Fijne eiwitpoeder

Fijne eiwitpoeder, lost goed op in melk. Geeft absoluut geen bijsmaak. Heel handig dat je met de flavourshots je eiwitshake (of ander gerecht) op smaak kan brengen. Veel keus hierin en echt maar héél klein kneepje per shake nodig! En niet onbelangrijk: er zit geen onnodige meuk in!!

Heerlijk product

Product is toepasbaar in baksels, kwark etc

Stop asking for reviews

Your products and your sevice is great. But you can improve one thing, stop asking for reviews everytime I buy stuff.

Heerlijk!

Een hele fijne kwalitatieve eiwitpoeder! De bak eiwit

Goede levering

Ruim assortiment en snelle verzending.

Een ruim assortiment van kwalitatieve producten. Ik word zelf heel blij van het bakeiwit en de clear whey met de flavour shows.

Makkelijk bruikbaar door fijne structuur

Apart flesje met smaak-concentraat is aardig idee, maar erg kunstmatig/chemiach van smaak - aardbeien akthans.

Suoersnelle levering!!

Supersnelle levering en ze hebven hele lekkere produkten! De smaken zijn perfect, ik geb cocos cappucino tompoes en vanille. En zijn heel lekker, je hieft maar een keer te knijpen. Heb ook de pancake poeder besteld maar nog niet gebruikt. Ben benieuwd...

Prima service, goede producten. Tevreden.

Geweldig al die smaaksensaties

Gewoon een cadeautje om een smaakje toe te voegen aan mijn koffie / yogurt etc

Super lekkere shakes

Beginnende

Prima proteïne ook zonder smaak, maar met een shotje mango nog lekkerder!

Smaakvol zonder chemische bijsmaak

Al een aantal jaren ben ik fan. Ik leuk er mijn standaard kwark mee op, verwerk het in baksels en ben zeer te spreken over de verschillende smaken!

Anders geleverd dan verwacht

De verzending van mijn bestelling duurde ongeveer een week. Ik had 3 keer een “Build Your Flavour 4-pack” besteld als cadeautjes, maar alle flesjes kwamen los in één grote verzenddoos binnen, alsof ze er simpelweg in waren gegooid. Er was geen enkele 4 packverpakking aanwezig. Daardoor is het minder geschikt om ze als cadeau te geven, wat juist de reden was van mijn bestelling. De smaken heb ik hierdoor nog niet kunnen beoordelen, maar qua productpresentatie en verpakking is dit niet wat je verwacht van een merk als Personal Protein. Als de flesjes los worden geleverd, hoort dit ook duidelijk in de productbeschrijving online vermeld te worden

Lange LEVERTIJD

Lange levertijd. Smaak van de drops oke.

Prima spul echter...

De pre work out is top echter verdiend het nakomen van de levertijden aandacht. Er wordt aangegeven voor 22:00 uur besteld is de volgende dag in huis. Dit is de afgelopen drie bestellingen niet gelukt. Als dit niet haalbaar is, geen probleem maar geef dit dan niet aan op de website. De laatste bestelling was besteld op 24 november en geleverd op 29 november. Dit zal ongetwijfeld door de blackfriday week komen echter is hier ook geen communicatie over. Samenvatting: Goede producten, Aandachtspunt uitleveren/afspraken nakomen.

Alles in één scoop

Zo fijn dat ik met één scoop m’n eiwitten krijg

Niet zo lekker als de vegan

Ik vind de gewone diet shake niet zo lekker en fijn en vulbaar als de Vegan diet shake . Heel jammer dat de vegan diet shake niet meer op voorraad is ik kijk iedere keer of die op voorraad is omdat hij nog op jullie webshop staat.

Top, stroopwafel is heerlijk!

Heel fijn dat je kan variëren met smaakjes.

Snelle bezorging

Product is goed , gebruik het in de koffie en voor mijn cake, ook in de yoghurt heerlijk .

Traag

Belofte dat je binnen een dag je product hebt is niet realistisch. Krijg als reactie “ we hebben het druk” maar volgens mij heeft iedereen het druk. Wat je niet waar kan maken moet je niet beloven.

Vlotte service en levering van topproducten!

Je ontvangt je levering heel snel. Eindelijk topproducten die je zelf naar eigen zin een smaak kan geven. Dagelijks en naar je eigen zin. Top!

Ik vind het een heel fijn product.

Ik vind het een heel fijn product, het is makkelijk te mengen zonder klontjes . Het smaakt heerlijk , de speculoos is echt een topper! En voor mij het meest belangrijke is dat het suikervrij is. Ik zeg, niets aan veranderen .

Klantenservice leert het niet

Omdat Personal Protein een hartstikke fijn product is, kocht ik het graag. Ze communiceren overal ‘voor 21:59 besteld = morgen in huis’, wat voor veel mensen een extra reden kan zijn hun supplementen hier te kopen. Met die belofte kom je echter ******en uit. ‘Zaterdag voor 21:59 besteld = vrijdagmiddag, bijna een week later in huis’, kunnen ze beter hanteren. Natuurlijk, Black Friday drukte heerst en PostNL krijgt het steeds zwaarder, daar is begrip voor, maar maak die belofte dan niet aan je klanten, of communiceer erover. Dat laatste is waar het dit bedrijf echt aan ontbreekt. Klantgerichte, eerlijke en vriendelijke communicatie zijn ver te zoeken. Al twee keer eerder had ik contact met ze en beide bestellingen moest ik genoegen nemen met een passief agressieve medewerker die protesteert met ‘we doen ons uiterste best’ en ‘het is nu eenmaal druk’. Vragen over waarom ze deze belofte nog steeds op hun site hebben staan of waarom ze bij vertraging de klant niet op de hoogte stellen, worden volledig genegeerd. Ontzettend zonde, want daar zit het grootste gedeelte van tevredenheid bij je klanten. Groot leerpunt waarvan ik hoop dat ze er ooit iets mee doen, tot die tijd zal ik er niet meer kopen. Een eerlijk product van een niet zo eerlijk bedrijf.

Smaakjes zijn smaakvol en worden veel gebruikt

Smaakjes worden hier in huis dagelijks gebruikt met name door de kwark heen. Wij maar ook onze dochter (2jaar) vindt dit erg lekker.