Het pakket was echt super snel geleverd top en de protein echt geweldig je kan er je eigen draai aan geven door gewoon te mixen met smaakjes of gewoon zo echt top

Geweldig product.

Was er eerst een beetje sceptisch over maar gebruik het inmiddels al dik een jaar en ben er best tevreden over. Ben er door mijn zoon en schoondochter aan begonnen. Moet zeggen dat ik het best wel goed vind, s'morgens neem ik een maatschepje in wat lauwwarm water, en drink dat voor mijn ontbijt op. Mijn haar en nagels zijn er wel beter op geworden. Vind alleen de prijs aan de hoge kant, wilde laats wat bestellen en op de site kon ik dus niet meer de 4 potten vinden die ik wilde, daar hadden ze een speciale aanbieding voor! Die is ineens weg staat nu een enkeling, maar dat is in verhouding duurder dan vier tegelijk als aanbieding! Als dit zo blijft ben ik genoodzaakt om met dit te stoppen, omdat ik dit niet meer kan opbrengen, wat ik zeer jammer zal vinden.

Kwaliteit en service

De producten van Personal Protein zijn van goede kwaliteit en ondersteunen mijn ambities op leefstijl en fysiek. De smaken vind ik prettig en de leveringen zijn eigenlijk altijd op tijd en goed!

Super goed zowel de service als het product

Een aantal flesjes besteld. Super geconcentreerd dus weinig nodig of naar smaak, wat dus heel handig is. De flesjes waren de volgende dag in huis met een persoonlijke noot erbij. Dat vond ik zelf erg leuk, gevoel dat ze trots zijn op hun product. Ga nog rustig uitvinden hoe het werkt in meerder gerechten en heb de recepten die worden aangeboden ook gedownload.

erg goede prijs-kwaliteits verhouding

De producten die ik bij Personal Protein heb gehaald zijn van erg goede kwaliteit. De prijzen waarvoor ze het verkopen is ook niet heel hoog. Hierdoor zou ik zeker aanraden om de producten van Personal Protein te gebruiken.

Keurig op tijd in huis en veel keus

Super fijn om af te kunnen wisselen tussen smaken

Top! Smaak goed, structuur goed. Wat wil je nog meer?

Snelle service, lekker genieten

Telkens weer geniet ik van de flavour shots. Ze gaan hier zo hard dat is alles dubbel bestel! Toppers zijn jullie!!!

Handig!

Ik heb lekker veel smaakjes en kan dus altijd mijn Whey gebruiken met een smaakje waar ik op dat moment zin in heb

Heerlijke shots

Ik had een aantal flavour shots besteld, ideaal om allerlei ontbijtjes en drankjes net een andere smaak te geven.

Super goed.

Levering is snel. Smaken zijn goed. Niet alle smaken zijn super lekker, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Maar gebruik het dagelijk dus ben dik te vreden.

Super lekkere eiwit poeder

Personal Protein heeft een grote keuze aan smaken en proteïne poeder waardoor het nooit saai smaakt. Daarnaast is het een super goede service and snel te bestellen. Zet tevreden.

Beste proteine shake!

Beste proteine shake wat ik ooit heb geproefd, ideaal met de afwisselende smaken.

Snelle service!

Eerste keer dat ik bestel van personal protein, dus heb de try-out besteld. Echt leuk om zo het uut te proberen en ga zeker nog bestellen. De smaken dat je kan kiezen zijn zeer gevarieerd en nog eens lekker. Echt top! En het pakketje komt snel aan met een persoonlijk kaartje erbij. Vond ik geweldig!

Super service

Na een foutje in de bestelling meteen super opgelost door de klantenservice. Fijne producten. Aanrader!

Praktisch doeltreffend product

Het product is prettig van structuur en makkelijk in gebruik. Shake maken eiwitrijken producten bakken alles is mogelijk en al bij al het is een lekker product. Resultaat is erg goed te noemen. Voel Mij er super goed bij.

Heerlijke shakes die ik met gemak op drink en mij een goed verzadigd gevoel geven. Heerlijk om af te wisselen met mijn gewone maaltijden en door de flavour shots heb je onderling ook nog meer afwisseling. Na mijn bestelling kreeg ik geen bevestigingsmail, contact gezocht en al snel een reactie terug. Voor de volgende reactie was mijn bestelling al netjes geleverd

Clear whey

Ik gebruik de clear whey nu al een tijdje en het bevalt me prima Lekker variëren met de verschillende smaken die je aan de shake toe kunt voegen

Lang gezocht naar dit product

Eindelijk gevonden wat ik zocht en ook snel geleverd (binnen een dag)

Snelle levering en prima product.

Ik bestel regelmatig de flavor shots in de smaken vanille en caramel! Lekker in een toetje of om in een cake te gebruiken als je weinig suiker wilt gebruiken. En geen calorieen dus een gezonde oplossing.

Snelle verzending!

Eenmaal besteld snelle service! En leuk om een persoonlijk kaartje erbij te ontvangen. De website als mobiele versie,niet heel handig in gebruik.

Taste and significant results

Review vs weight gainer and pancake mix. Weight gainer: 1. Taste : super delicious 10/10. I recommend mixing with water or to blend with banana, strawberries, or your preferable fruits. 2. Texture: incredibly unique thick texture. 3. Digestion: pretty light on stomach, no digestion side effects, no stomach acid reflux. 4. Muscle growth results: significant muscle growth can be witnessed within a short period. I highly recommend it and looking forward to try another assortments.

Makkelijk eiwitten drinken zonder nare eiwitsmaak

Ik heb de clear whey besteld met shots. Ik vind het vooral erg fijn dat ik nu mijn eiwitshakes echt als lekker drankje zie en niet meer als moeten waardoor het veel makkelijker is om extra eiwitten binnen te krijgen!

Fijn product, precies wat je verwacht

Ik gebruik de whey isolatie voor door mijn baksels of ontbijtjes (havermout) en het feit dat het smaakloos is maakt dat je eindeloos kunt variëren. Soms middels de shots, soms ook door andere smaakmakers. De clear whey is een heerlijke manier om wat extra eiwitten te drinken na het sporten, minder zwaar dan normale eiwitshakes maar meer als limonade en de verschillende smaakjes zorgen voor voldoende afwisseling waardoor het geen opgave is een zak leeg te maken!

Snelle levering. Pancakes makkelijk te maken en lekker van smaak. Lekker met wat kwark en fruit. Extra op smaak te maken met een flavour shots.