Lekker en vooral heel makkelijk met de flavour shots. Ik ben fan

Snelle levering Lekkere producten

Fantastisch!

Snelle levering! Super lekker!

Blije klant!

Top product netjes en snel geleverd. En jullie communicatie is om blij van te worden :)

Voldoet aan verwachtingen

Fijn dat ik kan afwisselen met smaakjes, kosten wel hoger dan gehoopt

Snelle goede service en mooie producten

Bestellen ging makkelijk, de site is duidelijk en overzichtelijk. De producten waren snel in huis en de communicatie per mail was vlir en duidelijk. Aanrader om bij te bestellen.

Onwijs veelzijdige proteïne poeder

Door de neutrale smaak van de whey poeder kun je het overal in gebruiken. Door je yoghurt/kwark, in je baksels, als Shake, ga maar door. De flavour shots zorgen eventueel voor een smaakje. Maar als je bijvoorbeeld al kwark met een smaakje hebt dan hoef je deze niet eens toe te voegen! Ik ben verkocht!

prima producten

Een jaar of anderhalf geleden heb ik, via de sportschool, voor het eerst kennis gemaakt met Personal Protein. Een van de grootste voordelen van hun assortiment is dat je zelf de smaakjes aan de proteïnepoeders toevoegt. Je zit dus niet continu vast aan dezelfde smaak. Vooral de wat zoetere smaken als tompoes, suikerspin, cookie en speculaas hebben mijn voorkeur. Ook heb ik al een paar van hun proteïnerepen geprobeerd. De pistache en hazelnoot zijn erg lekker. Ze leveren erg snel en doen er altijd een handgeschreven kaartje erbij waarin ze je veel plezier wensen met het product. Erg attent. Soms zijn bepaalde producten langere tijd niet te bestellen. Nu is de Vegan Diet Shake al een paar weken niet verkrijgbaar. Dat is wel een beetje jammer. Maar er zijn alternatieven genoeg.

Snelle levering, top service

Ik had de Vegan Soy Protein samen met 4 smaken shots besteld. Als ik deze in m'n ontbijt shake doe gebruik ik de proteine zonder smaakje (smaakt een beetje naar soja, helemaal prima dus) en als ik deze los drink gebruik ik het wel met een smaakje. Super chill!! Daarbij had ik ook een shakebeker besteld waarvan het dopje er niet bij was geleverd, dus ik had mailcontact met Ewout en hij had dit meteen opgelost. Binnen 2 dagen had ik een nieuw dopje in de bus liggen. Kortom; helemaal blij met m'n bestelling en de service.

Goed product en snelle levering

Fijne whey en lekkere flavourdrops. Zeer tevreden!

Dit maakt gezonder leven een stuk gemakkelijker.

Wat een fijne ervaring heb ik met deze druppels van personal Protein. Op de site staat alles duidelijk vermeld en weet je geen keus meer te maken als je alle smaken voorbij scrollt. Levering was heel snel. Nog sneller dan op de website vermeld staat. Ik zeg ja jullie zijn een klant rijker en dit maakt voor mij het drinken van een shake veel aangenamer en leuker.

Goede producten super snelle levering

Bestellingen altijd snel in huis. Prima producten tegen goede prijs.

Fijne producten, goede kwaliteit

Ik gebruik het smaakloze eiwit in m'n baksels, en met de shots kan ik er steeds een andere smaak aangeven, werkt echt top!

Top!!!

Snelle levering, miste alleen mijn beukiebar.

Perfect!

Heerlijke shakes! Zeker een aanrader. Iedere dag een andere smaak in je Shake. Top!! Ook nog eens een persoonlijk kaartje erbij gekregen

Super lekkere smaakstofjes!

Ik heb de smaakjes: stroopwafel, speculaas, cookie en cheesecake besteld. Ik gebruik ze in havermout, kwark en koffie. Ik zou ze zeker aanraden

Super lekkere smaakjes

Super lekkere smaakjes

Lekker, top verpakt, mooi

Lekkere manier om Shakes te maken, nu nog kijken of het ook goed helpt.

Heerlijke smaakjes voor vele doeleinden

Benieuwd naar de heerlijke flavor shots die ik voorbij zag komen. Fijn dat je met korting meerdere smaakjes kunt proberen met de flavor pack. Ik heb er vier besteld. De speculaas, cheesecake, vanille en Apple cinnamon. Vanille gelijk geprobeerd in de koolhydraatarme cake. Echt heerlijk. De cheesecake ging in de kwark en was ook zo lekker. Rest van het gezin is er ook fan van. Ik ben benieuwd naar de andere smaakjes. Zou er graag nog een paar proberen.

Chemische smaak

De service is top! Had mijn bestelling niet-ontvangen en heb netjes een nieuwe gekregen. Maar de smaakjes ruiken en proeven helaas heel chemisch. Heb nu cookie en stroopwafel geproefd. Alleen door de chemische geur en smaak kijk ik niet uit naar de rest.

Fantastische producten!!!

Wanneer je denkt er kan geen lekkerdere smaak kan komen komen ze met de smaak "suikerspin".Super lekker zoals vele andere smaken.Ook altijd een handgeschreven kaartje erbij waar ik vrolijk van word. Alle producten zijn overigens top!!!

Goede service en een goed overzichtelijk site waar je makkelijk je keuze kunt maken

Heerlijke smaakjes

Eiwitpoeder is heel makkelijk oplosbaar. Ik gebruik het in de melk. De smaakjes zijn echt heel lekker. Als je t goed koud drinkt, is t net een milkshake!

Fijn dat het protein poeder zonder smaak is, smaakjes zelf alleen vrij chemisch

Ik vind de smaken zoetstof voor in de protein poeder een beetje chemisch smaken, vooral caramel en cookie. Chocolade en kokos vind ik lekkerder. Het is wel heel fijn dat er zoveel proteïnen in zitten.

Flavour shots

Had echt gehoopt dat dit lekker zou zijn. De blue slush smaak vind ik echt niet lekker. De cookies vond ik wel lekker maar ik werd heel misselijk wat ik normaal nooit heb bij m’n shakes. Dus durf deze niet meer te gebruiken.