Een lekker product met uitstekende voedingswaarde waarbij ook nog eens goede service wordt verleend.
Onlangs heb ik meerdere producten besteld bij Personal Protein nadat ik dit op socials voorbij zag komen. Vervolgens kwam ik er op de site achter dat de producten erg goed zijn in hun voedingswaarde en dat er weinig tot geen toevoegingen in de producten zitten. Zelf gebruik ik voor mijn sportvoeding en supplementen al jaren hetzelfde merk, maar was toch erg benieuwd.
Zelf ben ik veganistisch en de andere veganisten die veel bezig zijn met sport en voeding zullen weten dat het erg lastig is om een vegan eiwit poeder te vinden wat een beetje lekker is. Het Soja eiwit poeder van personal protein is laag in calorieën en hoog in eiwitten als je het vergelijkt me andere producten, daarnaast zitten er geen toevoegingen in het product voor de smaak omdat je de smaak toevoegt door de flavourdrops. Tot nu toe heb ik de mixed fruit, mango en cookie geprobeerd en ben hier mega enthousiast over. Het eiwitpoeder is ook niet korrelig. Heel fijn dat je elke dag kan afwisselen met de smaak. Na jaren lang hetzelfde eiwitpoeder gebruikt te hebben ga ik nu overstappen op Personal Protein.
Een van de producten die ik besteld had was helaas niet geleverd. Via instagram heb ik toen contact gezocht waarna ik binnen 5 minuten antwoord kreeg en het producten de dag erna in huis had.
Perfect service dus!