Bestelling easy, bezorging snel en top, leuk briefje erbij. Product goed verpakt. Kwaliteit enorm tevreden. Aanrader dus…

Ik gebruik de Whey en nightshake van personal protein nu al een tijdje, kwaliteit van is zeer goed lekkere smaken en geen klontjes. De repen zijn ook aan te bevelen.

Goede producten, benaderbaar en klantgericht

Fijne producten snelle levering en benaderbare klantenservice. Website mag verbeterd worden. Het werkt niet lekker op mobiel. Bestellen kost teveel tijd Zorgt voor afhaken, afbreken bestelproces op dat moment.

Goede levering, goede kwaliteit supplement. Enorm aan te raden!

Goed!

Goede producten, fijne communicatie en snel geleverd! Bestel zeker nog een keer!

eindelijk een pannenkoek die niet naar karton smaakt

In mijn keto/ lowcarb levensstijl waren pannenkoeken echt een ontbrekend element. Van alle producten en recepten die ik heb uitgeprobeerd is dit een echte topper

Kan niet zonder

Door dat ik de eiwitpoeder gebruik ben ik na 20 jaar van mijn hevige kramp in de benen af en je hebt allerlei lekkere smaakjes ik ben fan.

Prima !!

Breakfast shake en pancacemix besteld. Handig in gebruik, goed van smaak. Ik ben tevreden.

Super goede service en lekkere koffie blijf wel bestellen nu ik de goede koffie heb gevonden

Heerlijke smaken voor je kwark op te pimpen

Ik heb 6 smaken besteld om te proberen en tot nu toe zijn ze allemaal lekker. Nu hoef ik geen dure potten kwark met smaak meer te kopen, maar gewoon simpele kwark een kneepje smaak naar keuze, hoe je mood die dag is en klaar! Ik ga dit zeker vaker bestellen

Heerlijke smaken en luchtige shakes.

Erg lekker en gemakkelijk doordat je verscheidene smaken kunt gebruiken voor je shakes dmv flavour shots.

Top ervaring!

Goede ervaring! De smaakjes zijn top maar snel uitverkocht dus wees er snel bij!

Prima aanvullende voeding

Ik gebruik altijd soja-eiwitpoeder omdat ik niet goed tegen koemelk kan. De aparte flesjes met smaakjes zorgen ervoor dat er niet altijd dezelfde smaak aan je eiwitshake zit. Multivitaminen zijn ook gewoon goed en niet duur. Levering is altijd snel en goed verzorgd. Altijd een persoonlijk geschreven kaartje erbij.

Heerlijke smaken!

Ben super blij met deze druppels. Fijn om op deze manier toch te kunnen genieten van zoete gerechten.

Altijd goed

Inmiddels weer besteld bij Personal Protein en ik was weer helemaal blij toen het pakketje werd bezorgd. Nieuwe smaken flavour shots en een nieuwe zak clear whey! Ik kan er weer even tegenaan.

Hele goeie dit!

Al allerlei soorten flav drops geprobeerd, veel daarvan zijn lekker maar deze staan bovenaan mijn lijstje! Heb de notella, suikerspin, stroopwafel en vanille, ben super tevreden.

Super product

Smaakt als ranja en je hebt meteen je eiwitten binnen. Ideaal voor mensen die te weinig eiwitten binnenkrijgen, maar de eiwitshakes met melk niet lekker vinden. Door het build your clear pack, heb je meteen een paar verschillende smaakjes. Fijn voor de afwisseling!

Goede producten!

Goede producten, snelle levering en een goeie prijs

Tevreden over product en levering.

2e keer dat ik bestel. Heel fijn dat het whey is zonder smaakje. De flavourdrops worden door de rest van het gezin gebruikt. Perfect. De whey doet wat ie moet doen. Levering was snel. Persoonlijk kaartje is leuk!

Super lekkere producten en goede service.

Paar dagen geleden 1e bestelling geplaatst. Goed geleverd met een persoonlijk briefje erbij. Top service. De producten zijn lekker en voldoen zeker aan mijn verwachtingen.

Snel en lekker

Snelle levering en goeie smaken

Goddelijk ;)

Dit is de eerste proteïne met smaakjes die wij (met ons drietjes) super lekker vinden, wij noemen dan iers Goddelijk!

Door de kwark, door baksels. Paar druppels. Heerlijk.

Ik gebruik het heel vaak in de keuken. Bij het ontbijt, bij het bakken. Elke keer een andere smaak. Par druppels is al genoeg.

Geweldig product!

Na langere tijd toch weer de clear protein gekocht, super product!

Fijn, lekker maar beetje klonterig (en das jammer)

Ik gebruik de soja variant omdat ik lactose intolerant ben. Deze is ook prima te combineren met de diverse smaken. Ik vind het nadeel van de soja variant is dat deze moeilijker oplosbaar is.