Geweldig een aanrader

Alle smaken al in mijn bezit en sinds gister ook de Honey…… echt verrukkelijk als toevoeging in de yogert met noten. Alle proteïne shots zijn een aanrader….. dus zeker bestellen

Enthousiast over het concept

Ik vind het super fijn om zelf de optie te hebben om smaken te kiezen voor mijn proteïne. Ik raak vaak uitgekeken op een smaak voordat ik de zak op heb. Hiermee kan in mooi experimenteren en blijf het ook interessant en lekker. Ook is het echt wel heel fijn om de intensiteit van een smaak en daarbij ook de zoetheid ervan te kunnen aanpassen naar mijn eigen voorkeur. Niet alle smaken zijn even goed, sommige voelen nog wat chemisch aan en bijvoorbeeld chocola viel wat tegen. Al al met al wel heel tevreden met wat ik nu heb gekocht en ben benieuwd naar de erwten proteïne.

Gebruik het al jaren

Gebruik al jaren de milkshake. Tegenwoordig maak ik er ook ijs van. Heerlijk. En supersnel geleverd

Ik heb al verschillende producten geprobeerd, ik ben enorm fan van de bakeiwit! Echt een aanrader!!!

Super lekker

Mijn shots in verschillende smaken ontvangen ze smaken lekker

Top produkten, fijne communicatie en snelle levering

Heel fijn merk

Lekker product

Mijn ervaring met de flavour shots is echt positief. Je hebt er maar heel weinig van nodig om een volle, lekkere smaak te krijgen. Daardoor gaat zo’n flesje ontzettend lang mee ,het lijkt wel eindeloos! Elke keer opnieuw verrast het me hoe intens en aangenaam de smaak blijft, zonder dat ik er veel van hoef te gebruiken. Ideaal dus: zuinig in gebruik én toch volop genieten.

Geweldige producten

De bestelde producten zijn geweldig. Zodra mijn voorraad op zijn ga ik zeker weer een bestelling doen. Hoop dan wel dat de verzending goed Gestald is. Maar ik ga deze producten ook aan mijn vrienden laten zien. Vee succes en vriendelijke groet en fijn weekend. Sylvia

Eiwit

Het bak-eiwit via Lot Beukers besteld om toe te voegen aan mijn voeding om zo aan de dagelijkse hoeveelheid eiwit te komen. Mengt goed,zonder klonters in de kwark. Ook de flavourshots bevallen prima!

Goedemorgen eiwit poeder en altijd zelf de smaak bepalen die bij "mood" past. Perfect toch?

Communicatie zeer zwak

Er wordt korting beloofd, maar bij bestelling werkt korting code niet,al bericht van gemaakt maar geen reactie, voortaan bestel ik bij xxl nutriton

Goede en snelle levering

Bakpoeder is heel geschikt om onder de cake, wafels te doen en je kunt er zelf jouw favourite smaak aan toevoegen

goede producten

goede producten voor een betaalbare prijs. Snelle verzending.

Geadviseerd door een huisarts die deze zelf ook gebruikt.

Vanaf nu gestart met extra eiwitten, uitstraling en kwaliteit is top.

Goede eiwitten fijn dat de smaken afgewisseld kunnen worden

Een grote zak met 1 smaak gaat snel vervelen, de kleine smaak flesjes zijn dan ideaal

Product niet ontvangen

Vreemd om een verzoek te krijgen om een product te beoordelen terwijl ik het product nog steeds niet heb ontvangen. Levering is overigens elke keer te laat. Daar komt bij dat de chat van de klantenservice gesloten is, dus eigenlijk moet je het maar uitzoeken zonder product en zonder contact met de klantenservice te kunnen opnemen. Slechte zaak

Goed spul!

De cappuccino shots zijn top

Snelle levering, hoge kwaliteit producten

Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling bij Personal Protein. Een grote variatie aan smaken, snelle levering en hoge kwaliteit aan producten. Favoriete smaken voor mjjn eiwitshakes: Cookies, stroopwafel, Apple cinnamon. De isotopen sportdrank geeft een heerlijke frisse twist aan mijn water tijdens mijn hardloopsessie en workouts. Daardoor drink ik nu ook veel meer tijdens het sporten. Aanrader!!!!!

Top spul en zeer snelle levering.

Ik bestelde whey isolaat de avond ervoor. De volgende middag had ik het al in huis. Whey isolaat heeft geen smaak en dat maakt het makkelijk om te consumeren.

altijd fantastisch

makkelijk te bestellen, snel geleverd, en netjes geleverd en natuurlijk ook niet onbelangrijk goed producten.

Elke dag een feestje

Weer de Cookie Flavour Shot besteld, mijn absolute favoriet! Niet te zoet, maar precies goed als smaakmaker. Ook het Vanille BakeIwit ontvangen: perfect voor baksels en smoothies, klontert niet en blijft mooi fijn van structuur. Elke dag neem ik een ander Flavour Shot mee naar mijn werk (Cookie blijft favoriet) – superhandig en mijn collega’s worden er altijd nieuwsgierig van. En heel blij met de lage kcal!

Snel geleverd!

Vond bestellen best "gedoe", 10% kortingcodes WELKOM10 werkte niet, dus dat maar opgegeven.... product snel geleverd. Pas net aan het gebruiken, voor mij ook voor het eerst dus daar kan ik nog weinig over zeggen....

Snelle levering en fijne producten!

Super snel geleverd en de producten zijn fijn in gebruik. De clear nog niet uitgetest maar de andere gebruik ik met de smaakjes vaak door de yoghurt en hiervoor zijn ze meer dan prima!

Perfect en niet duur!

Snel besteld, goed volume, snel geleverd en de smaak is perfect.

Met mijn lactose intolerantie is de vegan soja eiwit shake echt super. En ook nog eens lekker!