Top, zoals altijd!

Top product, snelle levering en ik kan inmiddels niet meer zonder. Ook leuk kaartje erbij ontvangen, wat het nog persoonlijker maakt!

Smaken zijn top!

Was allemaal snel binnen en het feit dat je de smaken kan wisselen tussendoor zorgt ervoor dat het niet te saai word.

Nooit verwacht

Genoeg eiwit poeders geprobeerd. Maar dit had ik nooit verwacht. Ik kijk er na iedere trainings sessie weer naar uit dat ik een scoop mag met een smaakje!

The tastiest protein shakes ever

I got to know about your products from my gym (The Blue Zone Gym Eindhoven). I love the variety of flavors that I can choose from and all of them are so tasty, and the prices are reasonable. Highly recommend your products for everyone and will surely purchase more of them in the future!

Hele goede shakes

Heb de dieet shake, ben nog maar net begonnen maar vind het super. Vooral omdat je de smaak zelf kan bepalen en zo dus elke dag een andere shake drink

Afwisseling van smaakjes, heerlijk

Dit is een geweldig product Gebruik het elke dag. Heerlijk door Griekse yoghurt. Iedere dag een ander smaakje. Zo hoef je niet dure producten te kopen en heb je toch smaakvariatie.

Top producten, super klantenservice

De tip gekregen om bij personalprotein mijn whey isolate te bestellen om in baksels te gebruiken. Na mijn bestelling te hebben afgerond zag ik echter dat ik nog iets vergeten was. Na een mailtje heb ik dit alsnog (zonder extra verzendkosten) erbij kunnen bestellen en zijn mijn bestellingen bij elkaar in 1 doos verstuurd. Er zat een persoonlijk kaartje bij waarbij je meteen merkt dat er aandacht aan jouw bestelling is besteed. De producten zijn heel fijn in gebruik. Zelfs een nieuw product gekozen om te testen (clear whey) en meteen enthousiast.

Super verfrissende en lekkere shake

Goede service, snel in huis, heerlijke verfrissende shake. Ook is het fijn dat je zelf je smaak kan kiezen met de flavor shots en hierdoor niet continue dezelfde smaak hoeft te drinken. Zeker aan te raden!!♡

Wederom snelle levering

Door een storing was bestellen best even een ding. Maar met hulp is het gelukt. Snelle levering en correct verpakt. Weer voor enkele weken een voorraadje.

Superhandig en gezond

Ik heb de flavour shots gekocht om deze in mijn yoghurt te doen en onder de milkshake proteïne poeders (deze heb ik nog niet geprobeerd). In de yoghurt is het allesinds SUPERLEKKER en zonder suiker! Ideaal voor mij omdat ik moeite heb met mijn bloedsuikerspiegel.

Alles TOP en snel geleverd: zeer tevreden❗️

Goede en duidelijke website

Ik vindt het n makkelijke en duidelijke site om te bestellen. En n snelle afhandeling ook . Kortom top hoor .een 8, Groet van n tevreden klant.

Snel in huis leuke producten

Prima producten en vooral de Flavour shots zijn te gek. Het enige nadeel was het producten overzicht op de mobiele website, daar haperde het een en ander (beroeps dingetje als webdesigner).

Uitstekend!

Per work out voor het hardlopen werkt echt super!! Heerlijk gelopen en de proteine shake na voor snel spierherstel met vanille smaak is ook super! Ook echt handig dat je verschillende smaken kan toevoegen!

Smaakt goed

Love it!

Nu al 2 keer besteld, ben erg tevreden over de producten en de service. Ik wil eigenijk nooit meer proteine in 1 smaak ideaal dit systeem! Bij twijfel absoluut proberen, je krijgt er geen spijt van

Voor mij niks anders meer!

Ik heb veel soorten geprobeerd, maar Personal Protein, maar ik ben erg blij dat ik via via, op jullie ben gewezen. Ik neem iedere dag een shake, en bak ermee. Eigenlijk doe ik het overal door heen. Zelfs mijn puber dochter die veel sport is fan.

Snelle en duidelijke levering top producten

Vanaf de informatie die de site te bieden heeft tot de levering van de producten is alles snel duidelijk en efficiënt.

Boven mijn verwachtingen

Ik had creatine bestelt en ben er erg blij mee. Het lost goed op en de verpakking ziet er top uit! Het was binnen een paar dagen al bezorgt en de prijs is vergeleken met andere bedrijven goedkoper. Ga hier zeker vaker bestellen!

Fijne shakes!

Lekkere shakes, niet korrelig, lekkere smaakjes.. ik ben fan!

Snelle levering van heerlijke repen

Fan van de pistache repen!

Geweldig!

Ik bestel wel vaker bij Personal Protein. Inmiddels heb ik bijna alle smaken uitgeprobeerd, en de een is nog lekkerder dan de andere. Hierdoor drink ik elke dag genoeg water, en met veel plezier. Ook heb ik het whey protein powder, dit is echt top spul. Geen klontjes, zakt niet uit en natuurlijk heerlijk met de smaakjes die je het zelf kunt geven. Dus mijn conclusie: ik wil nooit meer terug en zal zeker in de toekomst nog meer bestellen!

Lekkere shots

Ik gebruik mijn shots in m’n kwark, koffie, pannenkoeken enz. Heel lekker, geen chemische smaak, leuke verpakking en snelle levering. Het handgeschreven kaartje maakt het een persoonlijke bestelling. Heel tevreden!

Top beter dan welke eiwitshake ik ook geprobeert heb

Geweldig heerlijke smaken om toe te voegen lekker fris om te drinken en valt niet zo zwaar als de shakes die je met melk moet nemen

Heerlijk

Een kleine hik up op de website. Maar dat werd goed verholpen. Goede producten AM