemen.

Super plantaardige phyto oestrogeen

Mengt goed, neutraal van smaak, de helft minder opvliegers!

Goed bakeiwit

Het smaakt goed, klontert niet.

Kwaliteit en service

Het Beukers eiwitpoeder is van sublime kwaliteit. De rest is mij niet bekend. De producten die je besteld worden de dag erna al geleverd! De klantenservice is top