Hele fijne snelle service, prima producten

Heel tevreden, veel verschillende producten om je doel te helpen behalen

Heerlijke producten! Al 6 jaar een enorme fan

Ik heb mijn brand lang geleden gevonden. Ik ben zeer tevreden over de producten, verzendtijd, service en uitstraling!

Geweldig, Niks op aan te merken

Ik had 4 flavour drops besteld waaronder perzik. Ik had er niet veel van verwacht maar het smaakt echt naar perzik. niet chemisch maar gewoon lekker.

Snelle terugkoppeling van bestelling tot levering. Zelf op het laatste moment adres kunnen wijzigen ivm vakantie

Snel en doeltreffend

Elke bestelling is raak, snel en doeltreffend. En toen het een keer anders liep, werd het meteen goed geregeld!

Valse start.

Voor 21:59 besteld. Morgen in huis. Na 3/4 dagen na mijn bestelling toch maar contact opgenomen. Werd wel goed en snel over terug gecommuniceerd. Na mijn bestelling was iets niet meer op voorraad. Werd echter niet doorgecommuniceerd. Dat is een beetje jammer. Kon wel gemakkelijk een andere smaak uitkiezen. Na het contact duurde het wel alsnog 4 dagen voordat het binnen was.. Producten ben ik wel zeer te spreken over. Communicatie naar de klant mag ik mijn opinie wel beter.

Voor 22 uur besteld morgen in huis, NIET DUS!!

Deze site beloofd voor 22 uur besteld morgen in huis, NIET DUS!! Op 26 juni heb ik voor 22 uur besteld, op 1 juli heb ik het product nog niet in huis.....

Voor 21:59 besteld = morgen in huis, maken jullie niet waar.

Van de 8x dat ik iets bij jullie bestelde, heb ik volgens mij niet 1x de bestelling de volgende dag ontvangen. Is niet erg, maar wel als je op je website vermeldt: Voor 21:59 besteld = morgen in huis.

Snelle levering, heerlijke producten

Al meerdere keren besteld naar volle tevredenheid. Ik bestel de bakprotein. Deze is heerlijk in shakes, kwark of om mee te bakken (havermout pannenkoekjes bijvoorbeeld) Goede service en snelle levering.

Geweldig product.

Ik gebruik het door de kwark, voeg het toe bij beslag, het is zo goed, geen klonten en niet zoet. Zeker een aanrader.

Goede en snelle bezorging.

Goede prijs, snelle bezorging!

Snel geleverd en prima product!

Snel geleverd, de vegan Vlear whey is heerlijk, net gewone limonade! Precies waar ik naar op zoek was :-)

Whey poeder zonder smaak!

Topsmaakjes die je zelf kan toevoegen of niet

Mixed goed. Lekkere smaak. Ligt niet zwaar op de maag.

Dit is precies wat ik zoek. Ik heb al meerdere merken geprobeerd, en deze is wat mij betreft de beste tot nu toe.

Goed product.

Gewoon goede whey.

Goed!

De flavor shots zijn erg lekker, ik gebruik ze vooral door mijn yoghurt. De verzending was heel snel én een brievenbuspakketje, dus ik hoefde er niet eens voor thuis te blijven. Top!

Heerlijk bakeiwit

Heerlijk bakeiwit! Lost goed op en zonder bijsmaak. Goede en snelle service.

2 lege containers besteld, mooie kwaliteit! Snel geleverd.

Fijne producten

Fijne producten, k ben fan

Snelle service, goede producten

Goede en smakelijke producten die mijn herstel na het sporten (lhardlopen, fietsen en zwemmen) bevorderen. Zeer tevreden

Vlotte levering

Vlotte levering. En eiwit poeder wat prima van smaak is. Geeft geen andere smaak aan m’n yoghurt.

Once again, very happy with my purchases!

I am very happy with both the products and service from Personal Protein. High-quality natural products without unnecessary additives, sugar, or harmful sweeteners. I will order again for sure!

De bestelling snel in huis Alles netjes verpakt

Diet shake maakt dat je een vol gevoel hebt en dat voor maar 205kcal. Samen met flavour drops is de shake op smaak gebracht.

Snel en betrouwbaar

Doek wat ze zeggen supper producten was er meteen aan verkocht gebruik het dagelijks