Geweldig!

Ik gebruik de flavordrops nu een jaar en het is echt heel lekker. Je maakt van je ontbijt echt een soort toetje.

Altijd prima, nog nooit een slechte ervaring gehad.

Proteïne poeders zelf zijn smaakloos omdat je zelf een smaakje eraan kunt toevoegen. Je zit dus nooit een hele zak van 1 kg met dezelfde smaak. En, ze lopen hier zelf niet mee te koop, een gedeelte van hun winst gaat naar een heel goed doel. Voetbal school in de sloppenwijken van Rio de Janeiro.

Prima producten in mooie verpakking

Prima te verwerken in melk en yoghurt/skyr. De smaak cappuccino is heerlijk. Citrus vind ik vies......

Goede producten en service

Bestelling is snel geleverd. Iedereen aan de kwark dankzij de flavour shots en heerlijke ontbijtjes!

Fantastisch!

Ik ben dol op de shots die ik op vele manieren inzet in de keuken. Ook bij misverstanden in de verzending waar ik mee te maken kreeg werd er adequaat gehandeld en was er een snelle oplossing. Ik ben heel blij met dit bedrijf!!

Snelle levering mooi product

Ik kreeg het product de volgende dag al geleverd. Dat is heel snel. Het product voldoet volledig aan mijn wensen. Ik ga het volgende keer weer bestellen.

Bijna niks op voorraad

Sorry dat ik het zeg maar jullie assortiment is erg slecht want alles is aldoor op.

Goede kwaliteit supplementen

De whey isolaat is van hoge kwaliteit en het is fijn dat je de smaak zelf kan bepalen met de ‘shots’. Ik heb keuze uit 2 smaken, wat handig is wanneer iemand een andere smaak lekkerder vindt. Veel kant en klare eiwit poeders zijn aan de zoete kant en met deze shots is het voordeel dat je de shake dan minder zoet kan maken. Ook fijn dat 2kg zakken kan kopen, met een sluitstrip dus als navulzak goed te bewaren. Ik zweer bij kokos, dat is voor mij de enige. Deze shot smaakt goed en niet onnatuurlijk, ook de banaan valt hier goed in de smaak. Zondag besteld, dinsdag geleverd. Communicatie is duidelijk.

Snelle levering, duidelijke communicatie over verzending. Was iets mis gegaan met de aantallen van de bestelling, super snel contact met klantenservice en helemaal TOP opgelost!

Goede producten

Ik vind het systeem van neutrale eiwit poeder en shots met verschillende smaken echt tof!

Diverse producten besteld, heb de flavor shots strawberry en vanilla allebei echt top qua smaak! Ook de creatine besteld bevalt goed maar nog te kort in gebruik om over te oordelen. Snelle levering btw!

Goede producten, prima service

De producten van Personal Protein zijn van goede kwaliteit en gebruiksvriendelijk. De laatste bestelling ging niet helemaal goed, het werd niet op tijd geleverd. Maar na mijn mailtje kreeg ik keurig uitleg én was het er na een paar dagen alsnog. Bij zoiets is het fijner om van een bedrijf zelf te horen dat het eraan komt maar verlaat is door omstandigheden . Al met al ben ik altijd erg tevreden over Personal Protein!

Prima whey, maar

Ik denk niet dat je zomaar kunt zeggen van welke whey dan ook, “deze is de beste, ik merk dat”. In ieder geval ik kan dat niet en ga dan af op de product gegevens en vergelijk die met andere. Dan komt deze er, voor mij, qua hoeveelheid eiwitten er goed op uit. En ook de onafhankelijke labgegevens bevestigen dat er geen rommel in zit. Daarnaast chatgpt een vergelijking laten maken! Dan blijft over: de smaken. Tja das een kwestie van smaak! Ik ben in elk geval eerder geneigd de neutrale variant te gebruiken: de basis dus. Voor mij zijn die smaken dan ook niet nodig. Begrijp dan ook niet dat ik het product niet kan kopen zonder die extra smaakdingetjes. Zou voor mij ook een goedkopere variant kunnen zijn.

Heerlijke producten, makkelijk in gebruik

Ik ben via Lot Beukers bij jullie terecht gekomen, en inmiddels al mijn 2e bestelling gedaan de eiwit oats ontbijtjes zijn heerlijk en goed vullend. Ook de ijskoffie valt goed in de smaak. Dus toen Lot van de week kwam met nog meer producten die erg goed zijn bij jullie nu ook de honing, chocopasta olijfolie besteld en ook naar de overnight oats zo benieuwd dus ook maar besteld. Super tevreden en zal vast de laatste bestellingen niet zijn.

Tot nu toe beste keuze ooit!

Levering was goed, product viel helaas tegen

Ik had 2x de stawberry shot besteld voor door mijn kwark / yoghurt om er iets smaak aan toe te voegen. Had ervoor altijd die van body en fit alleen vond deze erg duur worden dus opzoek naar een alternatief. Had gehoopt dat dit wat zou zijn, een paar druppels toegevoegd maar vond dat er niet echt iets te proeven was. Daarom wat extra toegevoegd alleen vond de smaak helaas meer chemisch dan dat het echt lekker was. Helaas, het was te proberen

Dolblij dat ze er terug zijn!

Wat heb ik ze gemist: de appelkaneel drops! Superlekker in mijn ontbijtbowl, elke ochtend ☺️

Heel fijn product

Heerlijk om je shake te kunnen maken met elke smaak die je wil. Daardoor altijd afwisseling.

Met een kleine hoeveelheid een smaakvol resultaat

Er is maar een heel klein beetje smaakstof nodig om een lekkere smaak aan bijvoorbeeld kwark of (ijskoffie) te geven. Daarnaast is ook de service goed!

Handige dosering mooi formaat om mee te nemen lekt niet en geweldig van smaak❤️

Handige dosering , mooi formaat om mee te nemen, lekt niet en super van smaak❤️

Waar is het doosje

Ik heb 2 doosjes aangeklikt en d8 dat het zo mooi verpakt zou zijn. Krijg ik alles los? Hoe dan

heerlijk

Lekker smaken en super snel in huis. Maakt de kwark een stuk lekkerder en 1 flesje gaat lang mee.

Bevalt goed

Prima spul