makkelijk in gebruik

goede eiwit poeder, is makkelijk op te lossen in water of melk. De smaakjes zorgen ervoor dat het erg smakelijk is

Het duurde 4 werkdagen voordat ik mijn bestelling ontving en er is niet geleverd wat ik besteld had.

Op de site staat voor 15.00 uur besteld is de volgende dag in huis maar dat is zeker niet het geval. Ik moest 3 dagen langer wachten. En daarnaast werd iets anders geleverd dan wat ik besteld had.

Goede kwaliteit producten

Clear whey isolate en creatine snel ontvangen, mooie verpakking en goede kwaliteit product. Beide poeders lossen goed op en zijn smaakloos zonder de flavour shots. En met de smaakjes erbij; erg lekker!

Professioneel, vriendelijk aan de telefoon en een goed en smaakvol product. Dikke 10!

telefoon en een goed en smaakvol product. Dikke 10.

Geweldige shakes

Hele fijne shake’s . Het eerste pak dat ik open maak zonder dat de geur je direct Tegemoet slaat. Door de flavourdrops fantastische afwisseling en ik gebruik het veel voor de baksels van Lot Beukers. Helemaal top!

Fijn dat je zelf je smaak kan bepalen. Lekker om te drinken maar om mee te bakken is ook top.

Goede eiwitten, met heerlijke smaken en altijd snel geleverd. Top

Snelle levering en mooie producten

Super snelle levering. Uitstraling van de producten ziet er goed uit. Super dat je verschillende smaken kan bijvoegen in kleine flesjes. Makkelijk in gebruik en smaakt echt heerlijk!!

Nog niet alles geprobeerd maar tot nu toe smaakt alles

Super snelle service + zeker mijn geld waard !

Helemaal tevreden met alles wat ik hier heb besteld, zo ongeveer alles al een keer geprobeerd en nu helemaal fan van de oversized shirts en de proteine pancake mix.

Altijd top bij Personal Protein!

Ik heb écht nog geen enkele negatieve ervaring met Personal Proteïn gehad. Elke bestelling klopt en is elke keer een feestje. Soms met een handgeschreven kaartje erbij in, dat is toch fantastisch? Zelfs toen ik door mijn eigen domme fout iets teveel bestelde, werd dit razendsnel rechtgezet. Complimenten!

Blij verrast

Na verschillende soorten eiwit poeders te hebben geprobeerd, is de soya eiwit poeder voor mij de beste. Het poeder zelf heeft weinig smaak, wat ik erg prettig vind en is goed op smaak te brengen met de verschillende smaakshots. Mixed fruit, chocola en caramel zijn verrassend lekker! Ik kan niet wachten om meer smaken te proberen en zo lekker af te wisselen.

Over het algemeen lekkere shots

Ik heb de cheesecake shot gekocht, is altijd mijn favoriet geweest, maar ik heb het idee dat de smaak is veranderd. Ook is het dopje blauw van kleur. Ik vind het echt niet meer lekker. Deze koop ik niet meer opnieuw. De suikerspin shot is lekker

Heerlijk van smaak

Makkelijk opneembaar, rustige smaak niet overheersend.. Zeker een aanrader voor versterken van je lichaam

Ik ben tevreden over de levering en de snelheid. Heb het nog niet gebruikt dus over de producten kan ik nog niks zeggen.

Caramel en stroopwafel smaken heerlijk in kwark of koffie. Maakt van elke dag een feestje. Een aanrader dus!

Overal in te gebruiken top!

Het is superlekker en ik gebruik het in mijn dieet bij ww. In een cheesecake of baked oats bv. Maar gewoon in de kwark kan natuurlijk ook. Of een kneepje in de koffie superlekker.

Fijn product, snelle levering.

Ik gebruik altijd de whey isolate. Is een fijne eiwit die je heel makkelijk shaked. De verschillende smaken die je kan toevoegen maakt het een fijn product.

Helemaal prima

Snel bezorgd, goede kwaliteit, just happy!

Net een milkshake

De clear whey isolate smaakt naar een milkshake!

Perfecte service

Perfecte service, er zat iets niet bij mijn bestelling, netjes nageleverd en nog een leuke attentie erbij! Top!

Ongeloofelijke verrassing

Met een sceptisch gevoel bestel ik me verschillende smaakjes want ik wil de verzendkosten naar België vermijden. Ik heb dus voor een redelijk bedrag gekocht met het risico dat het een tegenvaller gaat zijn. Zo hebben we reeds de air up geprobeerd, waarvan we achteraf enorm spijt hadden. Maar niets is minder waar! Hoe lekker is dit zeg! De caramel in een tasje koffie. Mango in mijn sojayoghurt. Ik kan niet wachten om ermee te bakken. Volgende keer probeer ik een smaakje in mijn pannenkoekendeeg. Voor wie twijfelt, dit is niet het zoveelste product waar je spijt van gaat hebben na aankoop. Niet twijfelen, het is een absolute aanrader!

Gewoon erg lekker en chique verpakt

Erg tevreden met de creatine en de pancakes. Lekker makkelijke Shake beker en de carambole-shots super van smaak!

Verfrissende proteïne drink

Waar ik de gewone whey proteïne vaak te zwaar vind is de clear whey licht en fris. Doordat je zelf de smaak kunt toevoegen kun je blijven variëren.

Snelle levering en een super fijne proteïne shake

Eerst keer voor mij om een proteïne Shake uit te proberen. Super positieve ervaring. Lekker en goed oplosbaar product, lekkere smaken.