Snelle service en goede producten

Snelle persoonlijke service en goede producten

Heerlijk die keuze vrijheid

Zo fijn om niet aan 1 smaak gebonden te zijn. Werkt heel makkelijk die flavour shots. De een vind ik wel lekkerder dan de ander maar overall heel blij met deze proteïne Shake!

Prima te drinken, ben fan!

Heb gekozen voor de clear whey isolate en ik vind het erg goed te drinken. Van eiwitshakes van andere merken word ik snel misselijk, maar van deze niet. Zou het echt aan iedereen aanraden!

Supersnelle levering!

De nieuwe smaak (Suikerspin) is helemaal geweldig!

Goede kwaliteit en snelle levering

Creatine is de volgende dag in huis en is van goede kwaliteit.

Lekkere smaken

Vindt alle smaakjes lekker

Lekkere producten

Ik heb al verschillende shots besteld. Ze zijn allemaal heerlijk van smaak,en eindelijk nu de variant Banaan en Vanille kunnen bestellen (lekkerrrr). Service is ook uitstekend. Ik had een kortingscode van Lot, je zou dan een proteïne reep cadeau krijgen. Alleen pakte de site hem niet in het bestelproces. Heb gelijk even gemaild naar de webshop,en kreeg vlot antwoord terug dat ze het zouden regelen. Ik kreeg dus mijn pakketje binnen en was benieuwd of ik ook de reep zou ontvangen. En ja hoor er zat een een heerlijke reep in. Dus de repen ook maar eens binnenkort bestellen

Super tevreden

Super tevreden met de producten en service van personal protein! Er ging iets mis met de levering van mijn pakketje maar dat werd super opgelost. Toch nog gauw verzonden met een persoonlijk berichtje en wat extra producten. Helaas mist er nog wel iets van mijn bestelling maar ik ga er vanuit dat dat ook goed wordt opgelost door het team van personal protein. De flavor shots zijn een echte aanrader!! Ik blijf hier bestellen.

Heerlijk

Super chill! Neutrale eiwitten en dan zelf je smaakje aan toevoegen waar je zin in hebt die dag. Maar ook om je eigen fruit/groente aan toe te voegen bij je shake.

Pure Whey Proteïn powder

Lekkere shakes met echte smaak door de flavor shots! Heerlijk als ontbijt

Zeer snel en keurig geholpen

Fantastisch!

Mijn pakketje met whey poeder en 2 shots snel in huis. Zat goed verpakt. Nog steeds even wennen aan de navul zakken, vooral om het netjes in de jar te krijgen. Maar het is zeker veel beter voor het milieu!

Geweldige producten, topservice.

Hele fijne producten, werkt mee aan het resultaat en de service is ook super!

Snelle levering, leuke verpakking Persoonlijk kaartje erbij! Ik heb zowel de clear proteïne als de whey isolate besteld en ben van beide zeer tevreden! Zeker aan te bevelen

Niet alleen een mooi design maar ook super inhoud!

Ik gebruik de producten nu al jaren en blijf tevreden. De keuzemogelijkheden, de kwaliteit en de prijs zijn top. Bovendien maakt het persoonlijke kaartje bij elk pakket het helemaal af!

Product is goed

De menu knop op de mobiele site werkte niet, wat bestrellen van meerdere producten lastig maakte. Zodra ik 1 besteld had en nog wat wilde bestellen kon ik niet meer in het menu waardoor ik de terug knop mist gebruiken, als ik dat deed was het bestelde product weer uit mijn mandje. Op maandag besteld en op donderdag bezorgd vind ik wat lang, niet door jullie toedoen maar door de bezorger. Toen ik jullie daar over mailde kreeg ik een beknopt mailtje terug met de woorden "wat vervelend hopelijk krijg je het morgen". Niet dat jullie wat aan de bezorging komen doen, maar ik ben zelf een ondernemer en zou het op prijs stellen als een klant mij wijst op de bezorging zodat ik na kan denken of dit de juiste bezorger voor mijn bedrijf is. Nu voelde het een beetje of ik als een klem kind werd behandeld met het antwoord. Al met al, zeer tevreden over het product en daar gaat het tenslotte om, maar wilde de rest toch meegeven in mijn beoordeling Groetjes Mirjam de Jong

Prima, niets op aan te merken

Whey poeder besteld, jammer dat veel smaken shots uitverkocht waren. Snel verzonden

Wil niks anders meer

Mijn ervaring is echt super en kan het iedereen aanraden. Ik bestel eigenlijk alleen maar whey,. En ik doe het eigenlijk overal door heen, gaan ao door vele baksels die ik maak,. Door smoothies. En na het hardlopen maak ik een normale shake. En de Shots die je erbij krijgt of extra bij kan bestellen zijn echt handig om ook door je baksels te doen. Dus niet alleen maar voor je shakes

Ideaal om te kunnen afwisselen met smaken

We zijn begonnen met de starterpack, de pure whey met 4 flavour shots erbij. Wat een uitkomst! Zo kunnen we elke keer super makkelijk afwisselen en verveelt het nooit. Het poeder mengt super makkelijk en klontert niet.

Goede mengbare poeder

Heel gemakkelijk en fijn te mengen in bijvoorbeeld yoghurt. Klontert ook niet snel in shakes. Alleen de flavorshots zijn te zoet.

Fijn product, top om telkens een andere smaak te kunnen kiezen!

Poeder lost goed op en is zelfs met alleen water lekker romig! Ook erg fijn om telkens een andere smaak te kunnen kiezen van je shake. Een grotere pot zou wel fijn zijn in plaats van de 2 kilo 'zak'...

Heerlijke smaakmakers de shots!

Ik gebruik t bijna iedere dag in mijn yoghurt, heb verschillende smaken in huis. Geeft een lekker smaak zonder calorieën. Je kunt er ook mee bakken of in bv je koffie doen. Echt n aanrader!

Snel en fijn!

Rond 1 uue besteld en de volgende dag in huis dus verzending is top! Ook ben ik erg tevreden met mijn producten. Kwaliteit is top! Ik bestel zeker nog een keer !

top

Proteine poeder en de smaken heb ik al een paar keer besteld en zijn goed. Aan de dieet shake moest ik even wennen qua structuur en smaak. Niet mijn favo maar het moet even. Binnenkort hoop ik weer wat smaakjes te bestellen. Lieve groet Annemarie

Duidelijke site, snelle levering en lekkere smaakjes om toe te voegen