I did not receive my product

It was going to be delivered on Saturday and it is Wednesday and product did not arrive.

Prima!!!!

De items waren en snel en compleet en zonder enig probleem! Dus prima!!!!

I am very happy with the Isolate Whey Protein, which I have been consuming for some time now.

Super good products, excellent customer services, very fast deliveries. I am a satisfied customer. If I may give one piece of advice, I would like to find more diverse products, such as casein protein, in addition to whey protein.

Super handig product!

Top product en dan ook nog in een smaak waar ik op dat moment zin in heb. Soms in fruit (aardbei/blauwe bes/mango) Soms in koekjes (stroopwafel/caramel) Soms in koffie (cappuccino) Alles mogelijk! Heerlijk gewoon!

Leuke website

Mooie website snelle levering

Bestellen makkelijk …maar dan

Mijn bestelling was zo geplaatst. Voor 22 uur besteld, de volgende dag in huis. Dit was deze keer niet het geval. Telefonisch niet te bereiken. Via chat kreeg ik te horen dat mijn bestelling niet op voorraad was. Ondertussen wel ontvangen. Klant beter op de hoogte stellen. Dan weten ze ook waar ze aan toe zijn.

Ik heb het eiwit van Lot Beukers gekocht en de flavor shots In een woord geweldig! Het eiwit van Lot is ontzettend lekker en klontert niet. Zo fijn! Ik doe het door mijn yoghurt, goed begin van de dag. Ook de flavor shots zijn ontzettend lekker, je hoeft echt maar een heel klein kneepje te doen en je hebt al genoeg smaak aan je drinken of yoghurt, had ik niet verwacht vandaar dat ik het wou proberen. Echt een geweldig product!

Excellent!

High quality products. Super fast delivery.

Fijne producten, snelle levering

De flavour shots maken elke kwark en yoghurt lekker!

Een eiwitpoeder die niet klontert, wat een verademing! Ik heb de neutrale smaak gekozen zodat ik het overal doorheen kan doen. Pot staat op het aanrecht binnen handbereik! Volgende bestelling komt eraan :)

Goede producten en snelle levering

Producten zijn top en levering altijd snel en zonder problemen. Ook klantenservice reageert snel en vriendelijk.

Helemaal happy

Ik ben erg blij met het kunnen kiezen van smaakjes en ook zoveel verschillende! Waardoor het nooit saai word. Ook blij met de refill jar wel bleven mijn eigen tht stickers niet aan de jar plakken. Maar nadat ik netjes een mail had gestuurd waar de tht stickers bleven van PersonalProtein zelf. Kreeg ik heel netjes meteen een email met dat het nog na verstuurd werd. Echt super! Nog complimenten daar over voor jullie! Oowja en de leuke verassing die er bij zat maakte mijn dag helemaal goed <3

Goede service.

Nog niet heel veel hier besteld. Maar wat ik heb besteld is goed en binnen 2 dagen in huis. Ben tevreden. Soms nog wel wat problemen met de site.

Supersnel geleverd, handige verpakkingen!

Supersnel, handige verpakkingen!

Heerlijke producten en snelle levering.

Heerlijke producten en snelle levering top.

Lekkere smaakmakers!

Om uit te proberen bestelde ik de Build Your Flavour pack en ik was blij verrast. Sommige smaakjes zijn wat chemischer dan andere (bv de kokosnoot) maar je hebt er maar weinig van nodig en ze fleuren een saaie bak kwark enorm op. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Fijne website, snelle levertijd, duidelijke product uitleg, goede aanbiedingen

Tot dusver altijd gekozen voor producten van Personal Protein vanwege de zeer fijne en duidelijke website in vergelijking met vergelijkbare verkopers. Kwaliteit van producten bevalt me goed. Op zijn tijd goeie aanbiedingen en fijn assortiment.

The best Flavour shots and quick delivery

zoveel verschillende flavour shots uit geprobeerd maar die shots van personal Protein zijn gewoon de beste .. De smaken zijn heel natuurlijk en heerlijk fris Van vele andere zijn de smaken heel chemisch , deze absoluut niet .. veel keus in smaken , makkelijk te gebruiken Ik gebruik het in zoveel dingen En de bezorging heel snel

Heel blij mee!

Lekkere smaakjes wel zoet maar niet storend, ook heerlijk door de yoghurt of kwark! Levering was snel

Heerlijke producten

Heerlijke producten en super snelle levering.

Vlotte bezorging en kealiteitsproducten

Ik ben ontzettend tevreden over het bakeiwit (beste die er is!) en de creatine doet ook wat het moet doen. Hier blijf ik bestellen. Ook fijn dat de bezorging zo snel is. Dank!

Goed spul

Mengt goed Kwark word krijgt er een lekkere luchtige substantie van Smaakloos en te mengen met alle smaakjes Perfect

Top product

Bake eiwit vanille is heerlijk. De chocolademelk vind ik wat minder, niet een echte chocosmaak. Heb hier een flavour voor bij nodig

Heerlijk!!

Ik geef geen 10 want dat betekent dat een bedrijf zich niet verder kan ontwikkelen. Ik gebruik de flavourshots in de kwark en ik gebruik het voor mijn baksels! Het geeft net dat ene smaakje extra!

Goede producten en zeer vlotte levering!