Goede producten en snel

Producten snel ontvangen. Daarbij zijn deze ook nog erg lekker. Fijn om van smaak te kunnen wisselen in plaats van elke dag hetzelfde.

super eenvoudig om meer eiwitten in te nemen

Door gezondheidsomstandigheden moet ik meer eiwitten innemen. Alleen met gezond en afwisselend te eten lukt dat niet voldoende. Dit product is mij aanbevolen en het bevalt meer dan uitstekend. Was bang voor vies smaakje en dat ik het niet vol kon houden maar dit heeft mijn verwachting meer dan overtroffen. Ik gebruik ook flavour shots en deze smaakjes zijn gewoon lekker. Mijn diëtiste en fysio therapeut ondersteunen dit gebruik ook.

Snelle service zeer netjes verpakt

Wat een uitvinding geen 4 grote potten maar handige kleine flesjes

Super handig en scheelt een hoop ruimte. 1 grote zak eiwit met 4 kleine flesjes die ieder voor andere smaak staan, want op maandag wil ik vanille en op vrijdag wil ik speculaas. Echt goede smaken en niet alleen in je eiwit maar ook door je kwark, een super uitvinding.

Bestelling was snel en goed verpakt geleverd. Ik vind de flavor shots ideaal!

Wederom vlekkeloos

Weer een perfecte ervaring. Besteld op maandag, bezorgd op dinsdag. Met een persoonlijke noot erbij, zoals ook vorige keer al, en inmiddels ook al weer gebruikt en nog steeds zo lekker :)

Love de clear whey

Had wat moeite met genoeg eiwitten binnen te krijgen. Maar nu geen probleem meer. En heerlijke flavors voor de smaak!!

Een lekker product met uitstekende voedingswaarde waarbij ook nog eens goede service wordt verleend.

Onlangs heb ik meerdere producten besteld bij Personal Protein nadat ik dit op socials voorbij zag komen. Vervolgens kwam ik er op de site achter dat de producten erg goed zijn in hun voedingswaarde en dat er weinig tot geen toevoegingen in de producten zitten. Zelf gebruik ik voor mijn sportvoeding en supplementen al jaren hetzelfde merk, maar was toch erg benieuwd. Zelf ben ik veganistisch en de andere veganisten die veel bezig zijn met sport en voeding zullen weten dat het erg lastig is om een vegan eiwit poeder te vinden wat een beetje lekker is. Het Soja eiwit poeder van personal protein is laag in calorieën en hoog in eiwitten als je het vergelijkt me andere producten, daarnaast zitten er geen toevoegingen in het product voor de smaak omdat je de smaak toevoegt door de flavourdrops. Tot nu toe heb ik de mixed fruit, mango en cookie geprobeerd en ben hier mega enthousiast over. Het eiwitpoeder is ook niet korrelig. Heel fijn dat je elke dag kan afwisselen met de smaak. Na jaren lang hetzelfde eiwitpoeder gebruikt te hebben ga ik nu overstappen op Personal Protein. Een van de producten die ik besteld had was helaas niet geleverd. Via instagram heb ik toen contact gezocht waarna ik binnen 5 minuten antwoord kreeg en het producten de dag erna in huis had. Perfect service dus!

Lekkere smaken

Mijn persoonlijk favoriet is notella maar de andere smaken zijn ook echt lekker. Ik gebruik ze dagelijks sinds ik ze ontvangen heb. Ik ben helemaal tevreden.

Netjes en snel geleverd

Site is duidelijk en overzichtelijk. Goede info en bestellen en leveren ging simpel en goed.

is goed, laag zuiker gehalte

ik ben pas begonnen met pure whey isolate zo even wachten op wat het doet

Bestelling niet compleet

Mijn bestelling was niet compleet ingepakt/geleverd even een belletje en was zo opgelost, 2 dagen later in huis. Een lief kaartje er bij (wat ik altijd zo attent vind) dus weer een blije klant!! Dank ,

Top goede eiwitpoeder

Wat mij het meest positief heeft verrast is de structuur, mooi zacht en heel goed oplosbaar beter dan myprotein, body en fit of xxl nutrion.

Goede service en fijne producten

Persoonlijk, snel en goede kwaliteit

Heerlijke shake naar eigen smaak

De whey isolate is een heerlijke shake die je met de verschillende smaken helemaal naar je eigen zin kunt maken.

Chemische smaak

Ik heb de clear proteine besteld. Deze lost lekker op ik het water en is erg fijn! Echter de clear flavour smaken zijn niet te pruimen. Ik proef alleen een chemisch goedje en later is de nasmaak een beetje de smaak die het moet voorstellen.

Heeeerlijke smaken

Ik heb al wat vaker bij jullie besteld maar nu voor de eerste keer de smaak “cookie” en ik ben echt verslaaaaaaaafd!

Ik wil nooit geen andere eiwitshake meer!

Na mijn maagverkleining is het noodzakelijk dat ik op mijn eiwitten let én tegelijkertijd soms lastig om hiervan genoeg naar binnen te krijgen. De milkshake met cocos smaak bevalt zó goed, ik wil nooit meer anders! De shake is luchtig, smaakt heerlijk en drinkt lekker weg.

Goede kwaliteit!

Goede producten voor een goede prijs

wisselend

de eiwit poeder is fantastisch, maar in de doos van de eiwit repen zaten er maar 11 in ipv 12.

Snelle levering en hoge kwaliteit product

Vandaag besteld, morgen in huis, absoluut waargemaakt! Dit keer wat nieuwe smaakjes besteld, ook weer heerlijk! Zo fijn dat je de smaken naar behoefte kan gebruiken en steeds kan variëren. En mijn zoon gebruikt ze ook om zijn kwark wat smaak te geven. Wij zijn fan!!

Goed spul, snelle levering

Ben niet weg van eiwitshakes in het algemeen maar met de smaakjes wordt het een stuk beter in te nemen. Shaker erbij wel aan te raden. IJsblokje erbij! De eiwitrepen zijn echt hemels.

Een kei leuk concept en echt heel lekker!!

De service en produkten zijn prima.

Ik heb goed ervaring Geen bijwerking