Snelle service en het product is top!

Ik heb gekozen voor de pancake om mijn eiwit behoefte aan te vullen. Super makkelijk te maken en de smaak is erg lekker, zelfs zonder toevoeging van bijvoorbeeld stroop of blauwe bessen.

Geweldige smaak makers

Heerlijk voor in de kwark

Geweldig lekker!

Ik heb deze al heel vaak besteld, de shots en ze zin heerlijk!

Heel goed te gebruiken met meerdere personen

Super dat je de smaak kan aanpassen per portie

Lekker

Lekkere producten en goede service

Ik ben sinds kort begonnen om mijn levensstijl aan te passen en werd getipt om bij Protein mijn spullen te bestellen. Dit bevalt top. Goede service en vlotte bezorging. Ook nog erg persoonlijk door een persoonlijk berichtje erbij te doen. Kortom voor herhaling vatbaar.

Lekkerrr!!!!

Een eiwitshake met melk en caramel smaak is echt net een milkshake! Zo wordt het echt een lekker tussendoortje. En als toetje magere kwark, scheutje chocolade smaak erin met eventueel wat hagelslag, echt net een klein taartje!

Goeie ervaring

Goeie ervaring vanaf de bestelling tot bezorging en het product werkt goed.

Zeer lekkere shakes, ideaal met de smaken shot

Ruim assortiment, goede prijs kwaliteit verhouding. Goede keuze uit smaken shows.

Het was bijzonder snel in huis. En de whey poeder proef je niet, dus ideaal om toe te voegen bij een shake maar ook jn baksels

Op advies dit gaan gebruiken resultaat heb ik nog niet, omdat ik nog in een revalidatie traject zit. Dat kost tijd. Als nieuwe klant heb je niet heel veel aan een zak poeder zonder shakebeker dit zou ik er dan bijgegeven hebben gezien de prijs verder ging alles naar wens !

Fijne eiwitpoeder

Fijne eiwitpoeder die jezelf een smaakje kan geven een shotje. Vanille en banaan is zooooo lekker

Heerlijk!!! Ben blij dat ik dit toevallig tegenkwam!

Ik doe het door de magere kwark bij het ontbijt. Lekker begin vd dag....

Prima producten. De flavor shots zijn super, daardoor kun je makkelijk variëren. Snelle levering.

Op tijd bezorgd , mooie verpakking.

Bedrijf top, Vegan Eiwitten voor mij geen succes

Al eerder goede ervaringen met Personal Protein (en Personal Body Plan). Net bedrijf en goede kwaliteit producten. Nu voor het eerst Vegan Pea Protein aangeschaft, maar voor mij persoonlijk is dit geen succes. Ondanks de verschillende smaken om toe te voegen, vind ik de smaak van de eiwitten erg intens er doorheen komen (in water, maar ook in melk en kwark). Helaas, erg zonde want het blijft nu staan! Volgende keer toch maar weer een andere variant.

Fijn dat ik kan afwisselend qua smaak!

Snelle levering en enorm fijne/lekkere shake. Normaal vond ik de smaken van andere shakes niet lekker, maar gelukkig nu wel! Het is enorm fijn dat je zelf de smaak en ook hoeveelheid kan bepalen.

Snelle reacties en levering, fijne producten

Op de email wordt snel gereageerd en er worden oplossingen geboden. Erg fijn. Producten werden snel geleverd. Heerlijk om nu zelf te bepalen welke smaak whey ik wil gebruiken. De shots zijn ook goed te gebruiken met kwark! Het meegestuurde briefje maakt t allemaal extra vertrouwd cq persoonlijk. Too

Fijne producten!

Al meerdere keren proteïne besteld voor het maken van shakes. Bevalt me hartstikke goed. Vol en romig, en met de smaakmakers (cookie/cheesecake) wordt het nog lekkerder.

Geweldig!

De smaak en samenstelling zijn van een hoge kwaliteit!

Goed spul

Ik kom aan mijn eiwitten op deze manier, ideaal

Fijne producten snelle levering!

De flavour drops zijn erg lekker, geen rare nasmaak en geven je Shake en/of kwark een extraatje! Ik ben helemaal fan van de pannenkoeken mix!

Vreselijk onhandige website, late levering

Bestellen een ramp, duurt lang voordat winkelmand gevuld wordt. Heb een account maar moet toch steeds weer adres invullen. Beloofde bezorgdag is niet gehaald, op oorspronkelijk toegezegde bezorgdag komt pas een mail dat de bestelling is ingepakt en is verstuurd. Tot die tijd vraag je je af waarom je niets hoort en of alles wel klopt.

Heerlijke smaak

Perfect!

Bestelling wordt snel geleverd, met persoonlijk kaartje erbij, heel leuk. Producten zijn super… ik ben fan!