Snelle service en topproducten

Smaak, structuur en kwaliteit zijn de producten van Personal Protein. Nu al een aantal keer besteld en we zijn fan!

Lekker neutraal en niet klonterig

Fantastisch poeder om een eiwitshake mee te maken. Ook verwerk ik het in mijn overnight oats. Je proeft het niet; het klontert niet, het is neutraal van smaak en het geeft een gladde niet korrelige structuur. Ik ben fan!

Heerlijke shake, erg verrassend.

Ik vind het heel lekker, ik moest even wennen aan het mondgevoel (het lijkt op Brinta ofzo) maar het is erg lekker, leuk ook dat je steeds een ander smaakje kan nemen.

Super plantaardige phyto oestrogeen

Mengt goed, neutraal van smaak, de helft minder opvliegers!

Goed bakeiwit

Het smaakt goed, klontert niet.

Kwaliteit en service

Het Beukers eiwitpoeder is van sublime kwaliteit. De rest is mij niet bekend. De producten die je besteld worden de dag erna al geleverd! De klantenservice is top

Het bakeiwit smaakt fantastisch, wel duur

Het bakeiwit smaakt heel goed zonder teveel bijsmaak en het is lekker romig in de smoothie. Helaas is de prijs gestegen en is het bakeiwit steeds uitgezonderd van de kortingsacties en nieuwsbrief korting.

Flavourshots super

De kortingen echter waar mee geadverteerd wordt kloppen vaak niet als er afgerekend moet worden

Lekkere smaakvolle shake

Lekkere shake, enorm verrast door de toevoeging van de shots. Ruime keuze smaakjes. Smaak is zeker niet kunstmatig zoals andere merken. Persoonlijk vind ik een shake met melk lekkerder, erg romig

Heerlijk!!!

Ik had geneens meer vloeibare zoetstof nodig, dit is de lekkerste chocoladesmaak die ik van waar dan ook heb gehad!

Leuke mails gekregen

Jullie klantenservice is echt top. Alleen jullie waren de tht stickers vergeten maar dat maakt niet uit voor de rest echt een top site

Top product en top service

Via Lot op deze proteïne gekomen en ben daar super blij. Product is fijn te gebruiken door de neutrale smaak

Heerlijke smaak

Ik ging voor de lekkere banaan camarelshake en smaak en consistentie (beetje schuimend) zijn geweldig

Toppers

Makkelijke duidelijke site om te bestellen, snelle levering ! Wordt nu elk kwartaal bestellen !

Ik heb al vaker bij jullie besteld en het wordt elke keer prima verpakt verstuurd. En razendsnel.

Top producten top geleverd

PP levert altijd snel en betrouwbaar lekkere producten

Prima producten

Makkelijk te bestellen. Producten zijn van goede kwaliteit en breed toe te passen. Smaakjes bevallen allemaal erg goed, zowel koud als warm. Whey isolate is erg goed. Jammer dat er smaakjes chronisch uitverkocht lijken.

Lekker romig

Zeer lekker eiwit milkshake. Lekker romig en ruime keuze qua smaken.

shotjes

Heb mijn favoriete shotjes bij jullie.

Nog steeds niet ontvangen

Nog niet ontvangen

ik gebruik het elke dag, in mijn ontbijt en toetje, of gebak. heerlijk

heerlijk. ik gebruik het in mijn ontbijt, toetjes en gebak.

Fijn produkt

Goed produkt in een zeer mooi blik met maatschep

Personal protein shots

De shots snel ontvangen en lekker door m'n eiwit shake en door de kwark. Geen klontjes en heerlijke smaken.

Zoals altijd top.producten

Gebruik al jaren jullie producten bestelde ze eerst via de sportschool en nu via de webshop

Positief

De producten worden snel geleverd en zijn erg fijn in gebruik. Ook een goede kwaliteit. Ik raad het anderen ook aan.