Ik gebruik al meer dan een jaar de shotjes en vooral Cookie is mijn favoriet. De ene dag bestellen , de andere dag in huis en weer genieten van mijn cookieshotje in de overnight oats. Maar vooral het beschreven kaartje vind ik erg attent .Ga zo door.
Hi Geke, De cookie shot is ook wel heel lekker 🙈 Geniet van je cookie shot en bedankt voor jouw review :)) Xx Joan
Al meerdere keren wat besteld en altijd keurig en snel bezorgd! Ben zeer tevreden!
Ruime keuze uit lekkere shots om bijvoorbeeld kwark of koffie net dat beetje extra’s te geven. Ik ga zeker vaker bestellen en meer smaken proberen!
Dank jullie heerlijke drops ( speculaas en cookie) eet ik iedere dag 1 liter magere yogurt met veel plezier...
Bestellen gaat makkelijk en de levering is super snel. Er zit altijd een leuk handgeschreven kaartje bij in, heel attent! De shotjes zijn heerlijk, ik gebruik het elke dag en heb dan ook veel smaakjes. Ook de shotjes voor de whey clear isolate zijn heerlijk fris, niet te zoet.
Hi Annet, Fijn om te horen dat je de clear shots heerlijk fris vindt! :) Bedankt voor jouw review. Xx Joan
Ik wilde de shotjes uitproberen. Heb dus een mix van smeken besteld. Levering was vlot, smaken zijn hemels
- Duurde lang voor ik flavour shots kon bestellen die ik wilde. - Bestelling kon ik makkelijk plaatsen. Onhandig dat als ik een samengestelde box in het winkelmandje heb de smaken niet daar kan aanpassen. - De kortingscode voor een gratis proteïnebar werd door systeem niet toegepast. Kreeg daar geen melding van. - De levering door PostNL was netjes en conform wat gecommuniceerd werd. - De colasmaak viel tegen. Chemische smaak en geur komt niet overeen. -Vanille en Notella doen het goed in overnight oats/baked oats. Smaak en geur zijn goed. Klantenservice gemaild over de ontbrekende proteïnebar en de reactie is niet ooplossingsgericht. Voelt niet dienend, gunnend en positief denkend. Voorstel gedaan om bij volgende bestelling ontbrekende bar. Ik kreeg daar geen volmondig ja op maar: 'ja, we gaan het proberen.' Dat komt heel moeizaam over. Wordt vervolgd.
Uitgoudingsvermogen verhoogd
Wat Heer om lekkere smaken te proeven zonder je druk te maken over calorieën, suiker, koolhydraten enz enz
Lekker gewerkt! Behulpzaam, snel en vriendelijk
Hi Lorenzo, Vervelend dat je nog niks hebt gehoord over de status van jouw pakketje. Via de PostNL site zie ik dat jouw pakketje op 25 maart is bezorgd bij de buren. Ik heb je een mail gestuurd :) Groetjes, Joan
Originele beoordeling
Beste, Vorige week heb ik een bestelling gedaan. Deze heb ik nog niet mogen ontvangen. Ook heb ik geen track en tracé gekregen. Hopelijk kunt u mij verder helpen? Mvg, Lorenzo Roque
Ik kende het product via mijn moeder, dus wilde ik ook bestellen. Ik heb alleen de verkeerde caramel besteld maar evengoed lekker in mijn koffie en yoghurt. Site bleef de hele tijd hangen op pagina 1 dus kon niet goed de verdere producten bekijken. Maar tevreden over mijn aankoop
Lekker en snel in huis.
Ik twijfelde al heel lang om een proef pakket te kopen. Ik spotte niet echt zoveel dat ik het nodig was. Nu ik veel sport, vond ik het tijd voor de proef pakket. De smaakjes zijn heerlijk en de verpakking ziet er uit als een kado! Personal Protein is zeer professioneel met ook een professionele uitstraling!
Superleuk merk, goede producten, goede service mét een persoonlijke touch.
De Shakes zijn verrassend lekker door de verschillende maken die zelf toegevoegd kunnen worden! Dit is makkelijk vol te houden zo. Nuu op naar de resultaten met sporten! Ik ben nu al fan!
Het pakket was echt super snel geleverd top en de protein echt geweldig je kan er je eigen draai aan geven door gewoon te mixen met smaakjes of gewoon zo echt top
Was er eerst een beetje sceptisch over maar gebruik het inmiddels al dik een jaar en ben er best tevreden over. Ben er door mijn zoon en schoondochter aan begonnen. Moet zeggen dat ik het best wel goed vind, s'morgens neem ik een maatschepje in wat lauwwarm water, en drink dat voor mijn ontbijt op. Mijn haar en nagels zijn er wel beter op geworden. Vind alleen de prijs aan de hoge kant, wilde laats wat bestellen en op de site kon ik dus niet meer de 4 potten vinden die ik wilde, daar hadden ze een speciale aanbieding voor! Die is ineens weg staat nu een enkeling, maar dat is in verhouding duurder dan vier tegelijk als aanbieding! Als dit zo blijft ben ik genoodzaakt om met dit te stoppen, omdat ik dit niet meer kan opbrengen, wat ik zeer jammer zal vinden.
De producten van Personal Protein zijn van goede kwaliteit en ondersteunen mijn ambities op leefstijl en fysiek. De smaken vind ik prettig en de leveringen zijn eigenlijk altijd op tijd en goed!
Een aantal flesjes besteld. Super geconcentreerd dus weinig nodig of naar smaak, wat dus heel handig is. De flesjes waren de volgende dag in huis met een persoonlijke noot erbij. Dat vond ik zelf erg leuk, gevoel dat ze trots zijn op hun product. Ga nog rustig uitvinden hoe het werkt in meerder gerechten en heb de recepten die worden aangeboden ook gedownload.
De producten die ik bij Personal Protein heb gehaald zijn van erg goede kwaliteit. De prijzen waarvoor ze het verkopen is ook niet heel hoog. Hierdoor zou ik zeker aanraden om de producten van Personal Protein te gebruiken.
Keurig op tijd in huis en veel keus
Top! Smaak goed, structuur goed. Wat wil je nog meer?
Telkens weer geniet ik van de flavour shots. Ze gaan hier zo hard dat is alles dubbel bestel! Toppers zijn jullie!!!
Ik heb lekker veel smaakjes en kan dus altijd mijn Whey gebruiken met een smaakje waar ik op dat moment zin in heb
Ik had een aantal flavour shots besteld, ideaal om allerlei ontbijtjes en drankjes net een andere smaak te geven.