Prima eiwitpoeder

Ik meng het met water en dat is prima te drinken. Geen klontjes of poederig gevoel in mijn mond. Ik kan het iedereen aanraden

Vriendelijkheid en snelle reactie

Na aanleiding van het kopen van het Lot Beukers boek heb ik de bakpoeder proteïne gekocht. Bestellen ging makkelijk en ondanks het slechte weer (sneeuw) was het pakketje er toch nog snel. Ondertussen contact opgenomen met de klantenservice per mail en ik kreeg direct een bericht terug. Daarin waren ze uiterst vriendelijk en later kreeg ik nog een mail met de vraag of het nu wel allemaal gelukt was. Erg fijn! De proteïne poeder ook gebruikt bij het maken van pannenkoeken, deze heeft geen bijsmaak en mijn pannenkoeken vullen nu erg goed. Makkelijk in gebruik en er zit een maatschepje in de verpakking, hierdoor hoef ik niks af te wegen. Ik heb de neutrale poeder geprobeerd en ik vind het zeker de moeite waard om de vanille/chocolade ook te proberen.

Gewoon goede producten

De website is toegankelijk en voorzien van duidelijke info over de producten. Daarnaast vind ik de range aan te kiezen smaaken en toffe aanvulling. Ik gebruik graag de pure whey. Gebruik dit al jaren en nooit klonten of andere klachten.

Prima product

Prima eiwitpoeder van goede kwaliteit, netjes verpakt en snel in huis.

Helemaal blij met Bakeiwit Vanille! Lekker in de yoghurt die ik ‘s ochtends eet!

Super spul

Door reviews te lezen kwam ik op de cocos variant als flavour voor mijn eiwitshake. Heerlijk gewoon. Met melk nog lekkerder maar ik shake met water ivm melk niet zo ok voor mijn darmen. Mengt goed en zeker geen straf om te drinken met een smaakje(zonder ook ok). Ik gebruik hem ivm een schema naar een halve marathon voor extra spierkracht. Herstel lijkt nu sneller te gaan.

Superproduct, snelle levering

Ik gebruik Pure whey isolate als shake en door de yoghurt, heerlijk en gezond

Goede producten en service

Snel geleverd, goede producten, elke dag een andere smaak proteïnen.

Fijn spul super snel bezorgd

Had een vraag gesteld kreeg snel antwoord met een prima alternatief

Ik ben echt tevreden met mijn aankoop. Heb veel proteïne poeders geprobeerd maar deze is tot nu to echt top. Lost heel makkelijk op.

Fijne producten, supersnelle levering

De eiwit oats zijn heerlijk van samenstelling en smaak, een echte aanrader , vooral voor smorgens. Lang verzadigd gevoel van. Levering ging ook supersnel , mijn oprechte complimenten.

Veel keus en snelle levering !

Er is echt veel keus voor iedereen die gebruik wil maken van deze gezonde opties. Ook kreeg ik een gratis product bij, in mijn geval een smaakje voor de shake wat je zelf ook mag kiezen. Snelle levering ook wat heel fijn is ! Ik zou zeker weer hier bestellen

Heel goede spullen en fantastische service

Toen een bestelling niet kwam (schuld post nl) kreeg ik de vlgd dag een nieuwe. Uiteindelijk kwam het toch en heb ik dat natuurlijk teruggestuurd. Gisteren kreeg ik een bestelling waar wat uit miste. Geen probleem wordt nagestuurd. Heel tevreden met jullie service en kwaliteit. 1 tip: plak de dozen dicht!!!

Producten snel ontvangen. Flavourshots hebben veel smaak, lekker in de koffie of kwark!

Heerlijk!

Lekker met ijskoud water! Om makkelijk mijn eiwit inname te verhogen! Hopelijk gauw alle smaken weer op voorraad!

Snel binnen

Het product erg snel binnen In 2 dagen En op mijn vragen was het advies ook meteen Voel me echt gehoord door dit bedrijf Dank je wel

Clear is de lekkerste

Ik bestel de clear whey altijd, want ik vind het erg fijn dat ik zelf.mijn smaak kan kiezen en niet altijd een vaste smaak. Nu ook de repen erbij besteld en deze zijn ook erg lekker en voor herhalong vatbaar.

Flavour shots maken ontbijten een feestje

Altijd blij met de flavour shots, die een magere kwark wat smakelijker maakt! Kan ook door de koffie, havermout etc. Wij gebruiken ze al jaren!

Heerlijk

Makkelijk in gebruik, inmiddels heb ik ook mijn favoriete smaken gevonden, kokosnoot en banaan, ik gebruik het ondertussen ook in mijn kwark.

Een snelle bezorging en smaakt heerlijk

Goede service en snelle levering

Goede artikelen en snelle levering. Enige wat ik jammer vind is dat de tompouce flavor nog steeds niet leverbaar is. Maar dat is bijzaak.

Snelle levering , goed product

Ondanks de kerst drukte snel in huis. Lekkete smaakjes om mn whey proteine te maken

Heerlijke smaken

De Vanille Flavour gebruik ik als smaakmaker door shakes, kwark en ik maak er ook ijs mee. Heerlijke natuurlijke vanille smaak, waar ik al sinds 2019 van geniet.

Goed concept en super lekker!

Ik had mijn bestelling snel binnen en ben super enthousiast over het concept. Ik hoef nu niet meer verschillende zakken proteïne poeder met verschillende smaken te kopen. Gewoon 1 zak en ik kan zelf afwisselen van smaak. Echt top! Ik ben super tevreden!

Zelf je smaakjes toevoegen is top!

De proteïnepoeder waarbij je zelf je smaakje kan bepalen is top! Het leuke eraan is dat je kan wisselen van smaak zonder 10 poeders in huis te halen. Wat ik nog wel moet uitzoeken is hoeveel poeder ik moet combineren met water. Melk geeft een volle smaak, maar met water is het nog niet wat het moet zijn. Ik ga eens proberen met een kleinere hoeveelheid water.